DE - ÁJK levelező listára vegyetek fel

Legislator # 2009.10.12. 21:41

Még a szignél sem:-DDD?

Sunshine after the rain.

Kolkhisz # 2009.10.12. 20:17

Az lehet, ám pont a 21. század miatt, pontosabban a mai világban, én nem szoktam a valós adataimat megadni.
Soha, sehol. Ezért csodálkoztam.

Impossible # 2009.10.12. 04:54

Szóval ahhoz meg kell adnod, hogy tudjam? Érdekes felfogás, a 21. században pláne érdekes. :D

Egyébként mintha valahol bemutatkoztál volna, legfeljebb nem nekem. Már nem emlékszem.

bajussz # 2009.10.11. 21:09

iviv, emailcím, emesencím, facebuk vagy micsoda

a modern kor átka, mindene ki van szolgáltatva az embernek, ha ilyen helyeken fenn van

Kolkhisz # 2009.10.11. 20:54

HONNAN TUDOD A NEVEMET???????
NEM ADTAM MEG NEKED.

Impossible # 2009.10.11. 12:45

Kedves Krisztina,

még hányszor fogsz tőlem elbúcsúzni?

Ez olyan romantikus. :D

Talán hiányozni fogok?

Kolkhisz # 2009.10.11. 12:37

Köszönöm Hunfrakk, ezzel bebizonyítottad az igazamat:

"Impi! Hát igaz ez?
Megint rosszul viselkedsz?"

Egyébként nem szabad valakire azt mondani, hogy sötét,csupán azért, mert nem olyan dolgokat mond, ami számunkra kedves, és amit hallani szeretnénk.

Sajnálom, hogy az emberek ilyenek.

Impi,

Azt javaslom, ne foglalkozzunk ezzel a témával! Nincs közös témánk, más emberek vagyunk. Ezért nem kell vitáznunk, és sértegetni egymást, mert annak soha nem lesz vége, egy ördögi kör.

Mások nem ezt szeretnénk itt olvasni.

Minden jót!

hunfrakk # 2009.10.11. 12:24

amit most írtál, azzal teljesen egyet kell értenem

de:

azért ne sértsük meg nagyon a másik felet
még ha sötét is...
ezzel nem lesz jobb a napunk

Impossible # 2009.10.11. 12:11

hunfrakk,

nem tudom, Neked mennyi tapasztalatod van velük, mindenesetre több ezer beszélgetés alapján mondhatom, hogy rengeteg olyan képviselőjük van, akik egyszerűen nem alkalmasak még átlagos párbeszéd folytatására sem. Ilyenek persze a férfiak között is vannak, de velük jóval kevesebb a tapasztalatom (mivel sokkal többet beszélgettem nőkkel az eddigi életem folyamán :D ). Szóval azt Neked is ajánlanám, ha megengeded :D hogy nagyon nézd meg, kire szánod az idődet, és akiről látod, hogy sötét, abba ne fecséreld az energiádat, mert teljesen felesleges, és még ki is készít idegileg. Jópár ilyen esetem volt...sajnos. :D

hunfrakk # 2009.10.11. 11:16

az „öreg nők” előnye az ÁLLÍTÓLAG,
hogy tudnak sütni, főzni, gondoskodni szegény dolgozó férfiakról,
érettek, tapasztaltak minden tekintetben,
vagyonuk is van már,
nem kell annyira bizonyítani nekik

hunfrakk # 2009.10.11. 11:10

Impi! Hát igaz ez?
Megint rosszul viselkedsz?
Miért gorombáskodsz a lányokkal?
Nyájasnak, kedvesnek, szeretetre méltónak kell lenni velük, azt szeretik.
Így nem fognak szaladni utánad!
Pedig az jó dolog, ha azt teszik!
Nem jó az, ha nem szeretik az embert, különösen ha a lányok nem.

Itt egy jó kis Johnny Cash country zene:

Impossible # 2009.10.11. 10:12

Már megint? Egyszer már befejezted. :D

Kolkhisz # 2009.10.11. 10:08

Bajussz,

Nem vonatkozik mindenkire. Tudják jól, kinek szántam.

Impi,

Nem kell vitatkoznunk. Én nem vagyok hajlandó trágár stílusban csevegni sem veled,sem mással, ennyi.
A jogi fórum pedig bárkié, azt írunk, amit szeretnénk. Akinek semmi köze hozzá, ne szóljon bele!

Szerintem mostantól ne beszélgessünk egymással, akkor minden rendben lesz, én ezzel befejeztem a vitát.

Impossible # 2009.10.11. 03:47

A nő is olyan mint a bor: minél öregebb, annál jobb. (Egy határig.)

bajussz # 2009.10.11. 01:23

Kolkhisz,a TI szó alatt kiket értesz?

Imp, te meg ne szólj bele, olyan topikot nyitnak az emberek, amilyenhez kedvük van. A lányokkal pedig nem beszélünk csúnyán, főleg ha fiatalabbak. A fiatal lányok a legjobbak, ne hagyjátok magatok! :)

Impossible # 2009.10.10. 18:50

Hála az égnek. lol

Kolkhisz # 2009.10.10. 18:33

Még valami Impinek! :D

A tőled fiatalabb nőkkel beszélsz úgy? Akkor nem csoda hogy így utálnak. :D

Foglalkozz a TE korosztályoddal, már kiöregedtél tőlünk. :D

És ne zaklass soha többé msn-en, se máshol.

Téma ezzel lezárva.

Minden jót!

Kolkhisz # 2009.10.10. 18:28

Impi,

Ne add már itt a nagyokost!!!!! Itt előadod az okostojást, msn-en meg meg úgy beszélsz, mint egy tanulatlan idióta. Én nem akartalak megbántani, de ne gondold már magad olyan okosnak!

Ahhoz meg semmi közöd nincs, hogy a csoporttársaimmal milyen listát hozunk létre!!!
Válaszolva a beírtakra:
nekünk nincs szükségünk a lev. listára az egyetem elvégzéséhez. Azonban akik ezt írták,azoknak ajánlani tudom az egyetem megismétlését. Rátok férne.
Lehet hogy " sötét tacskók " vagyunk, de fiatalok, mi még változunk. Ti viszont még inkább azok vagytok, és olyan korban már azok is maradtok.

Impossible # 2009.10.10. 17:24

Én csak a nálam fiatalabb nőkkel vagyok trágár. Edzés gyanánt...:D És mert ők megérdemlik. lol

Egyjogász # 2009.10.10. 16:43

Nem hittem, hogy valaha ezt leírom, de speciel ebben Imp-nek tökéletesen igaza van.
Ott van az DE-ÁJK-s topic ezzel a levelezőlistával (most borzadok el, hogy hogy a túróba tudtuk mi elvégezni az egyetemet levelezőlista nélkül...), akkor mi a fenének ezért egy külön topicot nyitni?

Az meg meglepne, ha Imp trágár lenne, engem egy picit sikamlósabb viccért úgy lebaxot, hogy csak na...

Impossible # 2009.10.10. 09:57

Leg,

ez a Te szádból eléggé furcsán hangzik...ha ezt egy nő írja, akkor hagyján...:DD

Egyébként még kicsik, én betudom ezt ennek, csak kicsit felbosszantottak.

Legislator # 2009.10.10. 09:53

Impit jól el kell fenekelni:-DD.

Sunshine after the rain.

Impossible # 2009.10.10. 09:50

Tacskók. Majd benő fejük lágya. Bár aki sötétnek született, az sötétként is hal meg, egy író szerint.

Ildikóka82 # 2009.10.10. 07:03

Imp,

ennyire rossz fiú volt? :)))

Iwikó

Kolkhisz # 2009.10.09. 20:10

Szia Noémi! :D

Én vagyok az, ma beszélgettünk, én adtam meg az oldal címét. :D

Impivel ne foglalkozz, szörnyen trágár és borzasztó ahogy az emberekkel beszél.
Majd a többiek küldenek. Fent vagy msn-en?? Nem küldöd át az msn címedet? Felveszlek. Jaj, ide ne írd ki a nevem, kérlek. Őrült Impi miatt. :D

Szép estét!

Küldjetek már nekem is kérlek! Már megadtam az e-mail címem, meg is érkezett, csak egy kis baki alkalmával a kedvesem véletlenül letörölte.
Átküldenétek???? Köszi! :D

Egy megjegyzés Impinek:
Ne csodálkozz, hogy levettelek msn-ről. Azt gondoltad, hogy így beszélhetsz velem? Válogasd meg a szavaidat, ha nőkkel beszélsz! Bár a trágárságodon szerintem már semmi sem javít!!!!