A tettes előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, külünös kegyetlenséggel allergiához vezető pollen-koncentrációt okozva kúszott, a passzív alanyon külsérelmi nyom nem tap.
Tanácsokat kérnék témaválasztáshoz! Csak kukkants be;)
aljas indokból, különös kegyetlenséggel allergiához vezető pollen-koncentrációt okozva kúszott
Ez ROFL...
Sunshine after the rain.
„A tettes előre megfontolt szándékkal, aljas indokból, külünös kegyetlenséggel allergiához vezető pollen-koncentrációt okozva kúszott, a passzív alanyon külsérelmi nyom nem tap.” :D:D Jaaaj, de nagyon ráér valaki... :)
No, hát kitartás, majdcsak összejön valami meló. Egyébként pedig vannak már ilyen remek szűrős maszkok, az jelentősen javítana a pollenallergiádon. :)
Csipke
majd csak - még mielőtt szó érné a ház elejét...
Csipke
Igen, meg jelentősen akadna be a bozótba, és hátráltatna. Egyébként nem kertésznek születtem, hanem épp arra, amit nem csinálhatok. :P
Jó, annyit azért tegyünk hozzá, hogy az ügyvéd nagyapám is egy ideig kútfúrómester kényszerült lenni, szóval nem vetem meg a kertészkedést... (inkább a fődet). :D
Úgyis a földbe temetnek...
Sunshine after the rain.
Leg,
remélem, ez az utóbbi mondatod nem a hangulati állapotodat tükrözi. Majd iszunk egyet, csak lenne már pézem. :D
Leg!
Ez nem mindig igaz, még szegény Bem Józsefet sem temethették a hazájában a földbe, csak a víz fölött emelkedhet a síremléke!
A víz fölött lebeg, mi? :D
Talán már stabilan, a víz felett van elhelyezve, de az emléke az "lebegjen" szépen tovább sokakban, mert több nemzet szemében is "nagy ember volt"!
Egy politikus halálakor írtam sok éve egy versemben: "lelke, mint öleb leng a vizek felett".
Sunshine after the rain.
Leg,
remélem, ez az utóbbi mondatod nem a hangulati állapotodat tükrözi. Majd iszunk egyet, csak lenne már pézem. :D
Ez :_D.
Sunshine after the rain.
Leg!
Kiegészítés:
"lelke, mint öleb leng a vizek felett“.
évekig közpénzből csak ingyen evett..
De halottról jót vagy inkább semmit,
Örökségét átvenni és hagyni ennyit.
Amennyi szóban megmaradhat még így utána
/Mert mint "reá nem szavazót" biztos útálna.../
Marci, Te kész vagy:-D. Nagyon tetszett. LOLZ
Sunshine after the rain.
Igazán szívesen, Leg
Ha egy rím tetszeleg,
lesz belőle egyveleg...
Marxi, az utál rövid u-val írandó. :P
Hülye Freud! :DDD
Marxi=Marci (pardon :D )
Impy!
Ez speciel direkt van így!
Sokan tudnak rajtam kívűl is hosszú ú-val utálni, ezért mi úúúútálunk dolgokat, mert így hatásosabb...
Marxi...izé...freudi elszólás:-D.
Sunshine after the rain.
Impy!
Marximalista vagy Engels-kedjél le holnap sörözni!
Marxi, elmegyek sörözni, ha meghívsz, én most nem tudok fizetni, és ez most komoly.
Üzenek...
Marci, akkor holnap este fél nyóc Vakapu előtt. Akinek van kedve, jöhetne még. Leg és kedves kacs?
Ja, nem jó, elfelejtettem, hogy holnap este már nincs időm. Vissza az egész. :D
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02