Egyébként, ha zavar a dolog, de mégse folynál bele, talán gerberáé a legjobb ötlet.
Mondd el az osztályfőnöknek, hogy mi történt, és beszélje át ő a gyerekekkel. Hátha az többet ér, mint egy büntetőeljárás...
Megfenyegette a gyerekem
B86,
Azt kérdezted, érdemes-e.
Érdemesnek nem érdemes.
Rendőrségre akarsz járkálni ezért? Túl sok a szabadidőd? Szerinted mi lehet a vége? Nyomoznak, és ezért bíróság elé kerülne az ügy? Ugyan.
Keresd meg az embert, és beszéld meg vele. Kulturáltan. Hogy ez nem járja. Az sem biztos, hogy az a "lökdösődés" csak annyi volt, és esetleg a te gyermeked sem ártatlan angyal. Mindenkinek jobb lesz, persze, feltéve, hogy normálisok tudtok maradni.
Engem inkább az érdekelne, hogyan veri bele a gyerek fejét a tablába. Ahhoz be kell menni az osztályterembe. Van a világnak egy olyan része, ahol ez terrorcselekménynek minősül.
tyúkper.
Te meg fenyegesd meg a másik gyereket . Egál. Pont.
drbjozsef, kifejtené, kérem.
Nem.
A kérdés lemaradt: érdemes-e feljelentést tenni, avagy sem?
Nosberg
„Nincs jó válasz...”
Ez az egy biztos. Hiszen nincsen kérdés sem.
OFF
Régen azért az apa fiú kapcsolat ilyen témában másképp nézett ki.
- Hogy nézel ki fiam?
- Verekedtem az iskolában.
Puff egy pofon.
- Győztél?
- Nem.
Puff még egy pofon. És le volt tudva az ügy.
ON
B86!
Nincs jó válasz...
https://moderniskola.hu/…eszkozeivel/
Ehhez a témához én inkább az "osztályfőnöki óra" fórumot javasolnám.
Ez sajnálatos.
Üdvözletem!
Az iskolából hazajövet a kisfiamat megállította az osztálytársa egyik apja, és megfenyegette, ha még egyszer hozzányúl a gyerekéhez, beleveri a fejét a táblába. Az ügy előzménye, hogy a fiam egy másik kisgyerekkel lökdösődött szünetben az osztályban, és neki esett a másik kisfiúnak, akinek az apja megfenyegette.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02