"...és iskolába menvén, a járda peremén, hogy ne feleljek aznap, egy kőre léptem én..." - Radnóti M -
Sziasztok!
Hogy tovább fokozzam az emlékezést, ezt a topicot meg azért nyitottam, mert ugyancsak "sokszáz" éves joghallgatói pályafutásom alatt, volt szerencsém megtapasztalni azt, hogy a számonkérés "öröme" a legateistább embert is néhány pillanat erejéig fohászkodóvá teszi. Rá kellett jönnöm arra, hogy fortuna kisasszony kegyeiért esedezve a legsziklaszilárdabb fickók füzetében is lapult egy beragasztott négylevelű lóhere, vagy szorongattak a zsebük mélyén egy parányi zseblámpát. Sokat tapasztalt édesanyák kezében izzadtra nedvesedett gyerekzokni lapult a vizsga alatt, kövek koccantak női táskák mélyén, budhák lapultak zsebmélyén, és egészen különleges megnyilvánulásként volt olyan sorstárs, aki felülvén az IC-re vizsga előtt előkapott egy buborékfújót és a szerencsének áldozva útjára bocsátott belőle 3 db színpompás bubit! Jó magam egy halcsontból készült szkarabeusz bogárral keltem útra a vizsgákra, de volt alkalom, hogy elcipeltem magammal fél kilónyi különleges kőrakást, hegyikristály, rózsakvarc és más ékességek segítő erejében bízva, melyre az egyik sorstárs meg is jegyezte, hogy már csak azért is könyörülhetnének rajtad az Istenek, hogy ezt idáig cipelted. Megbuktam! :(
Szóval várom azokat a hozzászólásokat, amelyek a hatékony tanulást elősegítvén, vagy helyettesítvén a szellemvilág erejében bízva beszámolnak különböző szerencsecsalogató eszközök és tevékeynségek bevetéséről! :)))))))