szerintem nem kell sokat hozzáfűznöm...sőt semmit.
Iwikó
szerintem nem kell sokat hozzáfűznöm...sőt semmit.
Iwikó
tervezem
látta vki már a Michael Jackson filmet?
Nincs ilyen. Nézem a Dr. House-t, az NCIS-t, a Smallville-t, de mindegyiket unom. Csak vannak olyan esetek, amikor az ember már nem akar tevékenységet kifejteni:-).
Sunshine after the rain.
tudsz valami most menő sorozatot. menő:9 amit most adnak, hogy mondod egy szóval?:)
Ja, a Python-t és Latabárt is szeretem.
Sunshine after the rain.
:-D
Ezeket én is szeretem:
Szárnyát, vagy combját
Trainspotting
aZ ÚJAK OLYAN BÁRGYÚAK, HOGY IDEGESíTENEK, A SOROZATOK IS EGY KAPTAFÁRA MENNEK.
Sunshine after the rain.
tesó? anyám még nem szólt :))))
sorolok egy párat amiket szeretek:
Piedone filmek, és az összes összes bsth film
monty python filmek
Latabár filmek
A tizedes meg a többiek
Indul a bakterház
Legyetek jók, ha tudtok
A halál 50 órája
Moszkva tér
Szárnyát, vagy combját
Foreszt gamp
Trainspotting
Ponyvaregény
és még sorolhatnám, most hirtelen ezek jutottak eszembe
az a baj, hogy mai filmeket már nem is nagyon nézek. biztos van köztük több jó is, de valahogy nem vonzanak
Milyen egy Neked való film, tesó?
Sunshine after the rain.
a múlt héten 3 filmet néztem meg:
másnaposok: egy durván sikerült legénybúcsú története, vígjáték 10-ből 8-as
borat: ali-g kazaszténit játszik benne, amerikába megy, vígjáték-szerű, 10ből 6 pont
becstelen brigantik: náci-killer film brad pittel, elég gyenge sztori, 10-ből 6
mostanában nem tudnak nekem való filmet mutatni, úgyhogy megnézem a gyalog galoppot negyvenedjére
http://www.port.hu/…ms.film_page?…
ma ezt láttam, vasárnap esti vígjáték kategóriában 7 pontot adok rá 10ből
Imp,
A többi és találó, de az utolsó tagmondat a legtalálóbb.
Sunshine after the rain.
A Dutyi dilit jobban szeretem, de most ez egy Vaklárma:
Nem vagyok fehér? apa tudja már?!
Az már jó jel. :D
Örülök, hogy tetszett a rövidfilm, szerintem nagyon édes. :)
A valláshoz inkább nem szólnék hozzá, indulatokat vált ki belőlem ez a téma...
Iwikó
Szóval a többi nem? :D NA kössz! :DD
Az utolsó tagmondat nagyon találó.
Sunshine after the rain.
Na hát ez jó, hogy ahány ember, annyi féle szent-kép (nem szentkép). :D
Amit írtam, arra én csak mostanában jöttem rá. Egyébként szerintem az nagyon jó érzés, amikor az ember saját maga is rájöhet arra, ami egybeesik mások már korábban is hangoztatott véleményével, és nem(csak) elfogadja, amit mások magyaráznak, hanem maga jön rá ugyanarra. Szóval újra feltalálni a spanyol viaszt akkor is hasznos dolog, ha már feltalálták, mert mások feltalálták az én számomra is, de a pláne mégiscsak az, ha én feltalálom magamnak.
Szent az, aki az erényeket hősies fokban gyakorolta. Minden megkeresztelt meghívást kap az életszentségre.
Sunshine after the rain.
Szent akiről hosszú idő után megállapítja a szentszék, bár István királyt kanonizáltként még a másik, keleti oldal is elfogadta az ezredfordulón szentnek! Bezzeg Mindszentynek még a boldoggá avatása is mióta késik, pedig régen több nagy embernek még a gyermekei is hamarabb lettek szentek, mint egy egyszerű pór népből származó halandónak!
Bár túl sok infó egy rovatban, de Impy a sörözés az természetesen összeegyeztethető. (majd kibeszéljük azokat a legendás pázmányos iskolai sztorikat....)
Minden ember számára nyitva áll a lehetőség, hogy akár szent is legyen. Nem az a szent, aki makulátlan, hanem aki a hibái ellenére is Isten mellett akar lenni, mindenáron.
Tudod volt olyan, az előző időkben is illetékes, aki 1990 után nyilvános fórumon olyan kommunikációs fordulattal mosatta tisztára a múltbéli szennyesét, hogy a templomban sem Saul gaztettei, hanem Szt. Pál cselekedetei vannak példaként említve. (néhol megörökítve)
Tudod, mit, Marci? Gyere te is sörözni valamikor, aztán majd meglátod, hogy nagyonis ember vagyok. A katolikus lét sok ellentmondásos helyzetet és küzdelmet okoz, dehát ha teljesen egyértelmű lenne, hogy Isten van, és teljesen értenénk, mennyire szeret minket, akkor nem létezhetne akkora barom, aki ne akarná követni. Épp ebben van a kihívás, az egész létezés kihívása (szerintem), hogy nem tökéletesen egyértelmű; eléggé homályosan látunk, Szt. Pálnak ebben igaza van, és nagyon jól fogalmazza meg a dolgot: tényleg homályosan látunk, és ez iszonyatos nehézséget jelent(het).
Impy, igazi bíróság sem hoz katolikus elő-ítéletet, na de ezt úgyis tudod.. ! Tényleg néha vannak emberi gondolataid;..sörözés,stb. Az Úr nem válogathat a hívők között, de néhány egyházi úr régebben talán titkosszolgálati elvtárs is lehetett...
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |