Zaklatás


wers # 2012.04.19. 07:29

Kíváncsi vagyok, hogy az ügyvédurak mit fognak reagálni
Gyanítom, nem tudjuk meg. Vagy már el sem olvassák, vagy csak a fejüketfogják fájdalmunkban

judit69 # 2012.04.17. 21:08

Sziasztok!
Én hiszek teljes egészében Gabriellának. Hasonló cipőben járok. Egy szomszédjogi vitám már odáig fajult, hogy rálövettek a házunkra. A hülye is megmondja,, hogy a 3 lyuk a zárócserépen körülötte kb. 50 ft nagyságú kráterrel lövés eredménye. Rendőrség vizsgálódik, a szomszéd "védett" valami okból.Más haragosom nincs. A szakértő rögzíti: a cserépen látható nyomok anyaghibából származnak. Nyomozás megszüntetve. Sem azóta, sem azelőtt nem kerültek a cserepeimre hasonló lyukak. Bármelyikőtöknek elküldöm a cserépről készült felvételeket, hogy a saját szemével győzödjön meg arról, hogy mi történhet vele, ha egy illegális autószerelő műhelyt üzemeltető ember ellen birtokvédelmi eljárást mer indítani, és azután védekezni mer a különböző atrocitások ellen, és az adott személy vki, vagy valakinek a valakije stb. Ennyi.

senki lánya # 2012.04.17. 19:51

Gabicsek

Tegyük fel, tételezzük fel, hogy mentálisan teljesen egészséges és az illető igazat beszél, és megtörténtek az általa leírt dolgok, te mit tennél a helyébe ma Magyarországon?

ui: Kíváncsi vagyok, hogy az ügyvédurak mit fognak reagálni, ugyanis én hallottam hasonló(ott bizonyos dolgokban kevesebb történt, mint amit irt itt az adott személy) esetről.

senki lánya # 2012.04.17. 19:26

Hogy a példádnál maradjak, kedves Masenka, és csak mint példa említem:
Elég egy olyan kolegína aki hozzáfér a másik kulcsához, azt lemásoltatja.

Úgy, hogy a példádra visszatérve:

én úgy gondolom, hogy egy értelmes és okos ember nem tesz ilyen kijelentést mint amit itt írtál.

Gabicsek # 2012.04.17. 19:23

Ajaj.

senki lánya # 2012.04.17. 18:47

Kedves Másenka

Van akire ugyan bolondot kiáltanak azok, akik elkövetik a cselekményt, de ha az ember jobban utána kotor kiderül-és szinte mindig kiderül, hogy nem bolond, és valóban átél eseményeket és "némi" bizonyítéka is van az illetőnek.

Másenka # 2012.04.17. 05:56

Gabriella!
Teljesen jószándékúan tanácsolom, hogy kérjél pszithiátriai seítséget, ott meghallgatják a problémáidat és segíteni tudnak.

Másenka # 2012.04.17. 05:53

Gabriella.Kutat # e-mail 2012.04.12. 07:32

"Ne ehhez a fajta 'zaklatáshoz' mit szóltok? Van itt olyan, aki találkozott már ezzel?"

Én igen, egy nagyon kedves ismerősöm, kolleganőm panaszkodott hasonló zaklatásokról.

Előbb-utóbb a környezete, a családja is belátta, hogy orvosi ellátásra szorul. Egyébként egy végtelenül kedves, okos és intelligens hölgy volt.

wers # 2012.04.17. 05:17

rendőrkapitányság kiállított egy határozatot miszerint lefolytatták AZ ÉN rendkívüli halálom ügyében a közigazgatási hatósági eljárást

Eddig azt hittem, te élő személy vagy

Egyébként a saját otthonodban annyi kamerát teszel fel, amennyit csak akarsz. Sőt, ezt megoszthatod egy biztonsági szolgálattal is. És szereltethetsz fel riasztót is. Az adhat jelzést a te telefonodra, vagy egy biztonsági szolgálatnak, ha illetéktelen hatol be hozzád.

Mivel én ügyvéd nem vagyok, jogi tényállásban nem nyilatkozom.

Gabriella.Kutat # 2012.04.17. 04:47

Fiúk, lányok, van itt egy ügyvéd, aki válaszolhatna valamit arra, hogy mi a jogi tényállás az általam felvázolt társas (lehetségesen szervezett) terrorizációra? Kihez forduljak? Milyen jogi szögből közelítsem meg a dolgot? Köszi.

Gabriella.Kutat # 2012.04.17. 04:44

senki lánya: jól mondod, egy pszichopata. És odaadnám a megmaradt fél életemet, hogy megtudjam ki ez a személy.

A XVI. kerületi rendőrkapitányság volt vezetőjéhez, egy bizonyos Oláh nevű fickóhoz személyesen bementem, hogy kérdőre vonjam. Tudod, mit mondott, amikor felvetettem, hogy bekamerázom az életemet? Azt, hogy ezt ne tegyem, mert Magyarország NEM KANADA!!! (én ott éltem 12 évet) és ebben az országban bűncselekményt követek el azzal, ha felveszem az elkövetőket, miközben bűncselekményt követnek el ellenem, hiszen ez sértheti a személyiségi jogaikat. Azt hittem nem hiszek a füleimnek. Sőt, miután feljelentéseket tettem - beleértve életveszélyes fenyegetésért - ez a rendőrkapitányság kiállított egy határozatot miszerint lefolytatták AZ ÉN rendkívüli halálom ügyében a közigazgatási hatósági eljárást. Az Oláh már nincs a kapitányságnál (a Gergényi barátja és várományosa volt a 2006-os tüntetések előtt), de a helyzet nem változott. Teljesen mindegy, hogy ki van a kapitányságnál, a bejelentések (zaklatás, orvosi látlelettel ellátott erőszak, fenyegetés, súlyos anyagi károkozás stb.) sehová sem mennek. Még a kézzel fogható és bizonyítható cselekményeket is elbagatelizálják.

Egyébként köszi a megjegyzéseket. Teljesen igazad van: az, hogy valaki irigységből, gáttalan alacsonyrendű primitivitásból, eloborult agyú rögeszméktől, vagy fasiszta nézetek miatt utál valakit az még NEM jogosítja fel, hogy bűncselekményeket kövessen el bárki ellen, vagy, hogy felbujtson másokat bűncselekmények elkövetésére.

Gabriella.Kutat # 2012.04.17. 04:32

wers: "Ha ez így lenne.."? Köszi, hogy a saját valóságérzékelésemet megkérdőjelezed. Ha nem tudnád ez is a banátalmazás egy válfaja. Az a neve, hogy 'gázláng' (gaslighting).

Egyébiránt nem mindenki van benne a dologban és nem mindenki esküdött össze ellenem, hanem RÁGALMAKAT TEREJSZTENEK, hogy ezzel idegenítsék el és felbujtsák az embereket a környezetemben. Egyébiránt a tevékenységet világszerte 'szervezett társas zaklatásnak' (organized stalking) és 'bandazaklatásnak' (gangstalking) nevezik. Lightos formájában 'mobbingnak' nevezik. A 'mobbing' ismerős kifejezés, nem? Ez a tevékenység a mobbing SZERVEZETT formája! És bizony egy valós probléma, amit nemzetközi szinten elismernek.

Ha begépeled az organized stalking kifejezést a keresőbe, akkor pontosan 3.710.000 témába vágó lapot fogsz találni. Szóval elég sok ember valóságérzékelését megkérdőjelezted egy fél mondattal!

(szervezettzaklatas.webs.com/stop/index.hu)

senki lánya # 2012.04.12. 08:37

javítás:

akár ha egy rendőr az illető családtagja és haverja.

senki lánya # 2012.04.12. 08:32

+és szép csendben mindent kiderítesz a banda tagjairól, érdekeltségeiről, dátum szerint időrendben rögzited-beleértve a hivatalos bratyijaikat is-akár egy rendőr az illető.

senki lánya # 2012.04.12. 08:29

Gabriella.Kutat-mak

Az esetedben a "feje" a bulinak, egy pszichopata ember.Abból is a keményebb fajtából-anyagi háttérrel és érdekeltséggel.

Ha szerencséd van, akkor egy pár besurranását feltudod venni.A kész felvételt elteszed, olyan személynek, és olyan helyre ahol nem tudja megszerezni. Alkalom adtán igen jó dolog.

senki lánya # 2012.04.12. 08:24

Vers-nek

És?

Attól még a törvény mindenkire vonatkozik.

Gabicsek # 2012.04.12. 08:09

Mindenki összeesküdött ellene.

wers # 2012.04.12. 07:43

Na de mi van, akkor ha a zaklató nem egyedül van, hanem többen vannak?

Hát, ha így lenne. és ennyi minden megtörténne veled, az ékes bizonyítéka lenne, hogy sokan haragszanak rád... nagyon nagyon... valamiért

Gabriella.Kutat # 2012.04.12. 05:39

Na de mi van, akkor ha a zaklató nem egyedül van, hanem többen vannak? Ismerősök és ismeretlenek.

Mi van, ha ezek az ismerősök és ismeretlenek a zaklatást rész feladatokra leosztva összehangoltan valósítják meg?

És ilyen módon

  • rágalmaznak MINDEN környezetben, ahol csak megfordulsz (szomszédság, a sarki közért, a munkahely, a baráti és családi környezet), hogy szétzúzzák az egészséghez és védekezéshez szükséges támogató kapcsolatrendszert és gazdasági károkat okozzanak
  • zúzzák szét a családodat, veszíted el a gyermekeidet
  • hamis tanúznak ellened, hogy kriminalizáljanak
  • fenyegetik az életedet (még azzal is, hogy a testedet darabokra vágják és szétszórják a hegyekben)
  • fenyegetik a fiadat
  • sértegetnek és provokálnak úton s útfélen
  • szexuálisan molesztálnak
  • rendszeresen vandalizálják az ingatlanodat, autódat és személyes értéktárgyaidat
  • betörnek az otthonodba, hogy összetörjenek dolgokat, elmozdítsák a bútorokat, KIVÁGJÁK A BUGYIJAIDBÓL ÉS A DRÁGA KOSZTŰMJEID NADRÁGJÁBÓL A LÁB KÖZÖTTI RÉSZT, kábítószert/mérget tegyenek az ételedbe, italodba
  • megbuherálják az autód fékjét, hogy közúti balesetben halj meg (a közút más közlekedőivel egyetemben)
  • betörnek az e-mail fiókodba és az ott talált információt szétosszák egymás közt
  • videófelvételeket és fényképeket készítenek rólad
  • az utcán gúnyolodó színészkedéssel inzultálnak csoportosan
  • ÉS EZ CSAK A FELE ANNAK, AMIT TESZENEK ÉVEKEN ÁT!

És mi van, ha ezek az emberek látszólag teljesen normális, épelméjű értelmiségiek, szomszédok, kollégák. Némelynek családja és tisztességes állása van. Némely becsült tagja a közösségnek. Némely közülük közismert médiás, de vanak köztük orvosok és ügyvédek is, de ugyanúgy kékgalléros munkások is. A többségük nem nyilvánvaló elborult elméjű pszichopata bűnöző, vagy sátáni náci, hanem olyan ember, aki ott él melletted a következő házban vagy tiszteletnek és megbecsülésnek örvend, és nem is gyanítanád, hogy éveken át részt vesz mások pszichoszomatikus zaklatásában, kínzásában és terrorizálásában - summa summárum lassú, de biztos kiirtásában.

És mi van, ha feljelentést teszel és a rendőrség vagy MEGTAGADJA A FELJELENTÉSED FELVÉTELÉT VAGY FELVESZI, DE ELJÁRÁS HELYETT KIÁLLÍT EGY HATÁROZATOT, AMIBEN KÖZLI VELED, HOGY LEFOLYTATTA A TE RENDKÍVÜLI HALÁLOD ÜGYÉBEN A KÖZIGAZGATÁSI HATÓSÁGI ELJÁRÁST, ILYEN MÓDON FENYEGETVE MEG AZ ÉLETEDET, HOGY HALLGASS EL?

Ne ehhez a fajta 'zaklatáshoz' mit szóltok? Van itt olyan, aki találkozott már ezzel?

Gabriella.Kutat # 2012.04.12. 05:32

Na de mi van, akkor ha a zaklató nem egyedül van, hanem többen vannak? Ismerősök és ismeretlenek.

Mi van, ha ezek az ismerősök és ismeretlenek a zaklatást rész feladatokra leosztva összehangoltan valósítják meg?

És ilyen módon

  • rágalmaznak MINDEN környezetben, ahol csak megfordulsz (szomszédság, a sarki közért, a munkahely, a baráti és családi környezet), hogy szétzúzzák az egészséghez és védekezéshez szükséges támogató kapcsolatrendszert és gazdasági károkat okozzanak
  • zúzzák szét a családomat, veszítem el a gyermekeidet
  • hamis tanúznak ellenem, hogy kriminalizáljanak
  • fenyegetik az életemet (még azzal is, hogy a testedet darabokra vágják és szétszórják a hegyekben)
  • fenyegetik a fiadat
  • sértegetnek úton s útfélen
  • szexuálisan molesztálnak
  • rendszeresen vandalizálják az ingatlanodat, autódat és személyes értéktárgyaidat
  • betörnek az otthonodba, hogy összetörjenek dolgokat, elmozdítsák a bútorokat, KIVÁGJÁK A BUGYIJAIDBÓL ÉS A DRÁGA KOSZTŰMJEID NADRÁGJÁBÓL A LÁB KÖZÖTTI RÉSZT, kábítószert/mérget tegyenek az ételedbe, italodba
  • megbuherálják az autód fékjét, hogy közúti balesetben halj meg (a közút más közlekedőivel egyetemben)
  • betörnek az e-mail fiókodba és az ott talált információt szétosszák egymás között
  • videófelvételeket és fényképeket készítenek rólad
  • az utcán gúnyolodó színészkedéssel inzultálnak csoportosan
  • ÉS EZ CSAK A FELE ANNAK, AMIT TESZENEK ÉVEKEN ÁT!

És mi van, ha ezek az emberek látszólag teljesen normális, épelméjű értelmiségiek, szomszédok, kollégák. Némelynek családja és tisztességes állása van. Némely becsült tagja a közösségnek. Némely közülük közismert médiás, de vanak köztük orvosok és ügyvédek is, de ugyanúgy kékgalléros munkások is. A többségük nem nyilvánvaló elborult elméjű pszichopata bűnöző, vagy sátáni náci, hanem olyan ember, aki ott él melletted a következő házban vagy tiszteletnek és megbecsülésnek örvend, és nem is gyanítanád, hogy éveken át részt vesz mások pszichoszomatikus zaklatásában, kínzásában és terrorizálásában - summa summárum lassú, de biztos kiirtásában.

És mi van, ha feljelentést teszel és a rendőrség vagy MEGTAGADJA A FELJELENTÉSED FELVÉTELÉT VAGY FELVESZI, DE ELJÁRÁS HELYETT KIÁLLÍT EGY HATÁROZATOT, AMIBEN KÖZLI VELED, HOGY LEFOLYTATTA A TE RENDKÍVÜLI HALÁLOD ÜGYÉBEN A KÖZIGAZGATÁSI ELJÁRÁST, ILYEN MÓDON FENYEGETVE MEG AZ ÉLETEDET, HOGY HALLGASS EL?

Ne ehhez a fajta 'zaklatáshoz' mit szóltok? Van itt olyan, aki találkozott már ezzel?

Üdv.

ObudaFan # 2012.04.02. 10:58

Tudni kellene, pontosan mivel fenyegetőzik.

BIGW1991 # 2012.03.30. 19:29

Tisztelt Fórum!

Biztonság szempontjából a teljes nevemet nem szeretném nyilvánosság elé tenni. Barátnőm mostanában elég sok e-mail-t, sms-t kap (kb. 4-ről tudok most) egy ismerősétől, aki miatt a rettegés fogja el... Fenyegető üzeneteket, valamint szexuális jellegűeket ír, illetve találkozni akar vele. A barátnőm természetesen nem írt eddig se választ neki. Az illetőre rákerestem interneten keresztül... kiderült számomra, hogy fegyverkereskedő, valamint a barátnőm elmondta, hogy van saját fegyvere is, és apja ült is börtönben. Egyszer találkozott az illetővel régebben, akkor is félt tőle. A fenyegetések barátnőm elmondása alapján általában mentális rombolásról szól... De érzésem szerint ennél van szó. Az utolsó üzenete mint mondtam, találkozásról szól, meg akarja a barátnőmmel beszélni az időpontot és a helyszínt Kérem a szakértők segítségét, hogy mit tudunk ez ügy érdekében tenni?

Köszönöm!

Gabicsek # 2012.03.29. 21:24

Szívesen! Amiben tudok, segítek.

nixxike89 # 2012.03.29. 21:11

Köszi Gabicsek! Sokat segítesz többeknek is ahogy olvasom

Gabicsek # 2012.03.29. 21:04

Csak arra kell nagyon figyelni, ha megadják a részletfizetést, minden hónapban nagyon pontosan fizetni kell, ellenkező esetben rögtön átváltoztatják elzárása.