Sziasztok! Mennyi idő alatt kellene megkapnom a banktól a kikért telefon felvételeket?
Lemi
Banki hitelek
Sajnos nincs kedvem és időm sem visszaolvasni a sok sok oldalt. De talán kaphatok egy rövid és kielégítő választ :)
kb 1.4 millió a tartozásom. 130.000 Ft a nettó jövedelmem. Ebből 60 megy a feleségemnek gyerektartás címen (a munkáltatóm vonja a fizetésemből, bírói végzés(?)/meghagyás(?) alapján. Tehát marad nálam 70.000 Ft. Ebből mennyit vonhatnak le max? Egyenlőre csak 1 bank felé tartozom.
Köszönöm!
„Sajnos nincs kedvem és időm sem visszaolvasni a sok sok oldalt.”
aranyos vagy.
nekünk meg nincs kedvünk újra és újra neked leírni.
Egyszerűsítsúnk. A jövedelme felére (50%) mindenképp jogosult. Azt semmilyen végrehajtás nem csökkentheti. Tehát ha 60 ezer gyermektartás van, akkor csak 5 ezret vonhatnak le.
Sziasztok!
Látom elég nagy vitát nyitottam az ügyemmel, de nagyon köszönöm, hogy felvilágosítottatok!!! Igazán köszönöm!
Azonban van egy új dolog, ami foglalkoztat. A mai napon hazaérve, a szomszédom adott át egy telefonszámot, hogy sürgősen hívjam fel. Ki volt? Behajtó iroda....Nekik mihez van joguk? Ezelőtt, még kinyomozták a munkahelyem telefonszámát is, és munkaidőben ott erőszakoskodtak velem, amikor ügyfelekkel foglalkozom....
Köteles vagyok telefonon információt adni? Ráadásul a személyes adataimat kiadni? Nincs levél a mai világban?
Újabb kérdés!
A végrehajtó mit vihet el a lakásomból, ha mindenemet szinte úgy kaptuk, és tudom is bizonyítani???? Köteles vagyok beengedni?????
Bízom benn, hogy ismét többen válaszoltok!!! Nagyon szépen köszönöm!
Az egész arra megy ki hogy szégyeld magad és elunjad és kifizesd.
de ha nem foglalkozol vele akkor egy idő után ezt abba hagyják.
Sziasztok! Mennyi idő alatt kellene megkapnom a banktól a kikért telefon felvételeket?
Lemi
Dr.Attika és Tibcsi1976!
Nem lustaságból, de én sem olvasnék vissza mindent...viszont...a munkabérből való tiltásnál valami olyasmit olvastam a ptk-ban, hogy a mindenkori legkisebb öregségi nyögdíj (ami most 28 500 Ft) feletti részének tiltható csak a 33-50%-a (gyerektartásra ez nem vonatkozik...)?
Nem jól értelmeztem ezt a jogszabályt?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02