Ittas vezetés


Carella # 2017.04.06. 20:09

Ja és szerencsétlen a nénikéd!

Carella # 2017.04.06. 20:06

Propeller te nagyon okos, ha én bűnöző vagyok akkor te egy kirúgott eltávolított kiöregedett megrekedt rendőr vagy egy mindenképpen olyan ember, akiben nincs semmi belátás. Téged ugyanúgy semmibe kéne venni és kistrigulázni ahogy te játszol a szavakkal.És ez szó szerint értem, az ilyen stílusú embereknek egy szót sem adnék.

Propeller1 (törölt felhasználó) # 2017.04.06. 19:58

vadsuhanc már csak neked kéne kibirni (ha lenne tartásod és tartanád szavadat) hogy nem irogatsz (ahogy kb. 7x beigérted) és akkor lenyugodna a bűnös is. Öreg Tölgy talán már visszavonult.
Tudom ez egy jogi fórum kööszi hogy emlékeztettél rá. Azonban itt egy szerencsétlen bünöző kérdezget már nyolc oldalon át téged, aki semmit nem értesz a joghoz. A bünözőnek megye legjobb ügyédei vannak, nem értem miért tőled kérdezget. Ez valami banális játék én már arra gondoltam mindketten ugyanazok vagytok, azaz egy személy irogat saját magának.

Vadsuhanc # 2017.04.06. 19:57

Rosszul látod. Amennyiben az a véleményed, hogy a rendőrök hazudtak az az alapügyben hozott itéletet befolyásolja.

Rövidebben, ha a bíróság a Te ügyedben elfogadja a rendőrök elmondását, már hiába fogod kezdeményezni később az eljárást azért, hogy hazudtak, mert az ügyedben már elfogadták a vallomásukat....

Carella # 2017.04.06. 19:49

hát nem hiszem el nem olvasod amit írok? Az ügyészségen van nem 30 napja hanem 33. napja és postán sem kaptam választ meg szóban sem április 03. ami az ügy előadójának a határideje volt.Egy városi ügyészségen. És amíg nincs semmilyen határozat addig a központi nyomozó ügyészségre is felesleges bárkit jelentgetni mert addig, amig itt nincs kivizsgálva, befejezve addig irkálhatok, de érdemben nem foglalkoznak addig vele.

Vadsuhanc # 2017.04.06. 19:43

Arra válaszolj, jelenleg hol van az ügyed ?

Rendőrségen, ügyészségen, bíróságon ?

Több választás nincs. És nem is lehet.

Carella # 2017.04.06. 19:38

de már régen leirtam olvass vissza, 4 hónap eltelt az első hónapban beadták az ügyészségre inditványra majd az ügyész visszadobta, meghallgattak tanukat, megkapta ujra ez a 3. hónap most pedig 30 napot várt direkt azért telt el 4 hónap. tehát első hónap altt született egy vád javaslat 2.hónap pótnyomozás vissza a rendőrségnek 3. hónap ügyész megkapja pótnyom befejezve 4. hónap eltelik 30 nap és vád kéne vagy megszüntetés. nem kellett nekem feljelenteni a rendőröket eleve panasszal éltem hogy hazudnak. Ezt magának az ügyésznek kell megtennie hivatalbol ami kiderült abból a környezetből. ha mépgse tette meg én kizárólag azért tenném hogy kártérítést kapjak.

Vadsuhanc # 2017.04.06. 19:22

Egyem a szívedet .... Nem Te írtad ?

..."visszadobja a vádíndítványt a rendőrségnek és pótnyomozást rendel el..."

Akkor szerinted hol van az ügy, ha visszadobták a rendőrségnek " pótnyomozásra "? Hmm ?

Hol van a hazug rendőrök elleni feljelentésed ?

Az ügyészség folyosóján ?

Carella # 2017.04.06. 19:15

Figyelj már te nem olvastad el a történetet egyszer sem? Már a rendőrség régen átküldte az ügyészségre ezt és lezárta volt iratismertetés is és most 3. -án letelt az ügyész határideje is amit kapott hogy lezárja és döntsön.Nem figyelsz vagy ez alzheimer? Igen egy olyasmi ügyvéd mint anno Bárándi Péter volt vagy hasonló.

Vadsuhanc # 2017.04.06. 18:54

Ha az ügyben "pótnyomozás" van szerinted elrendelve, akkor miért szüntetné meg a kedvedért az ügyészség 3 nap alatt a nyomozást, ami még jelenleg folyamatban van a rendőrségen? A hazug rendőrök ellen tettél feljelentést az ügyészségen? Ott megállapították, hogy a rendőrök hazudtak? Van róla ítéleted ?

Már nem csak a város legjobb ügyvédje a Tiéd, hanem a megye legjobb ügyvédje is ?

Hagyjál már......

Carella # 2017.04.06. 18:14

Ha az ügyészség visszadobja a vádíndítványt a rendőrségnek és pótnyomozást rendel el, ráadásul kamerával felvetteket, mindenképpen beszédes. A másik, hogy felvettem a vizsgálót ahogy viselkedett velem, flegma, rá akar beszélni, hazudik hogy van bizonyítékuk stb, hogy követtek ilyeneket amit semmivel nem tudott alátámasztani...Na ezt átküldtem az ügyészségre és már a további nyomozást is máshogy kezelték.A megye legjobb ügyvédje azt mondta, teljesen jogos a felháborodásom és igazam van, és be kell bizonyítani.

Vadsuhanc # 2017.04.06. 17:08

Mivel itt ők is érezték hogy a rendőrök hazudnak

És az ügyészség megállapította, hogy hazudnak a rendőrök vagy csak érzik, hogy a rendőrök hazudtak ?

Kíváncsi vagyok egy olyan hivatalos iratra, ahol a döntést hozó hatóság azt le meri írni, hogy a hatóság véleménye és érzése szerint hazudott a rendőrség. Ezt bizonyítani kell. Ilyet egy ügyészség sem fog leírni csak akkor, ha bizonyított, hogy a hatóság hazudott.

Szembesítés hiányában ezen kár vitatkozni.

Carella # 2017.04.06. 15:06

Mivel itt ők is érezték hogy a rendőrök hazudnak ezért szóba álltak velem. Először a Vezető ügyésszel beszéltem többet majd a helyettesével a végén az ügy előadójával, aki nem tudott érdemben felvilágosítani a megbeszélt időben, mert nem volt eldöntve, vagy megírva nem tudom, az anyag. Bement A vezetőhöz majd kijött hogy postázni fogják.Idegesít hogy a bolondját járatják velem.Hitegetnek, majd nincs kész döntés.Ez az én esetemben azért lényeges mert indokolatlanul elvették a papírjaim amivel közlekedek, amivel dolgozom, és ellehetetlenítenek. Aki ezt gyorsan ki tudja mondani ügyes!!!Alig bírtam leírni!

Vadsuhanc # 2017.04.06. 14:54

Propeller1

Én vagyok az egyik megszólított, ennek ellenére teljesen igazad adok neked.
Az a problémám, hogy olyan kérdések hangzanak el, amelyeknek köze nincs a valósághoz. Egy ügyész nemhogy egy gyanúsítottal még egy ügyvéddel sem áll szóba a folyosón és nem fogja közölni, hogy mi vagy mi lesz a döntés.

Aki esetleg olvassa és ugyanez a problémája meg sajnos elhiszi. Benedek Elek kismiska.

Mellesleg ezért jogi forum.

Tisztelettel irányodban.

Propeller1 (törölt felhasználó) # 2017.04.06. 14:48

Igazad van. Találtál két partnert, akik már hét oldalon át leveleztek veled. Ahogy látom, ez még hónapokig el fog tartani, szép csapat. Még a végén barátok lesztek :) pá

Carella # 2017.04.06. 14:40

nekem megfelelő volt egy ember válasza csak azért nézegetem az oldalt végtére ő is válaszolt sok kérdésre értelmesen és meg is értettem.értelmesen írtam hiába mentem hozzájuk nem adtak választ ők maguk.Olvass először el mindent és utána nyilatkozz.inkább ne nyilatkozz nem érdekel. az aki tudja mit kérdeztem és tud és lesz ideje majd válaszol nekem ha akar. És ha nem koszolná ennyi komolytalan alak a lapot a negyedrész irományom elég lenne!

Propeller1 (törölt felhasználó) # 2017.04.06. 14:33

ahogy látom te másodpercenként itt frissítgetsz, alig várod valaki írjon, de mindegy mit ír akárki, te jobban tudsz mindent. Mit keseregsz itt ennyit? Menj és intézd a dolgod ott ahol folyik az ügyed, kérdezd őket meg, nyisd rájuk az ajtót, telefonálj oda, menj be, egyáltalán mit koszolod itt oldalakon át a fórumot? De persze a két válaszolgatót sem értem, az egyik csak kötekszik, a másik rendületlenül válaszolgatni igyekszik a százezer feltett kérdésre, és persze karella akármilyen választ kap, az neki nem megfelelő.

Carella # 2017.04.06. 14:29

Propeller vége akkor lesz ha megjön a határozat vádemelés stb. Egyébként senki sem kényszerít téged hogy ezt olvasd és nehogy te akard megmondaani itt meről beszéljek. Én sem mondom neked felesleges ilyeneket írkálnod nem jut el semeddig!

Carella # 2017.04.06. 14:27

Ez na az a fórum ahol nevén nevezem az ügyészt meg mi egymás.Itt senki sem teregeti ki a szennyesét igazi nevekkel. Fickó faszi ember ürge bármi és én is lehetek akármi, mit érdekel. ez nem tiszteletlenség mert nem jelent semmit lehet rafináltkodni és hátha olvassa a gazdája a dolognak az ügyet és nyalni, de értelme nincs túlzott személyeskedéseknek és tiszteletnek sem. A minimum megvan és annyi elég.Én így gondolom. Te meg úgy írsz ahogy te akarsz, de inkább a jogot gyakorold hogy ezen a fórumon esetleg tudjál válaszolni te is JOGI kérdésekre ne csak mindig a szálkákat keresd és azt is gyengén nagyon. Ha más nincs legalább a szálka keresést végezd jól és ne ilyen hanyagul.

Propeller1 (törölt felhasználó) # 2017.04.06. 14:26

Íhh de rémesen unalmas ez a hármotok körbeszéde oldalakon és oldalakon át, a sok-sok "én már nem szólok többet a témához"-zal, a "megkérdezek valamit, de a választ is én mondom"....a végeláthatatlan okoskodásokkal. Esetleg lesz vége ennek valaha?

Vadsuhanc # 2017.04.06. 12:05

Fickó ? phhh... ez igen.

Téged meg faszikámnak hívnak az eljárásban ugye ?

Carella # 2017.04.06. 10:07

Öreg Tölgy!
Nem kaptam levelet sajnos ma sem. Nem hiszem el, ha személyesen bemegyek hozzájuk nincs jogom saját magamról megtudni milyen döntés hoztak? Egy ismerősömmel eljátszották azt, hogy direkt rossz címre küldték a levelet.Adtam meg értesítési címet, de az állandó címem az más város és más cím is. Remélem ezt nem játsza el a fickó velem is.

Öreg Tölgy # 2017.04.06. 03:39

"Elvileg pár napot mondtak akkor ha vádemelés lenne akkor az mennyi idő alatt jönne meg? Az is megjöhet pár nap alatt?"

Nem, az az ügyészségtől megy a bírósága, és a bíróságról hozzád, az azért inkább hetek, mint napok.

"És hogy működik ez a dolog ha vissza kapom a jogsit a határozattal besétálok az okmányirodába?"

Igen.

"És ha akarunk kártérítést attól jogerőre emelkedik akkor is ha nekem problémám volt ez a 4 hónap amig nem tudtam vele dolgozni?"

Ha magát a határozatot nem panaszlod meg, akkor csak a kértérítési igénytől még jogerőre emelkedik.

"És ebben az esetben ha én problémázok majd ezen változtathatja a jogerősséget? Vagy azt hogy használni tudjam ujra a jogosítványt?"

Nem.

"Ha azt írják megszünik mert nem történt bűncselekmény és nem várható eredmény a további nyomozástól akkor automatice nem jár a kártérítés. Ezt maga az ügyészség is megítélheti??"

Ilyet biztos nem írnak, mert ha a cselekmény nem bűncselekmény, akkor az annyi és pont, ha nem bizonyított a bűncselekmény elkövetése, akkor van az kitétel, hogy "a nyomozás folytatástól sem várható eredmény". Kártérítés automatikusan nem jár, kérhetsz, ha a válaszukkal nem vagy elégedett, perelhetsz.

"Bizonyítottság hiányában szted megszüntethetik úgy hogy nem ismertem el, azonal nem voltam hajlandó szondát fújni, nincs se fénykép se kamera felvétel sajnos, a tanukihallgatásuk sem volt kerek tele hibával, ellentétekkel a két járőrnél, 4 tanum volt egy végignézte hogy a rendőrautó odajön hozzám és én nem megyek stb...ja és nem utolsó sorban bekültem egy hangfelvételt arról hogy rá akar beszélni a vizsgáló hogy ismerjem el és hazudott hogy bizonyítékuk van.Én meg elmondtam ezen a felvételen az nem lehet mert nem mentem.Ez meg lett örökítve".

Egyrészt nekik érvelj, ne nekem, másrészt jogász vagyok, nem jós, harmadrészt ha megszüntetik, akkor azt általad írtak alapján csak bizonyítottság hiánya miatt tehetik meg.

Carella # 2017.04.05. 19:45

öreg tölgy!
Ha azt írják megszünik mert nem történt bűncselekmény és nem várható eredmény a további nyomozástól akkor automatice nem jár a kártérítés? Ezt maga az ügyészség is megítélheti? Bizonyítottság hiányában szted megszüntethetik úgy hogy nem ismertem el, azonal nem voltam hajlandó szondát fújni, nincs se fénykép se kamera felvétel sajnos, a tanukihallgatásuk sem volt kerek tele hibával, ellentétekkel a két járőrnél, 4 tanum volt egy végignézte hogy a rendőrautó odajön hozzám és én nem megyek stb...ja és nem utolsó sorban bekültem egy hangfelvételt arról hogy rá akar beszélni a vizsgáló hogy ismerjem el és hazudott hogy bizonyítékuk van.Én meg elmondtam ezen a felvételen az nem lehet mert nem mentem.Ez meg lett örökítve.

Carella # 2017.04.05. 19:40

öreg tölgy!
Elvileg pár napot mondtak akkor ha vádemelés lenne akkor az mennyi idő alatt jönne meg? Az is megjöhet pár nap alatt? És hogy működik ez a dolog ha vissza kapom a jogsit a határozattal besétálok az okmányirodába?És ha akarunk kártérítést attól jogerőre emelkedik akkor is ha nekem problémám volt ez a 4 hónap amig nem tudtam vele dolgozni? És ebben az esetben ha én problémázok majd ezen változtathatja a jogerősséget? Vagy azt hogy használni tudjam ujra a jogosítványt?