Sziasztok. Keresem azokat az embereket akik Pécsre járnak levelező jogi képzésre. Leginkább pestiek jelentkezését várom, esetleges közös vonatozások reményében, de bátran irjon bárki!
Keresem a PTE levelező jogász hallgatótit
szia ha még aktuális a keresésed én is odajárok, tudok valamit segíteni?
Sziasztok!
Én most kezdek és nagyon jó lenne, ha én is csatlakozhatnék! :)
sziasztok én most végzek ha kell valakinek anyag szóljon én is tudok nagyon jó oldalt ahol sokat segitenek, irjatok msn skype elérhetőséget a privát emilre és ha tudok segítek, akár vonatozhatunk is...
kitartást mindenkinek én aug. utolsó hetében leszek lent
Sziasztok!
Én most fontolgatom, hogy pótfelvételi eljárás keretében beadom a jelentkezésemet, de a távolság miatt meglehetősen bizonytalan vagyok, mert Budapestről járnék és főállásban dolgozom - utazás, szállás költsége és nem utolsó sorban ideje. Láttam, hogy a konzultációk többnyire csütörök péntek és szombati napokon vannak. Tudtok abban segíteni, hogy a vizsgák általában milyen napokon kerülnek meghirdetésre? Csak hétköznapokon, vagy van lehetőség szombati napokon (is) vizsgázni?
Előre is köszönöm a segítségeteket és én is szívesen csatlakoznék ha úgy alakul...! :)
Telokin
Budapesttől Pécs - havonta egyszer - nincs messze. Nekem voltak csoporttársaim Szabolcsból meg Borsodból is.
A vizsgák hétköznap vannak.
A vizsgák általában vannak hétköznap. Én vizsgáztam szombaton is. Visegrády prof. szeretett szombaton vizsgáztatni. Állam és jogbölcsiből szombaton kellet mennem és a helyettese- korábbi miniszterelnökünk névrokona- közölte, hogy siessünk, mert szeretné elérni a szombati piaci zárást. Megis egyeztünk a közepeskében.
Va Gyurcsány nevű tanár a pécsi jogi karon? :))))
Azt nem tudom. Korábban nem csak Gyurcsány nevű miniszterelnökünk volt. Dr. Horn Ildikó viszont tanított a pácsi jogi karon.
Jav"pécsi".
Ja. Nem pénzpiaci, hanem a rendes piaci( zöldség, gyümölcs stb. merthogy nem főzött még aznap.)
Vizsga szombaton? És a hithű izraelita vizsgázók?:))) (Vagy a vizsga az nem számít munkának?)
Ha már hithű izraeliták; nálunk kánonjog vizsga is szokott szombaton lenni ;)
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Azt hiszem, ott nem nagy a rizikó:)))
Esetleg javasoljátok a prof-nak, hogy vasárnap legyen, kíváncsi lennék mit szólna:)))
Horn Ildikó nem csak tanított, hanem tanít is a karon. :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02