SPORT avagy Hajrá Magyarok!

bajussz # 2009.05.16. 15:57

szegény győriek :(

Legislator # 2009.05.16. 13:44

Felhoztam a jog vs. sport c. topikot, az is body buildinggel foglalkozik.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.05.16. 13:43

Szegény Imp, kár hogy itthagyott minket:-(. Ja, vádlizás is volt szinte mindig, az volt az egyetlen terület, amiben jobb voltam az edzőtársamnál (aki fegyveres szerv hivatásos állományú tagja volt akkor is, ma is, egy kétméteres srác, akinek genetikai előnyeiből adódóan sem sok szüksége volt gyúrásra).

Sunshine after the rain.

Sz.Márton # 2009.05.16. 13:31

Biztos Immpossible is edzeni ment és az izomláz miatt nem bírja lenyomni rendesen a billentyűket...

Legislator # 2009.05.16. 13:28

Bárhogy is volt, utólag úgy érzem, hogy nekem nem ártott:-).

Sunshine after the rain.

Sz.Márton # 2009.05.16. 13:11

Minden edzésnél kellett fekvenyomnotok, akkor valaki átvert titeket; hasazni alkarozni vádlizni lehet mindig, de a többit fel kell osztani különben sérülhetsz vagy túledzed magad! ( a jó öreg Arni szerint is)

Legislator # 2009.05.16. 13:08

Kedves Marci!

Mi anno mindig így csináltuk:-). /Jó, bevallom, a hasazás gyakran kimaradt, nem is lettem "six packed ABS guy", bocs, ez magyarul hülyén hangzana, angolul bevett formula, szóval nem lettem radiátorhasú csákó
:-D). Köszönöm a kínaira vonatkozó jókívánságokat, remélem, hogy a jövőbeli erőfeszítéseket siker koronázza.

Sunshine after the rain.

Sz.Márton # 2009.05.16. 12:05

Leg!

Kellemes munkát és adózást, de amit a sportban javasoltál az normálisan csak a terminátornak végrehajtható mindig. A felosztott edzéstervé a jövő, meg a jelen. Jó munkát, főleg angolul, nemsokára a kínait is tanulhatod mandarin tájszólással és még több munkát vihetsz haza..

Nils!

A súlyzós edzést ne hagyd ki, igazi sikerélményt és erőt biztosít, a többivel már csak születni kell és tanulni, vagy megvenni, de hát ez van...a focit játszák csak az izeltlábú műkedvelők -főleg itthon!

Ildikóka82 # 2009.05.16. 11:08

Kacsa,

lehet, hogy a holnap is összejön, meglátjuk!

Iwikó

Legislator # 2009.05.16. 10:01

Kedves Nils,

Ez műkedvelőként is fantasztikus teljesítmény. A találkozás pedig kiváló volna, akár mindezekkel amiket felsoroltál, akár mindezek nélkül
:-).

Sunshine after the rain.

Nils # 2009.05.16. 09:53

Kedves Leg,
ezt a sokfajta sportot tényleg csak műkedvelőként űzöm, aszerint, hogy éppen mihez van affinitás, partner, kedvező időjárás stb. Hogy tehetség van-e egyikhez-másikhoz, az más kérdés, de "nem a győzelem, a részvétel a fontos". :) A személyes találkozás lehetőségét én is szívesen venném, biztos jól elbeszélgetnénk néhány kedvenc zene, egy tepsi tiramisu és egy palack ménesi mellett. :) Vagy talán még ezek sem kellenének hozzá. :)

Legislator # 2009.05.16. 09:37

Kedves Nils,

Ez a sokféle sport iránti érdeklődésed igazán bámulatra méltó. Senkit sem láttam még, aki ennyi sportot űzött volna, ámbár két hasonló embert is ismertem, de Te lenyomod őket:-))). Remélem, hogy egyszer lesz módod saját lovat tartani. (Ismerek olyat, akinek van). Vagy pl. lovaspólózhatnál, az egy nálunk ritka, és mindenhol igen drága sport. Ha alkalmasnak bizonyulnék, én is elgondolkodnék a művelésén. Sportszakigazgatás...az is szép terület, hiszen nekem a közigazgatás a kedvencem (bár egyre inkább csak a komparatisztika). Úgy látom, hogy négy esztendővel vagyok idősebb nálad:-), bár én csak televízión keresztül láttam az egész dolgot. Végül is, van itthon egy kb. 18 kilós kézisúlyzó, levezetésként tehetek pár mozdulatot vele:-). Remélem, hogy egyszer, egy nyugodtabb időszakban akár személyesen is találkozhatunk:-).

Sunshine after the rain.

Nils # 2009.05.16. 09:23

Kedves Leg és Márton!
Nekem meg a rendszeres súlyzós, konditermes edzések maradtak ki eddig az életemből. Anno rendszertelenül jártunk csapatostul, de akkor igazából csak a téli alapozó időszak kitöltése volt a cél, nem a "gyarapodás". A mai napig megmaradt ez a rendszertelenség, akkor megyek, ha éppen eszembe jut. :) Viszont a bringa hozzám nőtt, futni is rendszeresen járok. Ha összejön hozzá a társaság viszonylagos rendszerességgel, akkor focizunk. Ha van partner, akkor teniszezni is szeretek, télen teremben tollaslabdázni. A lovaglás is vonz, de ha lovak között vagyok, mindig megfájdul a szívem, hogy nekem is kellene egy saját ló, de hely, idő és pénz híján lehetetlen lenne bevállalni egy ilyen kellemes kötelezettséget. És még hosszan lehetne sorolni, hogy a kedv, idő és partner adta lehetőségekkel élve mi mindent űzök véletlenszerűen.

"A mai magyar focit meg nézze az akinek három női felmenője van négy férfitől és szeret labdát varrni…"

:) Én is kezdtem így gondolkozni a magyar futballról, ahogy teltek az évek, ennek is nagy része volt abban, hogy egyesületi szinten nem focizom már egy ideje. Anno engem is vonzott az UEFA B-, A-lincence, aztán ebből csak az maradt, hogy elméleti emberként legfeljebb a joggal párosítva csak a sportszakigazgatás az, ami érdekelhet. :)

A Vidi-Real meccs mondhatni, az egyik első élményeim között van. :) Egy távolabbi rokon játszott akkor a fehérvári csapatban, apu engem is kivitt szurkolni a Vidinek, a vereség ellenére is egy meghatározó élmény volt, noha már csak a miliőre emlékszem, még 4 éves sem voltam.

Leg, jó munkát hétvégére, ahogy látom, a Márton ajánlotta vállazás helyett, csak a vállvonogatás marad a jó programajánlatokra. :) Árérzem a helyzetet, nekem is más egyéb mellett a vizsgákra való készülés tölti majd ki a hétvégémet.

Legislator # 2009.05.16. 09:01

s=a

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.05.16. 09:01

A magyar (és egyetemes) fociban én a Videoton-Real Madrid mérkőzésen csalódtam akkorát, hogy nem kívántam hallani sem róla. (Elnézést s soccer fanoktól). Mondjuk kiscsákó voltam, de már akkor váteszi lelkem volt:-))).

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.05.16. 08:53

Kedves Marci,

Igazán gratulálok, szép teljesítmény. Csinálj azért pár sorozat fekvenyomást és hasazást, az minden edzésnél kell:-))). Engem (most) csak az tart vissza, hogy hazahoztam a munkát, és kábé 200 oldalt kéne (figyelmesen, értelmezően) elolvasnom. Ja, és angolul. Aztán meg véleményeznem is kell az anyagot, plusz javaslatot is kell tennem, plusz az adót is be kell vallanom...

Sunshine after the rain.

Sz.Márton # 2009.05.16. 08:46

Fiúk javaslat: hétvégén nem csak a beszéd, hanem irány egy kis edzést elkezdeni (én speciel ma vállazok 80-100 kg közötti súlyokkal,szigorúan természetes étkezés melett, no koksz) majd utána levezető futás- nem túl sok.

Osztán felfrissülve lehet enni, sörözni és az észt osztani....

Üdv, irány az egyenes...

A mai magyar focit meg nézze az akinek három női felmenője van négy férfitől és szeret labdát varrni...

Legislator # 2009.05.16. 08:41

Kedves Nils,

Köszönöm a választ. Nos, én ízig-vérig elméleti ember volnék. (Vow! Újabb közös pont.) Anno, mint oly' sokan, kerékpározgattam, de valahogy nem szerettem bele (ellentétben a bátyámmal, ő a karate és a sízés barátja is volt ifikorában), kampányszerűen néha futottam, de rájöttem, hogy nem való nekem. Valamikor kezdő egyetemista korom elején egy volt gimnáziumi osztálytársammal lejárogattunk a edzőterembe gyúrogatni (összeszámítva 1-1,5 év, változó intenzitással), egykor talán ebből még látszott is némi eredmény rajtam, de (szerintem) itt sem tanultam meg profin a szabályos mozdulatokat (és semmit sem szedtem soha, még étrendkiegészítőket sem), ezért az eredményesség kisebb volt, mint lehetett volna. Aztán a sok feladat a testépítéstől is elvont, szívem szerint újrakezdeném, de talán túl öreg vagyok már. Viszont valamit kellene mozogni, mert ha minden tervemet meg akarom valósítani, még nagyon sokáig kell élnem. Bevallom, a foci sosem vonzott, én az a típusú loser vagyok, akit a focicsapatból is kihagytak. Ehhez képest majdnem az összes barátom vagy kiváló "mezei" focista volt, vagy éppen olyan, aki majdnem megyei válogatott lett gimnazistaként, az öccse pedig mára már nem tudom, milyen licence-es edzői vizsgával rendelkező sportmenedzser. Én egyelőre kutyasétáltatásban ("run with the dogs tonight") és gyaloglásban utazom, és arról álmodom, hogy visszatérek az edzőterembe:-).

Sunshine after the rain.

Nils # 2009.05.15. 19:56

Kedves Leg,
ha már van ez a topik, itt válaszolok a másikban feltett kérdésedre, rájöttem, hogy azt a témát itt kellett volna szóba hoznom. :) Fociztam és kézilabdáztam. De leginkább fociztam, heti többszöri edzéssel, hétvégi (vagy adott esetben hétközi) mérkőzésekkel. Az túlzás, hogy profiként, mert mire esetleg eljuthattam volna odáig, abbahagytam. Felnőtt koromra rájöttem, hogy inkább elméleti ember vagyok én. :) Ennek már 6-7 éve. Most már csak hobbiszerűen űzöm a sportot, most már viszont mindent, éppen mihez van kedvem. :) Te szoktál valamilyen sportot űzni?

Kacsa1111 # 2009.05.15. 18:05

Kedves Ildikóka82,

holnap sajna nem jó...vasárnap reggel?

Kacsa11

Legislator # 2009.05.15. 13:58

Engem hétvégenként is feladatok kötnek gúzsba, de máskor összeFUThatunk.

Sunshine after the rain.

Avelina-Vivien # 2009.05.15. 13:45

Én is!!én is!! csak korán kell elkezdenem futni ,hogy felérjek Szegedről:D

"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."

Nils # 2009.05.15. 12:27

Szürkébe öltözve. :)
Csak nehogy összekeverj minket, én is szürkében szoktam... :)

Ildikóka82 # 2009.05.15. 11:10

Nem konkrét ajánlat volt, csak kíváncsi vagyok, hogy holnap fut-e, mert akkor lehet, hogy meglátok egy "lihegő, káromkodó srácot" a környéken :)

Iwikó

Nils # 2009.05.15. 10:49

Spontán fórumtalálkozó a szigeten? :)