Jó napot mindenkinek!
Segítséget és tájékoztatást szeretnék kérni, bárkitől, aki nem néz le azonnal!
Több, mint fél évtizede élünk együtt párommal, három gyermekünk is van.
Mivel két gyerekkel még átmeneti szállón laktunk, igen sokat hajtottam, \"MINT AZ ÁLLAT\"! A gyerekeket pedig ráhagytam!!!
Mindemellett elhanyagoltam a családom és igen feszült, ingerült voltam sokszor!
Csak reményünk volt mindenre, és csak a hitegetések mindenhonnan! Csak ezt tudtam hazavinni.
A sok csalódás, figyelmetlenség, türelmetlenség és hullámvölgyek felőrölték kapcsolatunkból a szerelmet.
Most ott tartunk, hogy Szoc-pollal és hitellel veszünk egy kertes házat Érden!
Végre biztonságos háttere lesz az életünknek, megnyugodhatnék és élhetnénk a családnak mindketten!
Párom mondta, hogy már nem lángol a szerelem, és kicsit megfásult a sok csalódásban.
Mondtam, hogy ha kell, építsük újra a kapcsolatunkat, hiszen ha a nyomor és reménytelenség közepén is együtt maradtunk, akkor miért most ne lehetnénk ugyanolyan BOLDOGOK, mint korábban.
Nem akarja újra kezdeni.
Magának kérte a házat, a gyerekeket.
Ezt elsőre el is fogadtam, de reménykedtem, hogy az eredmények, a biztonság, nyugalom és a szeretet átsegít ezen a hullámvölgyön!
A csütörtökön (75 órája) kiderült, hogy az interneten chatelt egy pasival, akivel nagyon jól megértették egymást, közeledtek egymáshoz, majd az első találkozáskor fellángoltak az érzelmek.
Utána több találkozás is volt, és folytatták viszonyukat!
Tegnap \"bevallotta, hogy szereti, de még csak háromszor szeretkeztek\"!
A bulik és a randik alkalmával persze én vigyáztam a gyerekeimre.
Miután szembesültem a több hónapos hazudozással, megaláztatással, és kisemmizéssel, rögtön közöltem, hogy nem kapja meg a házat, és a gyerekeket is elperelem! (Van rá alap.)
Erre teljesen kiborult, összetört, közölte Õrült vagyok, hogy képzelem ezt.
Majd elrohant a \"szerelméhez\", végleg szakítani, aki szintén eszelős őrültnek nevezett emiatt!
Az alkudozások után ott tartunk, hogy a két nagyobbik \"könnyebben kezelhető\" gyerek vele marad, én pedig a legkisebb 16 hónapos fiúnkat vihetem magammal.
Persze Õk mennek Érdre, mert a pasi annyira komolyan gondolja a kapcsolatot, hogy nem költözhet hozzá, nem mennek közös albérletbe és ez a legkényelmesebb!!!
A közösen (nyomor és reménytelenség után), elért biztonságot és nyugalmat csak Õ kaphatja meg?!?
Mivel mind a három gyerek az Õ nevelésében van és papíron továbbra is így marad, lehet-e biztosítani, hogy a \"megmaradt gyermekemet\" ne vehesse el tőlem a későbbiekben, ha meggondolja magát?!?
Most a ház és a szoc-pol miatt nem célszerű leíratni.
Hozzá tartozik, hogy Soroksáron van egy 36nm-es ház, közmű sehol egyenlőre, és odaköltözhetem. Önkormányzati bértelek.
Elnézést, hogy hosszúra nyúlt, de még így sem teljes!
Válaszukat, hozzászólásukat köszönettel és örömmel veszi egy kisemmizett, három (egy) gyerekes apuka!
Még egy kérdés; A füves, jointos, alkoholos bulik után, mennyi ideig marad meg a szervezetében a nyoma?