az igazság a zsidó világösszeesküvésről
egy ortodox rabbi énekel
For God and Ulster
az igazság a zsidó világösszeesküvésről
egy ortodox rabbi énekel
For God and Ulster
Leg, mostmár irigyellek, hogy megvan neked az uj subi. Nem tudom sehonnan leszedni!
A kölyköd voltam azért most szól a honlapról:)
bajussz voltam, az előbb, az évfolyamtársam be volt jelentkezve. nem vagyok skizofrén, most mondom! :)
bajussz: Márhogy Kormos dr. az évfolyamtársad volt:-D? Az új subi király, és 2500 az ára. Én a Headbangerben vettem, abban, amelyik a Múzeum körúton van. Mondták, hogy egy példány van a CD tokosból, de megmaradt a szintén egy példány DVD tokos. És van linkines póló, talán megmarad júniusig:-D.
Sunshine after the rain.
márhogy volt, igen:)
mi lesz júniusban?
nemsokára indulok bp-re, úgyis az astorián mulatok ma, hátha nyitva lesz még, mire odaérek.
Most találtam 3 nekem új belga albumot, le lehet tölteni, és meghallgatni is lehet itt:
"mi lesz júniusban?"
Zsé lesz a számlámon:-D.
Sunshine after the rain.
a srác egy zseni!:)
Iwikó
Ildi: elég lapos volt a buli, nekem 10ből max 6os.
a cikkben ott van minden
Ildi: Próbálom az államat felszedni a padlóról:-D.
Lady Gagát nem szeretem kimondottan, de az én texasi haverom sikeresen fogyaszthatóvá tette, itt lehet meghallgatni: http://www.youtube.com/user/AaronF526#…
Sunshine after the rain.
Ezt hallgassátok!
Havasi Balázs, a világ leggyorsabb kezű zongoraművésze.
Zeneakadémián tartott nagykoncertjének két legjobb műve:
(a MOM moziban megnézhető az egész, 90 perces előadás)
Úgy emlékszem, Cziffra György is elég gyors kezű volt:
Sunshine after the rain.
http://www.havasi.eu/hun/index.php?…
Havasi Balázs 2009 november 29-én az exkluzív Symphonic Red Concert Show nyitó állomásán az előadás keretein belül Guinness-rekordot is állított fel:
egy perc alatt 498-szor ütötte le ugyanazt a hangot a zongorán.
Ezzel kapcsolatban elmondta: ez egy úgynevezett repetálós technika, amit két kézzel alkalmazott,
és fizikailag nagyon megterhelő - volt olyan rész, amikor másodpercenként 13 leütést produkált.
.
ÁÁÁÁÁÁ, ez a legkirályabb német glamrock paródia Gálvölgyitől (Zenebutikos!).
Sunshine after the rain.
És maga Lotte Untatta:-D.
Sunshine after the rain.
Ez a Lotte Untatta...
Sunshine after the rain.
A legszarabb jelenete:
Sunshine after the rain.
Amikor a bretonokról kérdeztük, a volt franciatanárom ezt a zenét hozta be. A leghíresebb breton hip-hop énekes:
és nem monthatod Imp, hogy csak angol dolgokat linkelek be. :) (Németül sajna nem tudok.)
For God and Ulster
Van itthon francia-breton, breton-francia szótáram.
Sunshine after the rain.
Jól nyomja a srác.
Sunshine after the rain.
Húha, ez klassz szám! A szöveget nem értem. Leg, Te érted?
Imp, google a barátod:
http://www.manau.com/index2.html
For God and Ulster
Itt a szövege Impiboy:
Le vent souffle sur les plaines de la Bretagne armoricaine,
je jette un dernier regard sur ma femme, mon fils et mon domaine.
Akim, le fils du forgeron est venu me chercher, les druides ont décidé de mener le combat dans la vallée.
Là, où tous nos ancêtres, de géants guerriers celtes, après de grandes batailles, se sont imposés en maîtres, c'est l'heure maintenant de défendre notre terre contre une armée de Simeriens prête à croiser le fer.
Toute la tribu s'est réunie autour de grands menhirs, pour invoquer les dieux afin qu'ils puissent nous bénir. Après cette prière avec mes frères sans faire état de zèle, les chefs nous ont donné à tous des gorgées d'hydromel, pour le courage, pour pas qu'il y ait de faille, pour rester grand set fiers quand nous serons dans la bataille car c'est la première fois pour moi que je pars au combat et j'espère être digne de la tribu de Dana.
REFRAIN
Dans la vallée de DAna La lilala.
Dans la vallée j'ai pu entendre les échos.
Dans la vallée de Dana La lilala.
Dans la vallée des chants de guerre près des tombeaux.
Après quelques incantations de druides et de magie, toute la tribu, le glaive en main courait vers l'ennemi, la lutte était terrible et je ne voyais que les ombres, tranchant l'ennemi qui revenait toujours en surnombre.
Mes frères tombaient l'un après l'autre devant mon regard, sous le poids des armes que possédaient tous ces barbares, des lances, des haches et des épées dans le jardin d'Eden qui écoulait du sang sur l'herbe verte de la plaine. Comme ces jours de peine où l'homme se traîne à la limite du règne du mal et de la haine, fallait-il continuer ce combat déjà perdu, mais telle était la fierté de toute la tribu, la lutte a continué comme ça jusqu'au soleil couchant, de férocité extrême en plus d'acharnement, fallait défendre la terre de nos ancêtres enterrés là et pour toutes les lois de la tribu de Dana.
REFRAIN
Au bout de la vallée on entendait le son d'une corne, d'un chef ennemi qui appelait toute sa horde, avait-il compris qu'on lutterait même en enfer et qu'à la tribu de Dana appartenaient ces terres. Les guerriers repartaient, je ne comprenais pas tout le chemin qu'ils avaient fait pour en arriver là,quand mon regard se posa tout autour de moi, j'étais le seul debout de la tribu voilà pourquoi. Mes doigts se sont écartés tout en lâchant mes arme set le long de mes joues se sont mises à couler des larmes, je n'ai jamais compris pourquoi les dieux m'ont épargné de ce jour noir de notre histoire que j'ai contée.
Le vent souffle toujours sur la Bretagne armoricaine et j'ai rejoins ma femme, mon fils et mon domaine, j'ai tout reconstruit de mes mains pour en arriver là, je suis devenu roi de la tribu de Dana.
Forrás: http://www.lyricsmode.com/lyrics/m/manau/#…
Sunshine after the rain.
Vagy németül, bár ezt csak ránézéssel csekkoltam:
"Der Wind weht über die Ebene der Bretagne,
Ich warf einen letzten Blick auf meine Frau, mein Sohn und meine Domäne.
Akim, der Schmied Sohn kam zu mir holen, willigten die Druiden, den Kampf in das Tal führen.
Hier, wo alle unsere Vorfahren, Riesen keltischen Krieger, nach großen Schlachten haben die Meister geworden, jetzt ist es Zeit, unser Land gegen eine Armee von Simeriens bereit, die Klingen kreuzen zu verteidigen.
Der ganze Stamm um große stehende Steine gesammelt, um die Götter, damit sie uns segnen kann berufen. Nach diesem Gebet mit meinen Brüdern ohne Meldung Eifer, den Staats-und Regierungschefs haben wir alle einen Schluck Met gegeben, für Mut, denn es ist kein Fehler zu großen Stolz, wenn wir im Kampf eingestellt bleiben weil es das erste Mal für mich in den Kampf gehen und hoffen, würdig werden der Stamm von Dana.
CHOR
Im Tal des Dana die lilala.
Im Tal der Echos ich hören konnte.
Im Tal des Dana die lilala.
Im Tal des Krieges Lieder inmitten der Gräber."
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |