A bérleti szerződésben sajnos nem szerepel az,hogy kinek a feladata a tisztasági festés,sajnos nem figyeltünk erre.Hogy hogyan kaptuk retkesen ,sőt minősíthetetlen volt az állapot ezért nem értem az egészet.Akkor azt mondta kifizeti z anyag árát és ezt szeretné most visszakérni.Rossz volt a tűzhely,megjavíttattuk mert nem nagyon érdekelte, egy hétig takarítottunk,hogy tiszta legyen.
Bea 1
A felújítási alap havi 6 ezer forint és szeptember óta fizetjük,amikor 1 év után szeptemberben újra kötöttük a szerződést akkor én erre rákérdeztem azt mondta nem tud róla semmit,majd 1 hét múlva szerződés kötés után jött az email tőle,hogy havi 6 ezer forinttal emelkedik a közös költség az,hogy ez a felújítási alap mi derítettük ki.Ezért is nem értem.Mivel akkor fél évet írtunk alá így eddig nem mondhattuk fel a bérletet,nyilván ez most megtörtént.Szerintem nem akarja visszaadni a kauciót.Dühítő a hozzáállás és ez a tehetetlenség,nem tudunk mit tenni.
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni,mi bérl?k vagyunk szeretnénk felmondani a bérleti szerz?dést és a tulaj a tisztasági festés díját le akarja v