szabóval, bocs
Iwikó
szabóval, bocs
Iwikó
Én úgy vagyok vele, hogy ha valami megtetszik és szükségem van rá és megtudom venni akkor megveszem.Nem vagyok márkahű sem.Azt viszem nem értem hogy lehet egy Louis Vuitton vagy PRADA táskára 400.000ft-ot vagy Jimmy Choo cipőre 200.000-at kifizetni, az nekem túlzás.Volt/van olyan ismerősöm Angliában, egy amerikai lány aki ezeket gyűjti(!!).Ez csak nekem fura?
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
viszem=viszont
"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."
Vivi
az, hogy egy táska 400.000 Ft legyen...ha lenne annyi pénzem,akkor sem költenék rá annyit. Amerikában a Abercrombie & Fitch márkáért voltak ennyire megőrülve az emberek, az is baromi drága. Másik ilyen volt a Tommy Hilfiger, nekem abból csak a parfüme tetszik, arra hajlandó vagyok pénzt áldozni.
Iwikó
Egyetértek, ha telne rá akkor sem tudnék kiadni ennyi pénzt rá, annyi minden mást lehet kezdeni 400.000 Ft-al.Ezt egyszer viccesen megjegyeztem neki erre azt mondta, hogy ő ettől boldog....
Hát igen, kinek mit jelent a boldogság ugye? :)
Iwikó
Kedves Ildi,
Azt az Abercrombie and Fitch-et a Vaterán is lehet kapni. Nekem nem nagyon tetszenek. Viszont egy linkines póló:-))) jól jönne, az meg nincs. De van felvarró, és akkor lesz egy magam készítette linkines pólóm:-D. 400.000-et sosem adnék egy táskáért, mégha én volnék Dubaiban az emír. Viszont egy ritka, régi, 1711 előtti nyomtatvány szóbajöhetne:-).
Sunshine after the rain.
Ha tényleg már nem tudnám mire költeni a pénzem akkor a 400.000 Ft-ot én a Tiffany &Co-nál költeném el, Londonban.Persze addig is még ez megtörténik szorgalmasan gyűjtök :)))
A hozzászólásból kimaradt, hogy hazai, vagy magyar vonatkozású nyomtatványról volna szó...
Sunshine after the rain.
Kacs írta: "egy nő bármit megvesz 1000 forintért, ha egyébként 2000be kerül, még akkor is, ha semmi szüksége nincs rá.
egy férfi viszont 2000et is kiad egy 1000 forintos dologra, ha éppen szüksége van rá…"
Kedves Kacsa!
Ez találó és lol is egyben.
Sunshine after the rain.
Bár vannak nőként viselkedő férfiak és férfiként viselkedő nők, e tekintetben, egyes dolgokban, illetve akár minden téren is.
Sunshine after the rain.
Egyáltalán nem szeretem az ilyen általánosításokat, van olyan lány ismerősöm, aki shopaholic, de van olyan, aki abszolút racionális és utál vásárolni, csak a legszükségesebb esetben veszi meg az adott dolgot, míg van olyan (ezt hívják metroszexuálisnek!? :) férfi ismerősöm, aki imád összevásárolni mindenféle baromságot.
Iwikó
vanitatum vanitas :-((
A bíróságra járó ügyvédek a talárra mondják, hogy azért jó, mert "ápol és eltakar". Nekünk, jogtanácsosoknak ezt nem kell viselni, úgy hogy marad az öltöny.
A tavalyi 60 fokos melegben volt két jó élményem, egy ügyvédsrác kosaraspoló-röcidnaci-strandpapucs összeállításra vette rá a bíróságon talárt (de a pólója jó márka volt: "Nike"), egy bírónőnek meg a pulpitus alá be volt rakva egy lavór, abban áztatta a lábát tárgyalás alatt.... (nem paródiaműsor, a valóság...)
Ezalatt én az öltönyömben izzadtam vagy 5 litert....
Úgy hogy a következő tárgyalásra én sem öltönyben mentem, hanem farmer-póló összeállításban, nem zavart senkit....
komoly
Nehéz megszólalni. Az lett volna a kemény, ha a kollega rögtön rövidnadrágban és kosaraspólóban adja elő az érvelését:-). Mondjuk én is mentem már farmer
Sunshine after the rain.
Na jól beindultatok...lol
Av,
idézet tőled:
„titkárnő rúzsfoltja ne hagyjon nyomot.:)))“ by Kacsa
Az ilyen titkárnőket kilógatnám az ablakon, akik családokat barmolnak szét…:P
Válaszom:
NEM a titkárnő a hibás, hanem a titkárnő IS, a család "szétbarmolása" a férfin is múlik ám, erről ne feledkezzünk meg. Nem muszáj engedni a titkárnő csábításának, a titkárnő lehet ellenállhatatlan, mégsem vis maior. :)
Kacs és Leg,
igazatok van, nem veszek Armanit. :D
Imp: "a titkárnő lehet ellenállhatatlan, mégsem vis maior. :)"
lol
Sunshine after the rain.
Leg,
megkérdezhetnéd Kacsát arról, hogy megadhatod-e nekem az e-mail címét. Gondolom, fórumra nem akarja kiírni, mert akkor mindenki megrohanná. :D
Kedves Impossible,
van az titkárnő, ami már vis maior...:)))
egyébként meg kérdezd meg Legislatort, hogy hajlandó-e továbbítani nekem, ha elküldöd neki...;)
Kacsa11
Leg továbbítja:-).
Sunshine after the rain.
Kacsa,
neked testőreid is vannak, ugye? Még egy nyomorult e-mail címet se adsz ki. :D Jó, akkor majd megy Leg-en keresztül.
Leg,
köszi! :)
Kacsa: persze igazad van, hogy kettőn áll a vásár. Én csupán női oldalról közelítettem meg a dolgot kiindulva abból, hogy egy magára valamire adó nő nem játszik rá a "női szerepre" nős emberrel szemben(értsd: du 6 után is betartja a dress code-ot, és nem lazít a dekoltázson akkor sem.)
Úgy tartja a mondás , hogy "mindenki magából indul ki" ez rám is igaz ebben az esetben sosem kezdenék kapcsolatban lévő vagy nős emberrel,valahogy nem tudnék tükörbe nézni utána.Volt egy nős ügyvéd aki csapta a szelet de szándékosan nem vettem fel a jelzéseit és hárítottam, utána abba is maradt .
Mondjátok, hogy 22 évesen túlságosan konzervatív vagyok:)))
Vivi,
azt nem Kacsa írta, hanem én, bakker! :D
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |