Ittas vezetés


Vadsuhanc # 2017.04.01. 19:25

Tisztelt ajsaMK!

Most akkor nem egyről beszélünk ? A kérdezőnek be kell bizonyítania, hogy a rendőrök nem láthatták, hogy Ő vezetett.

Akár az igazoltatás előtt 20 perccel is.

Vadsuhanc # 2017.04.01. 19:21

Tisztelt Szomorú örökös!

Tegyük, hozzá, hogy a kérdező is leírta, a rendőrök előtt kanyarodott a parkolőba. Nem én állítom a kérdező írta.... ( ennek értelmezése a rendőrök állítják, hogy a kérdezőt látták vezetni. )

Mivel a kérdező még mindig nem árulta el mi történt... háttt passz. Majd a bíróságon kiderül-

Tisztelettel irányodba.

Carella # 2017.04.01. 19:19

Szomorú örökös téged ki akarna ugyan meggyőzni te rendőr rendőrpárti!Ha nem vezettem és hazudoztok ellenem vagy bárki ki fog derülni mert a rendőrkocsi adatait gps-t úgy sem fogod tudni és senki más megmásítani.Azért van amerikában kamera hogy az ilyen gennyes alakok ne kerülhessenek állományba.

ajsaMK # 2017.04.01. 19:17

Vadsuhanc, azt írtam, senki nem tudhatja közülünk, a kérdezőt kivéve, mi történt. Én azt sem írtam, hogy neki hiszek, hiszen, honnan tudnám. De azt ne írjuk már, hogy neki kell bizonyítani, hogy ártatlan... (erre hozzászólásodra írtam: "Eléjük kanyarodtál.... Ők állítják. Bizonyítsd be, hogy nem eléjük kanyarodtál ! Nos ? Hogyan fogod ? Nincs róla fénykép és kamera felvétel, hogy nem kanyarodtál eléjük.. Ugye ?")

Szomorú örökös # 2017.04.01. 19:15

ajsaMK

nem az ittasságát tagadta, hanem a vezetés tényét.

Továbbra is határozottan állítom, hogy aki beül hót pi...a részegen a volán mögé, majd arra hivatkozik, hogy ő csak melegedni szállt be, nem pedig vezetni, az vagy hülyének nézi a rendőröket, vagy ő maga az, vagy mindkettő.

Vadsuhanc # 2017.04.01. 19:14

ajsaMK

A rendőrök meg a vezetés tényét állítják. Meg tudod állapítani, hogy nem így volt? 10 szer rákérdeztem a kérdezőtől, hogy írja már le konkrétan mi történt, de szarik rá.

Szomorú örökös # 2017.04.01. 19:12

Carella

A hivatalos jogszabállyal szemben egyetlen ember állítja jelenleg - aki tévedhet is - hogy te nem vezettél, márpedig én továbbra is azt mondom, hogy ezzel a rettentően gyenge dumával akarod magad kimenteni. Nem bizonyosodott be semmi, te továbbra is ittas vezetésért fogsz büntit kapni, nem is keveset. És ezért a stílusért - valljuk be - meg is érdemled. ;-)

ajsaMK # 2017.04.01. 19:08

Szomorú örökös, nem az ittasságát tagadta, hanem a vezetés tényét.

Carella # 2017.04.01. 19:06

szomorú örökös mi az hogy nálad egy éves eltiltás te ilyen hozzászólásokkal biztos hogy nem vagy bíró sem rendőr. akkor mi az hogy....Nem fogod fel hogy nem vezettem az autót és ez már bebizonyosodott az ügyben?Fogd már fel 5 tanu állít kettő ellen valamit és édes mindegy hogy rendőrök a törvény előtt az alkotmány szerint mindenki egyenlő!!!!

Carella # 2017.04.01. 19:04

szomorú az én esetemben már nincs bírósági tárgyalás ad egy, a másik pedig egy közlekedési szakjogász mondta el azt amiket te megkérdőjelezel!!

Szomorú örökös # 2017.04.01. 19:03

ajsaMK

nem a terheltnek kell bizonyítania az ártatlanságát

Hát ezek után nehéz is lenne:

Carella: 3-4 boros kóla és 1-2 whisky és egy pohár házi bor volt kb 3-4 óra leforgása alatt.

Ez a menyiség nálam minimum 1 éves eltiltás, utánképzés és egy zsíros kis bírság.

Szomorú örökös # 2017.04.01. 18:59

Carella

És még egy apró szösszenet, aztán részemről befejeztem veled. Anno egyszer megállított szimplán igazoltatni a rendőr az úton. Én leállítottam a motort és ki akartam venni a bőr oldaltáskámból a jogsit, forgalmit, stb. Udvariasan megkérdeztem, hogy esetleg kikapcsolhatnám-e a biztonsági övet, mert akadályoz ebben...erre a rendőr mondta, hogy nyugodtan, hiszen áll az autó (ugyebár nem járt a motor). De tudom, őt is mindjárt le fogod hülyézni, amiért azt meri állítani, amit te képtelen vagy felfogni-elhinni másoknak. Pedig szimplán csak saját szád íze szerint értelmezel egy jogszabályt és két fogalmat összefüggésben akarsz feltételként beállítani. Csinálhatod, de ez a rizsa kevés lesz a bíró előtt. Ha nekünk nem hitted eddig el, akkor neki már muszáj lesz. Ha rám hallgatsz, akkor inkább ne támadd meg az ítéletet, mert még többe fog kerülni és úszik a lakásod is vele a végén, mire mindent kifizetsz. ;-)

Vadsuhanc # 2017.04.01. 18:57

Hogy ki az együgyű flótás majd kiderül akkor, ha az ittas vezetés mellett egy hamis vádat is megállapítanak neked.

Egyébként meg most már kívánom neked azt is, hogy egy olyan részeg fasz mint Te vagy okozzon a sérelmedre egy baleseted, ahol neked kell majd elfogadni, hogy nem vette fel a kamera azt hogy össze törte a gépkocsidat és a szeretteidnek sérülés okozott.

HAjrá! MAjd meglátjuk akkor is itt nyivákolsz-e, ha egy részeg fasz Téged vagy a csalástagodat üti el.

Pááá pááá

Vadsuhanc # 2017.04.01. 18:57

Hogy ki az együgyű flótás majd kiderül akkor, ha az ittas vezetés mellett egy hamis vádat is megállapítanak neked.

Egyébként meg most már kívánom neked azt is, hogy egy olyan részeg fasz mint Te vagy okozzon a sérelmedre egy baleseted, ahol neked kell majd elfogadni, hogy nem vette fel a kamera azt hogy össze törte a gépkocsidat és a szeretteidnek sérülés okozott.

HAjrá! MAjd meglátjuk akkor is itt nyivákolsz-e, ha egy részeg fasz Téged vagy a csalástagodat üti el.

Pááá pááá

ajsaMK # 2017.04.01. 18:52

Már bocsánat, de nem a terheltnek kell bizonyítania az ártatlanságát, hanem a vádhatóságnak a bűnösségét. Én nem tudom, mi történt, nem tudhatja közülünk senki, de ne mondjuk ár, hogy neki kell bizonyítani azt, hogy ártatlan...

Szomorú örökös # 2017.04.01. 18:51

Carella

Ne engem akarj meggyőzni, mert nem tudsz. Én képes voltam helyesen értelmezni a jogszabályt, te pedig megpróbálod úgy, ahogy az neked kedvezőbb, de hiába. Ráadásul képtelen voltál felfogni, hogy matta részegen inkább kerüld el az autódat, mert baj lesz belőle. Harmat gyenge a magyarázatod, és ezt már a rendőrök is észrevették - és szerintem azt a főokos mivoltodat is, amit itt már két napja tapasztal mindenki - ezért leszel rommá büntetve. ;-)

Carella # 2017.04.01. 18:48

Akár azt is kinézem belőled te vagy az a marha rendőr aki belement ebbe a marhaságba és majd a knyf en végzi munka nélkül eddig úgy fest. Ha te vagy az akkor keress új munkahelyet ha pedig nem az vagy akkor türtőztesd magad attól hogy hazudozással vádolsz mert az azt mutatja te pedig értelmileg csökkent képességekkel bírsz!!!

Carella # 2017.04.01. 18:45

Vadsuhanc te pancser leirtam hogy még álltam egyhelyben két ember jött arra és látták azt hogy ott ugyanazon a helyen állok amire azt irták a rendőrök hogy ott álltam meg magamtól. két tanú igazolta állok ott és senki rendőr sem volt ott akkor. Nem én hazudok hanem egy kétbalfék ember vagy aki nem tud koncentrálni és okosnak hiszi magát de egy együgyű flótás!

Vadsuhanc # 2017.04.01. 18:41

Carella

Te írtad:

..."Hát ha azt állítják hogy eléjük kanyarodtam és elvették a jogosítványom akkor ugyan mi lehet?..."

Eléjük kanyarodtál.... Ők állítják. Bizonyítsd be, hogy nem eléjük kanyarodtál ! Nos ? Hogyan fogod ? Nincs róla fénykép és kamera felvétel, hogy nem kanyarodtál eléjük.. Ugye ?

Úgy hazudsz mint a vízfolyás. Inkább elmondanád az igazságot.

Carella # 2017.04.01. 18:33

Szomorú ha valaki egy parkolóban áll orral befelé a járda felé és nem mozdul el sokáig pl 20 percig járatja a motrot mert hideg van és nem tolat ki, nem ment sehova az az ember szerinted vezet? Ő járművezető és a közúton közlekedő személy? Én is egy parkolóban álltam már hosszú ideje úgyhogy fogadj meg egy tanácsot, ha én érdeklődöm valami iránt akkor azt nem tudom és nem vagyok biztos benne. Ha már valamiben biztos vagyok azt több embertől tudom. Azt, hogy hulla mártó lehetsz az autódban és amíg nem forog a kerék es egy centit sem mozdulsz az nem járművezetés!!!!!éÉs mi gyakran magnóztunk a kocsiban éjjel közben ittunk és mindezt egy közlekedési főnök lakása előtt tettük a szomszédjával. Gondolod ő nem mondta volna nekünk ha évekig mindezt úgy csináljuk hogy tilos? Fogadd el nem 1980 ban vagyunk és ha a motor jár attól még nem vezeti senki a kocsit ha a kerék nem mozdul. Ha beinditod a kocsit behuzod a kézi féket és kiszállsz az autóból akkor is vezeti a levegő? Vagy olyankor ki a sofőr? Áll az autó és jár a motor, akkor vezeti valaki a kocsit? Járművezetés történik?És az aki nem indul el 15 percen kereszutül az alhat is akár stb, a szándéka valószínű nem az, hogy elmenjen.

Szomorú örökös # 2017.04.01. 18:24

Carella

Az általad idézett oldalon pontosan le van írva, hogy mi minősül gépjárművezetésnek. Ez a két dolog, amit te összefüggve kezelsz, ez két külön fogalom. Az egyik, hogy elindítod, a másik pedig, hogy egy mozgásba hozott járművet irányítasz. Mozgásba hozott járművet ugyanis álló motorral is irányíthatsz. Tévedésben vagy, ha úgy gondolod, hogy mindkettőnek teljesülnie kell, hiszen ha éppen téged alkoholos befolyásoltságod mellett tolnak - a jármű volánja mögött ülsz álló motor mellett - akkor is ittas vezető vagy, pedig nem történt "elindítás".

Öreg Tölgy

Igen, egészen pontosan az, hogy valaki csak melegedni száll be az autójába és csakis ezért indítja be a motort, az mindössze annyira életszerű, mint amikor egy piros lámpánál megáll a kerékpáros és elkezd mobilozni - amit ugyebár neki ilyenkor is tilos - majd mikor a rendőr ezért felelősségre akarja vonni, akkor azt mondja, hogy ő nem a piros lámpa miatt állt meg - forgalmi okból történő megállás - hanem telefonálni. :-D

Maradjunk annyiban, hogy ez a "melegedési szándék" egy ittas vezetéssel megbukott gépjárművezető nagyon, de nagyon gyenge magyarázkodása a rendőrök felé. Az, hogy még ráadásul ő így meg is akarja úszni, ezért minden követ megmozgat - sőt két napja a jogi fórumot is egyfolytában cseszegeti, meg elküld mindenkit a francba - de hiába, mert a helyzet, hogy itt csakis az ő elmondása alapján ismerjük a történetet, ami viszont igen-igen szubjektív. :-)

Vadsuhanc # 2017.04.01. 18:23

Döbrögi21!

Hol vannak a hasznos tanácsaid, amelyeket a kérdezőknek adsz ?

Mondd mit tegyen ?

Hol a válaszod a kérdező által feltett kérdésre jogilag megalapozva? ( Szerintem Ő is várja a választ )

Én meg azért mert hozzá nem értőként szeretnék tanulni az általad adott hozzáértő és igazán szakértői válaszból.

Vagy csak fikázni tudsz ?

Vadsuhanc # 2017.04.01. 17:41

Döbrögi21

Én csak a hazugságot utálom, de azt nagyon. Az ember segíteni akar ( még most is ) és belehazudnak a pofájába.

HA Te ezt szereted, hogy hülyének nézzenek és ezt Te elfogadod, sajtát ügyed és jogod.

Te személy szerint mit válaszolsz a kérdező által feltett kérdésre ?

Én k...vára utálom, hogy valaki segítséget kér és belehazudik a pofámba....

A kérdező ügyvédjére vagyok kiváncsi a tárgyaláson mit mond ezekre a hazugságokra.

Tisztelettel....

Carella # 2017.04.01. 17:38

vadsuhanc a kocsiba szállás előtt voltam és még nem volt otthon, ő a barátnőjénél volt 3 lépcsővel arrébb onnan jött ki ezért látta hogy mi történt

Vadsuhanc # 2017.04.01. 17:25

......" A csaj akinek a háza előtt álltam elmondta hogy őt vártam és nála aludtam volna...."

Miért nem szállltál ki a kocsiból és miért nem mentél be a házába, ha már ott álltál a ház előtt és ott is akartál aludni ? Csak nem a rendőrök előtt kanyarodtál be ?

Multkor még az írtad haza akartad vinni, most meg azt írod a háza előtt álltál....