Banki hitelek


bambuszka # 2012.07.12. 13:20

Nem hatásvadászat volt a célom, segítségért jöttem a fórumba, mivel nem tudom hová fordulhatnának segítségért...

Az igazat írtam le, sajnálom, ha ez bárkit is megsértett (édesanyját nem tudhattam, és azt kívántam Önnek, hogy sose kelljen ilyet átélnie! Azért Önnek kívántam, mert Ön válaszolt segítő szándékkal, de szívemből kívánom, hogy senki se éljen át ilyet soha! Igen, nő vagyok, és nőként valószínűleg érzékenyebben élem át ezeket a dolgokat, mint a férfiak...)

Nem értem, hogy mi ebben a pusztító hozzáállás, illetve mivel érdemeltem ki ezt a véleményét, de nem is ezért jöttem erre a fórumra.

kfgabri # 2012.07.12. 13:27

Ezt még fokozhatjuk, attól még az egyetlen megoldás leülni a bankokkal. Ügyvéddel vagy ügyvéd nélkül.
Lehetőleg az itt produkált műsor nélkül, ezt banki jogászként mondom, nehéz meló ezt élőben napi 3-4x végighallgatni, higgye el. Bár a döntést nem befolyásolja profik közt, azonban mindkettőjüknek egyszerűbb a higgadt és profi tárgyalás, hiszti és teátrális show nélkül.
Tényeket közöljön, vállaláson gondolkodjanak el, hangsúlyozzák a kötelezettség elismerését és gondolkozzanak egyéb forrásteremtésen, ami nem uzsora, nem csalás és egyebek.
Jogi fórum vagyunk némi offkitekintővel, ezért más mentőövvel szolgálni nem tudunk.

bambuszka # 2012.07.12. 13:57

kovácselvtárs: bár most már mindentől félek, hogy hatásvadász lesz, de azért leírom, én ilyen vagyok... Szóval ha se kutyám se macskám nem lenne, akkor valszeg én is a börtönt választanám. De nekik ott vagyunk mi (gyerekeik) és az unokájuk (én gyerekem) ez tartja bennük a lelket. Ha minket nem láthatnának, akkor tuti összeomlanának... na meg azért nem fiatalok már :(
a nem etikus dolog szintén nem az ő asztaluk...
igen, sajnos utólag könnyű... de nem hiszem el, hogy nincs valami megoldás! ami jogi keretek között érvényesíthető, és mindegyik félnek megfelelő.

kfgabri: elhiszem, hogy nehéz meló... ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ez emberség nélkül nem megy, nem mehet. ismeretlenül pedig így letámadni engem, számomra az volt romboló... mindegy, jogi fórum, ok. viszont a kérdésemre Öntől még nem kaptam választ: kb. mennyibe kerülne? Valamint van-e valami garancia arra, hogy nem kerülnek börtönbe, nem árvereznek stb.
Teátrális show nem lenne, én ugyanis nem lennék ott a tárgyaláson, ahogy mondtam, ez édesanyámék hitele...

pazs # 2012.07.12. 13:59

Nincs adósok börtöne, úgyhogy ez nem opció.

kfgabri # 2012.07.12. 14:03

viszont a kérdésemre Öntől még nem kaptam választ: kb. mennyibe kerülne?

Nem ügyvédkedem, fogalmam nincs

Valamint van-e valami garancia arra, hogy nem kerülnek börtönbe, nem árvereznek

Viccel? Ha rajtam állna, ez a hozzáállás btk-kategória lenne...
Garancia nincs, viszont, ha meg sem próbálják, ebből még letöltendő is lehet.
Ha megpróbálják, a bank értékelni fogja, hogy megjelent az ügyfél és segíteni akar saját magán.

ettől függetlenül úgy gondolom, hogy ez emberség nélkül nem megy, nem mehet. ismeretlenül pedig így letámadni engem, számomra az volt romboló...
Maga el van tévedve: én nem letámadtam, csak őszinte voltam és korrekt. Ez az emberség. Maga az, aki kifogásokat keres és sebeket nyalogat. Ez pedig álszentség.

kfgabri # 2012.07.12. 14:09

Ebből simán lehet egy szaftos csalás, ha sokáig keseregnek.
Ekkora értékhatárnál pedig már letöltendő is.