Üdvözletem minden ide látogatónak,
levelezőként végeztem az ELTE-n, jelenleg egy polgári jog államvizsga választ el a diplomámtól (ezt tavasszal kísérlem meg, terv szerint már az új PTK-ból, ha elfogadják). Munka mellett végeztem el az egyetemet, nem mondom, hogy minden energiámat a vizsgáimra pazaroltam, így várhatóan erős közepes minősítésű lesz a diplomám. De van józan paraszti eszem, és jó a felfogásom, így képes vagyok (újra)tanulni a gyakorlatban azt, ami kiesett. 36 éves vagyok, nő és még szülés előtt. Van állandó munkahelyem, és ezen nem is szeretnék változtatni.
Hogy ezt miért mondom el? Mert úgy gondolom, hogy ha már ennyi időt szántam arra, hogy elvégezzem az egyetemet, akkor szeretnék kezdeni is valamit a diplomámmal, nemcsak eltenni a családi archívumba. Olyan irodát keresnék, ahol a főállásom mellett lenne lehetőségem gyakorlatot szerezni. Ez elsősorban délutáni-esti munkát jelentene, illetve - a rugalmas munkahelyemnek hála - megoldható a nap közbeni munka is (gép mellett bármikor tudok dolgozni, eljárkálni esetenként). Fizetésre nem tartok igényt, gyakorlatra szeretnék szert tenni.
Németből középfokú C-m van, de bevallom, évek óta nem használom. Angolból - felmérés alapján - a középfok kezdetén állok. Egyik nyelvet sem használom évek óta, nem volt rá szükség. El éppen nem lehet adni, de azt azért nem mondanám, hogy bátran megszólalok. Viszont igény esetén nyelvtudásomat szívesen leporolom, amúgy is tervben van.
Ha esetleg valakit érdekelne a lehetőség, kérem írjon. Mindenki másnak köszönöm a türelmet!
Üdv., Gabi