A telefonálás, a telefon kézben tartása veszélyes, elvonja a sofőr figyelmét a vezetésről, ezért büntetik...
Nekik nem árt, de ők jogosultak ezt büntetni, ezzel megelőzve nagyobb bajt vagy balesetet...
Na a mentős dologra rámentél, fordítva nem tudsz gondolkodni, csak a rendőrt szidni. Mert elfogult vagy nem vagy független, nem látsz tisztán. Ahogy a rendőr hibázik úgy a mentős is. Kék fény ide vagy oda a tűzoltó is vissza tud élni vele, nem a kamionra gondolok hanem a kis parancsnoki autóra. Mindegyikre van ellen példa, rossz példa, akkor most gyűlöljük az egész tűzoltóságot vagy a mentősöket?
Biztosan láttam olyat, nem azért mondtam mert csak úgy kitaláltam... Te biztosan láttál olyan rendőrautót aki csak úgy minden ok nélkül használta a kéket?
Több a rendőrautó nagyobb figyelmet kapnak, ezért az ember őket szidja kívülről, pedig a mentősök se szentek...
Szerintem az se lenne baj, ha a rendőr szava elég lenne és hiteles. Csak a közvélemény rontja le, az amúgy becsületesen dolgozó hivatástudattal rendelkező rendőrök munkáját, megítélését...
( kivételek vannak, de azért összességében szerintem végzik azt amire felesküdtek... )