SPORT avagy Hajrá Magyarok!

Ildikóka82 # 2009.05.07. 13:51

A szőkés viccnél elszóltuk magunkat, KAcsa azóta már "leszőkézett" minket párszor :)

Iwikó

Avelina-Vivien # 2009.05.07. 13:43

Kacsa honnan tudod, hogy szőkék vagyunk?:D:D

"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."

Avelina-Vivien # 2009.05.07. 13:42

hajrá doktor szöszik:D....csak vicceltem:P

"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."

Ildikóka82 # 2009.05.07. 13:40

Kacsa, próbálkozunk akkor! :)
Rexor, a rút kiskacsa olyan aranyos kis mese :)

Iwikó

Kacsa1111 # 2009.05.07. 13:22

Kedves Impossible és Rexor,

gyönyörű kis mese kerekedett...:)))

Kedves Avelina és Ildikóka82,

a nyomozáshoz sok sikert...Legislatornál érdemes kezdeni;)

Kedves Legislator,

gondolom nem probléma, ha két szőke hölgyet rád szabadítok...:)))

Kacsa11

Rexor # 2009.05.07. 13:18

És ez egészen addig úgy történik amíg el nem érkezik a tél, és be nem fagy a tó. Akkor nehezen talál majd magának táplálékot, de tavasszal az olvadáskor rájön, hogy valójában nem is kacsa hanem hattyú és elrepül délre, ahol mindenki boldogan él.

Impossible # 2009.05.07. 12:53

Én kacsát másképp képzeltem el...én úgy képzelem el, hogy verőfényes délelőttön úszkál egy érintetlen, hűs vízű tavacskán, tollait szárogatva figyeli a világ történéseit, miközben mindenekről megvan a maga sajátos, ám határozottan kétségbevonhatatlan véleménye, el nem merül a részletekben, miként a víz tükre is fenntartja őt, amelyben önmaga vonásait csodálva elégedetten köszörülgeti éles torkát, imígyen szólva: háp!

Ildikóka82 # 2009.05.07. 12:53

okés!
Bár Imp-nek még az e-mail címét sem hajlandó megadni...kétlem, hogy mi továbbjutnánk. :)

Iwikó

Avelina-Vivien # 2009.05.07. 12:31

Engem Kacsa kora zavart meg:)Említette , hogy egyetemen tanított mint egyetemi tanár azt hiszem mégis a futós hozzászólásában "srácnak" nevezte magát.Valószínűleg fiatalos stílusa van!
Ildi majd őt is kinyomozzuk mint a többieket, ha Impit sikerült , Kacsa nem jelenthet akadályt:))

Ildikóka82 # 2009.05.07. 12:10

Azért rá lehet jönni, hogy ő róla van-e szó, felteszek majd teszt kérdéseket! :) Amikor még új voltam itt, sokáig azt hittem, hogy Kacsa lány, a név választás miatt :o)

Iwikó

Avelina-Vivien # 2009.05.07. 11:49

mármint az ál-Kacsa:D

Avelina-Vivien # 2009.05.07. 11:48

és ha azt mondja, hogy igen ő az csak azért mert tetszel neki, mit csinálsz??:D:D

Ildikóka82 # 2009.05.07. 11:42

bajussz: lol :)

Kacsa: akkor lesőharcsaként fogok figyelni :D MAjd odamegyek a vélt szenélyhez és megkérdem, Te vagy a Kacsa a fórumról? :DD

Iwikó

bajussz # 2009.05.07. 11:38

az egyik legkeményebb sport a 100méteres véraláfutás

Kacsa1111 # 2009.05.07. 11:25

Kedves Ildikóka82,

a margit szigeten én is szoktam futni hétvégenként néha-néha...
ha egy teljesen szürkébe öltözött, mogorva és gyakran káromkodó srácot látsz sétálni, vagy padon ülni a gumiút mellett levegőt kapkodva...
na az én vagyok!:)

Kacsa11

Nils # 2009.05.07. 11:02

Én is szeretek futni. A stressz legjobb ellenszere a sport. A mozgás javítja a vérkeringést, az agy idegsejtjei közötti kommunikációt. Ha nem mozognék hetente többször, biztosan én is befordulnék. Elég 2-3 esős nap és kész a baj. :)

A Dunán úszni árral szemben természetesen januárban menő. :)

bajussz # 2009.05.07. 10:58

ősz végétől télig futottam heti 2-3 alkalommal a betondzsungelben

nemrég volt egy hónapom, amikor a Rajna partján futottam, az nem volt semmi

Sz.Márton # 2009.05.07. 10:57

kis heti három súlyzos edzés (kizárólag koksz és idétlen "fele sem igaz" táplálékkiegészítők nélkül, mert táplákozni kell) és arra futni pár kilométert, vagy úszni,... na az az igazi.. /Vivi nehogy megpróbáld a Tiszát árral szemben....a Duna jobb /

Ildikóka82 # 2009.05.07. 10:57

leszel

Iwikó

Ildikóka82 # 2009.05.07. 10:56

Szerintem azért mert a sportolás közben egyfajta boldogsághormon/endorfin szabadul fel, ehhez hozzászokik a szervezeted gondolom ha rendszeresen sportolsz, de ha elvonod, akkor rosszkedvű lesz.

Tavaly kezdtem el igazán futni, eleinte utáltam, nehezen ment, aztán később el kezdtem élvezni és 2 naponta min. futottam. Mióta Bp-en vagyok, ezt egy kicsit elhanyagoltam, de most igyekszem bepótolni ha lehet (Margit-sziget:)

Iwikó

Avelina-Vivien # 2009.05.07. 10:49

ki szeret futni?

Én heti 3szor futok a Tisza-parton, akkor nagyon fárasztó de utána sokkal jobban érzem magam.Nem tudom ki hogy van vele de ha pár napig nem mozgok, futok, kerékpározom akkor teljesen befordulok és rosszkedvű leszek.Ez miért lehet?

Avelina-Vivien # 2009.05.07. 10:46

jajjj de utálom a macskakövet...:D nem az én topánkáimnak tervezték :D

Rexor # 2009.05.07. 10:08

Igen a lábbeli, és az öltözködésre való odafigyelés érzékeny pont. Ha első randiról van szó ez már a folytatás lehetőségét alapvetően kizárja. Én is elkövettem már a hibát, hogy a hölgy lábbelijét nem vettem figyelembe és erdőbe vittem valakit aki nem igazán volt ehhez öltözve. Mentségemre legyen szólva, hogy jeleztem előre a romantikus helyszínt és nem szólt, hogy nem akar odamenni :). De ez alapvetően ezt bizonyította, hogy figyelmetlen vagyok. Mindenesetre tanultam a hibából.

Legislator # 2009.05.07. 09:40

Nils írta: Leg, a gyaloglás is kellőképpen környezetkímélő! :)

Legkedvesebb professzorom szerint is a gyaloglás a legjobb sport:-), és hogy környezetkímélő, az kétségtelen:-).

Sunshine after the rain.

Nils # 2009.05.07. 09:14

Ildi, egyszer tapasztalatlan 17-18 évesként nagyon ki lettem okítva egy lány által a női öltözék alkalmasságáról (egy hasonló akcióm során). :) Azóta még azt is előre megtervezem, hogy magassarkúban hölgyekkel ne menjek olyan helyre, ami hosszabb távon macskaköves. :)