Az az autó nem a te tulajdonod csak használatra van nálad. Vélem ha fizetsz a tulajdonosnak (...) csak hajlandó lesz átadni azt a fránya okiratot, és ő is megszabadul egy gondtól...
forgalomból kivont jármű
Szasztok!!forgalomból szeretném kivonni az autómat,de a törzskönyvet nem adják oda!!!mit tegyek????mert a tulajdonos szeretné megtartani a törzskönyvet viszont az üzemben tartó én vok!!aki tud segítsen mit tegyek!!!köszi előre is!válaszokat várok:SŰRGŐS LENNE!!!
Írd be a Google keresőbe a "gépjármű bontási díj" kifejezést - megjelenik x számú találat, aztán a széna kazalban próbáld megtalálni a neked megfelelő választ.
Nagyon-nagyon sürgős lenne választ kapnom!!! Köszönöm előre is, ha valaki tudja!
Sürgős lenne tudnom, hol találom meg azt az anyagot, kérem, ha valaki tud, segítsen!
Sziasztok!
Segítségeteket kérem. Munkámhoz szükség lenne egy korábbi jogszabályra, de sehol nem találom. A lényeg, hogy az kell, amiben a bontási igazolási díj 2.600 Ft-ban van meghatározva. a 91/2004. GKM rendeletben már a 2.950 Ft van, nekem korábbi kell, ami a 2007-2008-as évre vontakozik. Hol találom ezt meg, mint az említett GKM rendelet előzményét?
Trélert vontatni csak E kategóriával lehet.
Ha a kormány és a fék működik, a lejárt műszaki ellenére a rendőrség kiadhatja az egyszeri alkalomra szóló útvonalengedélyt, és ebben az esetben az autó a saját lábán Á-ból B-be elvontatható.
Én már csináltam ilyent, tehát saját tapasztalásom.
Ha esetleg nem adnának útvonalengedélyt, trellelt lehet akár bérelni is egy napra.
Szerintem csak a tréler.
Nincs forgalmija, rendszáma, műszakija, kötelezője.
A fentiek egy sima utánfutóhoz is kellenek.
websas
Ha a kormány és a fék rendben van akkor vontatható - sebességkorlátozással, ellenkező esetben csak szállítható.
Ha még az index és a féklámpa is működik, a mögöttes haladó hálás lesz érte.
A vontatott kocsiban is gyakorlott autós üljön, mert nagy figyelmet kíván a dolog.
A tompított végig legyen bekapcsolva mindkét autón, valamint a vontatott hátsó ablakába kitenni az elakadásjelző háromszöget.
Szép napot mindenkinek! Abban szeretnék segítséget kérni, hogy miként tudnék egy személyautót Mohácsról Budapestre szállítani vagy vontatni. Az autó üzemképes, de a forgalomból már ki van vonva régóta. Útvonalengedéllyel vontatható-e vagy csak trélerrel szállítható??? Kérem aki tud segíteni az írjon. Nagyon szépen köszönöm!
Honeybear
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02