Rendőrség által elkövetett zaklatás


Gesztenye # 2024.03.30. 01:14

Tisztelt Hozzáértők!

Szeretném kérdezni, hogy rendőrök által elkövetett, rendszeres zaklatás miatt hol tegyek feljelentést? Közvetlenül a katonai ügyészségnek írjak, vagy pont épp a rendőrségre menjek be ezzel?

Előre is köszönöm szépen!

drbjozsef # 2024.03.30. 16:30

Első találat a gugliban :

https://www.police.hu/…eadvanytetel

gerbera317 # 2024.03.30. 23:32

Engem is folyamatosan zaklatnak. Csak ma kétszer intettek ki alkoholvizsgálatra, mindkétszer tiszta voltam. Mégsem érzek késztetést, hogy jelentsem az eseteket.

Koszeg # 2024.08.15. 17:13

Engem már egy éve zaklatlnak, minden van, amit el lehet képzelni.Azzal kezdődött,hogy a városban amerre csak mentem, mindenhol a nyomomban voltak c...ok, hajléktalanok,majd autókkal is folyamatosan követtek,beszólogattak.Rengeteg minden történt, ezt most itt hosszadalmas lenne leírni.de a lényeg, hogy ehhez az autós zaklatáshoz pl.csatlakoztak egyenruhások is. Katonai Ügyészség semmit nem csinált, a rendőrségi bejelentésem tán az alábbi történt:bementem, a férfi (nyomozó gondolom, bár ki tudja, nem mutatkozott be),felolvastatta velem a zaklatás törvényi tényállását, és megkérdezte,hogy szerintem ez az volt-e.Mondtam,hogy nem és még hozzá tettem volna, hogy még ennél is több, de nem érdekelte, felállt így kijöttem,.Egyébként jogász vagyok.Sajnos az elmúlt egy évben olyan dolgokkal szembesültem,hogy az normális ember számára lényegében felfoghatatlan.A zaklatásom egyébként az online térben is folyamatos,, valamint ugyan ezt átélte a 9 éves gyerekem is egy katolikus intézményben.Mivel egyedül nevelem, elég könnyű célpont vagyok sajnos.Én azt tudom mindenkinek ajánlani, aki rendőri zaklatás áldozata, keressen egy olyan ügyvédet, aki elég bátor ahhoz, hogy ilyen ügyet vigyen.Én is ezt fogom tenni.

gerbera317 # 2024.08.17. 06:05

Az ilyesmi többnyire nem jogi, hanem orvosi kérdés.