Banki hitelek


Kovács_Béla_Sándor # 2012.11.27. 15:37

tartozásomat átadták végrehajtón keresztül az EOS-nak.
Talán inkább fordítva.

Egyébként valóban a végrehajtó tartja számon, hogy mennyi még a tartozásod.

sissy074 # 2012.11.29. 10:50

Tisztelt fórumozók!
Szeretnék tanácsot kérni az ügyemben.2010-ben forint alapú szabad felhasználású hitelt vettünk fel,a bank-nál nyitottunk folyószámlát is amire utalták a kölcsönt.Most a bank módosítani akarja a számlákat,ezért küldött levelet,hogy most meg lehet szüntetni ez miatt.De mikor érdeklődtünk azt mondták akkor a hitelt amit felvettünk egybe vissza kell fizetni.Én a szerződésbe nem találtam olyan rész,hogy a hitel folyósításának a számla megléte feltétele lett volna.De azt mondták állítólag a hirdetményükben benne van.Hát én néztem azt is de ilyet se olvastam.Tudna valaki tanácsot adni_?

Sergio # 2013.01.12. 13:22

Tanácsot szeretnék kérni! FONTOS!!!
Még házas voltam, amikor a férjemmel együtt vettünk fel az egyik banktól személyi kölcsönt. Az én nevemen futott, mivel a férjem BAR listás volt. Azóta már 2 éve elváltunk, és váláskor nem rögzítettük papíron, h fizesse a felét a törlesztőrészletnek, így hát nem is fizetett. Én egy idő után már nem bírtam fizetni egyedül a 40 ezres részletet, így az tartozásom csak nőtt és nőtt! Most a számlakivonatokon azt látom, hogy minden egyes hónapban kb 50ezer Ft-al mutat többet a csoportos beszedési megbízáson a tartozásom! Most 2,4 Millió! A felvett összeg akkoriban 500E volt!
A napokban felhívtam a bankot, hogy hogyan tudom megállítani, h ennyivel növekedjen a kintlévőségem. Mivel nem tudom most sem vállalni a havi 40ezres részletet, azt mondta, h amíg nem születik megállapodás, akkor addig ez az összeg bizony nőni fog. Azt javasolta, h írjak egy kérelmet a bank felé, h méltányosságból engedjenek el belőle, vagy engedjen kevesebb összeggel törleszteni.
A kérdésem az, hogy érdemes egyáltalán elküldeni a bank felé egy ilyen kérelmet? Vagy esetleg máshová is elküldeni? ( Gondolok itt PSZÁF, vagy BKHE. )
Köszönöm a válaszokat előre is!

Sherlock # 2013.01.12. 13:36

Ingyen van nem? Akkor miért ne lenne érdemes? Más ebben valószínűleg nem tud segíteni, személyi kölcsönnél megesik hogy ennyit kell visszafizetni.

Saligali # 2013.01.16. 11:48

Hamarosan összeköltözünk a barátnőmmel és felvetődik ugye a lakáshitel kérdése, mert egy új lakásban bútoroznánk össze. Nekem most van egy elég jó állásom és úgy érzem megtehetjük. Persze akkor is a legjobb lehetőséget szeretnénk megtalálni! A barátnőm a Budapest Bankot nézte ki eddig: https://www.facebook.com/budapestbank
Van valakinek tapasztalata?

Tuna # 2013.01.23. 14:33

Tisztelt fórumozók!
Az lenne a kérdésem hogy: lányomnak van egy hitele, kiderült hogy sokáig nem fizette, jött az értesítés, igényeltünk részletfizetést. Nem lakik már nálunk, de viszont ide van bejelentve. A kérdés az lenne, hogy ha továbbra sem fizetné, akkor jöhetnek e ide mondjuk bármit is lefoglalni, hiszen ide van bejelentve.
Köszönöm előre is!