kbs,
jómultkorjában kifejeztem, hogy a minősíthetetlen viselkedésedre tekintettel mellőzni fogom a veled való kommunikációt, de mivel ezt a topicot én hoztam létre, és te ide is beszálltál, kivételesen mégis reagálok neked. Veheted ezt megtiszteltetésnek.
Amikor - ismét - művelt emberhez - pláne jogászhoz - méltatlan módon, otrombán minősíted a hozzászólásomat, megfeledkezel arról, hogy az ócsárló "véleményed" érdemi mondanivalója - nem pedig stílusa - mellett (rád nézve) a későbbi hozzászólásaidat illetően is célszerű lenne kitartanod.
Mit értek ezalatt?
Vesd össze az alábbi hozzászólásaidat:
"És azt minek nevezed, amikor úgy akarsz valakit meggyőzni az igazadról, hogy ugyanazt a logikátlan marhaságot elismétled háromszor-négyszer különböző megfogalmazásban? Kinyilatkoztatással vegyes érvelésnek vagy érveléssel vegyes kinyilatkoztatásnak?"
"Ugyanakkor jogos kívánalom, hogy jogászok egymás közti kommunikációjában (pláne a szakirodalomban), az egyes szerződésfajták megnevezése egységes, a konkrét szerződések minősítése pontos és a tartalmuknak megfelelő legyen."
Az első hozzászólásodban említett "logikátlan marhaságot" a második hozzászólásodban kifejtettek miatt ismételgetem.
Mellesleg ha szerinted "logikátlan marhaság", akkor írd le, miért az, és írd le, hogyan helyes.
A kulturált ember nem úgy vitázik, hogy lebarmítja a másikat vagy annak véleményét, hanem kifejti a saját álláspontját, ezzel cáfolva a vitapartner állítását.