Horn Ildikó nem csak tanított, hanem tanít is a karon. :)
Keresem a PTE levelező jogász hallgatótit
Azt hiszem, ott nem nagy a rizikó:)))
Esetleg javasoljátok a prof-nak, hogy vasárnap legyen, kíváncsi lennék mit szólna:)))
Ha már hithű izraeliták; nálunk kánonjog vizsga is szokott szombaton lenni ;)
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Vizsga szombaton? És a hithű izraelita vizsgázók?:))) (Vagy a vizsga az nem számít munkának?)
Ja. Nem pénzpiaci, hanem a rendes piaci( zöldség, gyümölcs stb. merthogy nem főzött még aznap.)
Jav"pécsi".
Azt nem tudom. Korábban nem csak Gyurcsány nevű miniszterelnökünk volt. Dr. Horn Ildikó viszont tanított a pácsi jogi karon.
Va Gyurcsány nevű tanár a pécsi jogi karon? :))))
A vizsgák általában vannak hétköznap. Én vizsgáztam szombaton is. Visegrády prof. szeretett szombaton vizsgáztatni. Állam és jogbölcsiből szombaton kellet mennem és a helyettese- korábbi miniszterelnökünk névrokona- közölte, hogy siessünk, mert szeretné elérni a szombati piaci zárást. Megis egyeztünk a közepeskében.
Budapesttől Pécs - havonta egyszer - nincs messze. Nekem voltak csoporttársaim Szabolcsból meg Borsodból is.
A vizsgák hétköznap vannak.
Sziasztok!
Én most fontolgatom, hogy pótfelvételi eljárás keretében beadom a jelentkezésemet, de a távolság miatt meglehetősen bizonytalan vagyok, mert Budapestről járnék és főállásban dolgozom - utazás, szállás költsége és nem utolsó sorban ideje. Láttam, hogy a konzultációk többnyire csütörök péntek és szombati napokon vannak. Tudtok abban segíteni, hogy a vizsgák általában milyen napokon kerülnek meghirdetésre? Csak hétköznapokon, vagy van lehetőség szombati napokon (is) vizsgázni?
Előre is köszönöm a segítségeteket és én is szívesen csatlakoznék ha úgy alakul...! :)
Telokin
sziasztok én most végzek ha kell valakinek anyag szóljon én is tudok nagyon jó oldalt ahol sokat segitenek, irjatok msn skype elérhetőséget a privát emilre és ha tudok segítek, akár vonatozhatunk is...
kitartást mindenkinek én aug. utolsó hetében leszek lent
Sziasztok!
Én most kezdek és nagyon jó lenne, ha én is csatlakozhatnék! :)
szia ha még aktuális a keresésed én is odajárok, tudok valamit segíteni?
Sziasztok. Keresem azokat az embereket akik Pécsre járnak levelező jogi képzésre. Leginkább pestiek jelentkezését várom, esetleges közös vonatozások reményében, de bátran irjon bárki!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02