„Megdobbento, amit ebben a topic-ban hagytal magad utan.”
Azért ez túlzás, annyira azért nem piszkított maga alá,
csupán egy rabiátus vén-lány megnyilvánulása.
Székhelyszolgáltatás - hozzájáruló nyilatkozat
- 1
- 2
Business Law
Teleszemeteled a fórumot, ha kijavítalak, akkor sem érted, forrongsz, és egy alkalmas időben lecsapsz.
Ha a kérdezők azt kérik tőled, ismétlem kérik, hogy ne pszichológust, vagy pszichiátert ajánlj jogi megoldás helyett, akkor talán meg kellene fogadnod minden esetben. Ja, hogy nem tudod a jogi megoldást? Akkor talán egyáltalán ne adj tanácsot.
Ami pedig az őrjöngést illeti. Egy nagyon higgadt ember vagyok. Hogy te mást hallottál ki? :) Valószínűleg azért, mert mindenki a saját vérmérséklete és jólfelfogó képessége alapján olvass.
Utoljára ismétlem, ez egy jogi fórum. Akkor és azzal vitatkozom, akivel akarok. KBS nyilván meg fogja köszönni neked alázatos segítőkészségedet.
„ hagytal magad utan.”
Nem hagytam magam után. Addig fogom takarítani a szemetedet, ameddig szemetelsz.
Akkor mire fel a hiszti? Felesleges; itt mindenki tiszteli mindenkiben, amit lehet.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Csak olyan társaságban szeretek lenni, ahol jól érzem magam.
Mégha tisztába is vagyok Business Law értelmi képességével, akkor sem tűröm, hogy ilyen emberek mondják azt, hogy tegyek rendet a fejemben. A saját erőmből elértem bizonyos szintet, bár egészen más ígérettel hitegettek, megbecsült és elismert vagyok a pályámon, úgyhogy ahol ilyen Business Law-k és groszfaterok elszaporodnak, esetleg bűncselekmény elkövetésével is megvádolnak, egyszóval közöttük nem pazarlom sem az időm, sem a tudásom.
Édes-jó Istenem, elmész? Itt hagysz bennünket?
Tudod mennyire fog hiányozni az a hatalmas tudás amivel Te rendelkezel ? Meglásd összeomlik a Fórum nélküled !
Atyám az égben, mi történt itt a kérdésemmel?
A kedves vitatkozó kissé félreolvasta - a problémám a nyomtatott névaláírás volt. Hiába szerkesztek én hozzájáruló nyilatkozatot, ha arra is csak nyomtatják ;)
Az más kérdés, hogy a székhelyszolgáltató cégek létezhetnek-e manapság jogszerűen, vagy sem - szerintem nincs jogszabályi háttere a tevékenységüknek, de ettől függetlenül ha az ügyfél hoz egy hozzájárulót, akkor én már nem hiszem, hogy azt felülbírálhatom. De csak akkor nem, ha tényleg alá van írva. Az én esetemben pedig nem volt.
Köszönöm a többieknek is a hozzászólásokat, és csendben jegyzem meg, hogy remélem előbb-utóbb megoldódik eme cégek létezésének jogi anomáliája.
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02