Tisztelt Fórumlátogatók !
Történetemet már korábban leírtam kényszerítés címszó alatt, a lényeget bemásoltam a levél aljára.
Azóta az ügyészség további hosszabbításokat rendelt el.
Ennek okán most azt vizsgálják, hogy akkoriban, a telefonon a volt bnő és annak barátja által a vallomásukban elmondott fenyegetés elhangzott-e. A barát a telefonnál hallgatózva hallotta (hallucinálta)illetve állításuk szerint később is történt egy ilyen eset, aminek az ex bnő egyik kollégája is fültanúja volt...a kolléga a tanúvallomásában elmondta, hogy nem hallotta, hogy kivel beszél a hölgy és hogy mit, de utána látta, hogy megijed, majd közölte vele, hogy én voltam, megfenyegettem...
Az ismételt, most már önbíráskodás cselekménnyel megvádolva a gyanúsítotti vallomásomban természetesen tagadtam a vádakat.
Szükség esetén a párom is tudja bizonyítani, mivel jelen volt az első telefonbeszélgetésnél. (nem igazán szeretném belevonni, csak ha muszáj.)
Kérdés, hogy meddig juthat el az ügy illetve mit tehetek, hogy megvédjem magam !?
Amennyiben bárkinek van véleménye, hozzászólása, tanácsa, azt szívesen veszem és előre is köszönöm.
Üdv.
T.
-----------------------------------------