Filmek, sorozatok

Ildikóka82 # 2009.04.21. 13:36

De beszólok :) Még Te mondod, hogy én ne szóljak be, amikor Te mindenkit leoltasz haha jófej vagy... Nils mondta eddig a legokosabbat, én is inkább kimozdulok, mostanában nem nézek annyi tévét, csak a kedvenceimet szoktam megnézni.

Iwikó

Nils # 2009.04.21. 12:50

Szórjátok ki a tévét, esténként nyissatok ki egy palack bort, tegyetek be valami finom, halk zenét, sokkal jobb, mint a sorozatok! :)

Impossible # 2009.04.21. 12:41

Kacsa,

de legalább jó a hangulata. :D

Legislator # 2009.04.21. 12:25

A CSI-t, illetve az NCIS-t én is szeretem, bár valamiért mindegyik idegesít. A Smallville-ben szimpatikus egyik-másik karakter.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.04.21. 12:22

Szerintem a Smallville az a sorozat, ahol mindegy, hogy kihagyunk-e részeket, mindegy, hogy megnézzük-e az összeset, mindenképp logikátlan, és a Superman-effektusra épít.

Sunshine after the rain.

Kacsa1111 # 2009.04.21. 11:17

Kedves Impossible,

a Cobra 11 annyira gagyi, hogy nem bírom végig nézni...
amikor a vadiúj VW Pheatont üldözése közben baleset éri - és ennek következtében minden látható ok nélkül felszáll, mintha szárnyai lennének, pedig csak a kellékes tett oda egy félrámpát - csodával határos módon 10 éves Opel Omega lesz belőle ügyetlenül maszkírozva...NA AKKOR adtam fel.:)))

Kacsa11

Impossible # 2009.04.21. 10:16

Ildi,

ha nem tetszik a kis hitem, cáfold meg. Ha pedig nem tudod megcáfolni, ne minősíts, és ne szójjá be. :D

Ildikóka82 # 2009.04.21. 07:39

Imp

érdekes következtetés az Esmeralda :D De maradj meg ebben a kis hitetben, Neked így biztos könnyebb...

Iwikó

Impossible # 2009.04.21. 07:32

Kacsa,

na most nézd meg, MOST!!!
Mennyire egybevág a véleményünk! :D
Hihhhetetlen!

És mi a helyzet a Cobra11-el (NÉMET :D ) ?
Gondolom, mondanom sem kell, hogy az tetszett.

Kacsa1111 # 2009.04.21. 07:29

nem szeretem az olyan sorozatokat, mint a prisonbreak, lost, 24, heroes stb...
ezek gyakorlatilag 2 órás filmek szétnyújtva mint a rétes tészta, és aztán feldarabolva...

különösen antipatikus, hogy nem hagyhatsz ki részeket, mert akkor nem érted...nem mintha a lost-nak egyébként lenne értelme.

és nincs új a nap alatt: a Twin Peaks egy az egyben ugyanez volt...bár azt szerettem, mert jó volt a hangulata...

azért mégis szerencse, hogy kimentek a divatból...

az olyan típusú sorozatok - amik egyébként mostanában inkább divatosak -, ahol mindegyik epizód megáll önállóan sokkal szimpibbek:
CSI, Shark, House MD stb...

Kacsa11

Impossible # 2009.04.21. 07:21

A Lost egy iszonyatosan idegesítő, agyleépítő baromság, aminek semmi értelme sincs. Csak az érdekelne belőle, hogy mikor lesz már vége, és rejtse meg végre valamelyik elmeháborodott a fejtvényt, ne szarozzanak már tovább. Ezért hagytam az egészet a francba, csak a ködösítés megy, nem derül ki semmi, csak húzzák az ember agyát a végtelenségig, ami egy idő után unalmas és bosszantó. Tudjátok egyáltalán, miben áll a sziget lényege? 200 vagy hány rész után is csak sejtegetni lehet valamit...ez azoknak való, akik szerették Esmeraldát, és gyűjtöttek a szemműtétére. :DDD

Ildikóka82 # 2009.04.20. 12:56

Jaja :D Hurley, a legjobb arc, mindig benyög egy jó poént :)
Vivi, a Jacob-on már én is sokat gondolkodtam, gondolom ő az, aki állandóan Jack apjának az alakjában jelenik meg...az is elég furcsa, hogy még mindig nem tisztázódott, hogy ki a "gonosz és ki a jó" :) Nagyon belekevertek most ezzel az időutazásos dologgal, kíváncsi vagyok mit kanyarintanak ki a végén az egészből!
A 24-et szeretitek? Elég jó kis sorozat szerintem.

Iwikó

Avelina-Vivien # 2009.04.20. 08:47

Hurley..:D

"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."

bajussz # 2009.04.20. 08:46

igazatok van.

van benne egy dagi srác, ő a kedvencem:)

Avelina-Vivien # 2009.04.20. 08:33

Egyetértek.Lost-ot tényleg akkor lehet kritizálni ha folyamatosan nézed, részek kihagyása nélkül.Ez nem valami selejtes akciósorozat.:)
Sokáig gondolkoztam, ki lehet a Jacob is pl:Aeron felnőttkori énje..tudjafene..

"You have to live the way you think, otherwise you'll end up thinking the way you lived."

Ildikóka82 # 2009.04.20. 08:01

bajussz,

kinek mi jön be...de így nem lehet nézni ezt a sorozatot, hogy csak megnézek belőle párat, sajnos ez az amit végig kell nézni (szerintem egyáltalán nem gagyi).

Iwikó

bajussz # 2009.04.20. 07:59

na én a lostból láttam az 1. részt, meg egyet pár hónapja, azóta se gondolom úgy, hogy jó sorozat lenne.

valami dzsungelben volt egy ház, amit lőttek, kijött egy csávó, meg egy csaj, akit lelőttek a gonoszok, közben benn elbarikádozták magukat. a jó csávó kiabált valami csajnak, aki benn volt, aztán beszaladt, de rá nem lőttek, vagy nem találták el.

na nem tudom ezt leírni, gagyi volt

Ildikóka82 # 2009.04.20. 07:35

Persze nem arra céloztam, hogy Te azt nézed...
Számomra is van pár logikai bukfenc a dologban, de van egy érzésem, hogy a végén kapunk rá választ (csak hol van az még ohhh...állítólag még 2 évad pfff)

Iwikó

Avelina-Vivien # 2009.04.19. 21:40

Kedves Ildikó!

Nem nézek Barátok Közt-öt nekem sosem volt hiteles az a sorozat.
Nekem sokáig a kedvencem volt a Lost és nagyon szerettem is. ha arra céloztál,hogy nem értettem a bonyolult logikai szálakat vagy az idővel vagy a fekete füsttel való manipulációt , akkor nem erről van szó.
Sajnáltam, hogy néhány karakter elkorcsosult( bár 3. évad végi szakállas alkesz Jacket bírom) és vannak logikai bakik is.
Mondjuk azt nem értettem ha Ben képes volt 3 év alatt visszajutni a Szigetre... sőt... az összes túlélő képes volt visszajutni a Szigetre, akkor pont Charles Widmore, a Föld egyik legbefolyásosabb ember ne tudna? Ettől függetlenül nézem tovább:)))

Ildikóka82 # 2009.04.19. 20:03

Szerintem pedig a Lost elég komolyan összerakott sorozat, egyik legjobb mostanság, minden mindennel összefügg és ez nem Barátok közt ahol kihagyhatsz részeket :)

Iwikó

Avelina-Vivien # 2009.04.19. 17:09

bajussz,

Azt én is láttam, sztem jó film.Bár én nem tudnék ekkora házban élni.

bajussz # 2009.04.18. 22:45

ma láttam a pánikszoba c. filmet

5-ből 3-ast kap

Impossible # 2009.04.16. 17:57

Leg,

ne akarj megöregedni, az megy magától.

Legislator # 2009.04.16. 17:46

lemar-adt:-) egy lol.

Sunshine after the rain.

Legislator # 2009.04.16. 17:46

Ugye, kérem, ez a nagy fiatalságkultusz.

Sunshine after the rain.