Azt mondták 2 hét... Abba még a jövő kedd is belefér. Nyilván jelentkezni fognak, szóval nyugi, élvezzétek inkább a hétvégét.
Ügyész / ügyvéd
Én már nem tudom :S
Ebből már jövőhét lesz... :(
Valaki tudja, hogy meddig kell várni az eredményre még???
De nagy itt a csend :)
De-de, csak mivel már első körben is voltak helyi meghallgatások, ezért kérdeztem. Én szeptember 3-án voltam a LÜ-n.
:) A LÜ-n. Mert grána téged nem ott?
sunnie!
Téged melyik ügyészségen hallgattak meg?
Sziasztok!Nekem azt mondták elbeszélgetésen, hogy 15.-éig értesítik azokat, akiket felvettek.Aug. legvégn voltam elbeszélgetésen. Szóval remélem a héten lesz eredmény...
Én is úgy tudom, hogy akit felvettek, annak sokkal előbb szólnak, akit meg nem, az kb. okt. 6-án kap egy levelet, hogy sajnos nem. Valaki nagyon bennfentes szerint mindig a 6. napon szólnak, ha sikerült. Nem tudom, hogy igaz-e, de ez már ugye eltelt.
Valahogy ettől az információtól nem lettem nyugodtabb, de azért köszi :)
E-mailt szoktak küldeni annak akit felvettek, akit meg nem, annak kicsit később levelet.
Minden nap lesem a postást és napjában 10X nézem az e-maileket. Szörnyű ez a várakozás. Lehetséges, hogy ezt sem fogják elsieti és csak következő kedden lesz értesítés...
Levelet mondtak, csak azt nem, hogy mail vagy posta :D
Nem tudjátok, hogy telefonon vagy emailben értesítenek? Nekem két hetet mondtak, abból már több, mint egy eltelt.
Még a jövőhét is belefér a 2 hétbe.
Nálam sincs hír még :(.
Szerintem még senki sem kapott értesítést.
Sziasztok, még senki nem kapott hírt?
Köszi, akkor nem nézem 5 percenként az e-maileim. :-)
Tegnap azt mondták 2 héten belül lesz értesítés.
Kapott már valaki értesítést a pályázat eredményéről ?
Engem is érdekelne, hogy hogyan zajlott ma a második kör.:)
Nekem kedden lesz a meghallgatásom.
Igen-igen, nekem is a hozzászólásodhoz kapcsolódott a kérdésem. Ezek szerint te sem kaptál még konkrét időpontot?
Amiatt kérdeztem tapasztalatokat, mert ugye elvileg mától vannak a meghallgatások...
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02