Kösz a választ!
Ha megtehetik, velem miért csak 10 hónap után tették meg? Esetleg paragrafust tudnál mondani?
Szerintem valamit félreértettél esetemben, nyilván nem a fiam (aki lány) elé tennék (teszik) a képem, hanem feltehetően szexuális bűncselekmények kiskorú áldozatai elé, ami elsőre felháborítóan hangzik, de különösebben nem zavar (nem az ilyen "valódi" bűncselekmények, hanem a képem mutogatása).
Ugyanakkor most, hogy bűncselekmény hiányában megszüntették az eljárást, nem kellene elégetniük a portrémat, az ujjlenyomataimat? Csak az idejüket pazarolják...
Arra pedig, hogy "nem olyan hülyék", nem esküdnék meg. Megjegyzem, az egy év során találkoztam nagyon korrekt, felelősségteljes rendőrökkel is, még barátságok is köttettek, de 90%-ban helyzetükkel visszaélő, egy mondatot leírni vagy értelmezni képtelen hölgyek és urak voltak, mind a III. kerületben, mind a BRFK VFO Ifjúságvédelmi Alosztályán. Személyesen az Év Rendőrétől, dr. Németh Pétertől kaptam olyan leveleket (a panaszaimra ő válaszolt, amit az Ügyészség el is fogadott, mint "bizonyítékot", hogy a panasz alaptalan), amikben teljesen értelmetlen mondatok voltak. A szakértőket szintén ő rendelte ki, nem csoda, hogy nem tudtak a kérdéseire válaszolni, még 934.180 Ft-ért sem, pl.: "Kérem megjelölni a kiskorúakat ábrázoló személyek számát, illetve vélelmezett életkorát, személyenként." (Az alezredes úr mentségére legyen mondva, hogy nyilván nem ő fogalmazta ezeket az iratokat, de mielőtt aláírja, megpróbálhatná értelmezni.)
JuK