Nem, nem. Szájer írta tableten.
Off - topic
Ne is. Olvastam, négy gyerekkel. Egyéb feltétel?
Úgy is tudjuk mit akar. A kislánytól a sarkon sem kell kérdezni, mit akar, max., mennyiért.
„Kérdezzük már meg a halált is, ő mit akar.”
:)
A Runescape-ben beszéltem vele. Azt mondja, kötetlen munkaidőben dolgozik, saját maga osztja be a teendőit; és nagyon utálja, ha soron kívül zargatják.
„Legyen csoki. (ez olyan alap(os)törvényes duma)”
Gombós Artúr bekerült az alaptörvénybe? Végre egy jó hír. (és annak van is értelme)
Muszáj? Lehetne inkább csokit?
"Az új pétéká első születésnapja alkalmából miért nem voltak állami rendezvények?"
Műsor:
1.) "Felkelt a napunk, újpétékán kaszáltunk."
Az ilyen-olyan újpétékás kiadványokat/fejtágítókat gründoló cégek egyesített kórusának háladó imája.
2.) "Szopunk reggel, szopunk délben, szopunk este, mér nem az szop inkább aki kitalalta."
Jogalkalmazók verses műsora az újpétékával kapcsolatos plusz feladataikról, értelmezési nehezségeikről.
3.) "Velünk aztán jól kibasztatok!"
Az újpétéká hatályba lépését követően államvizsgázók és szakvizsgázók indulattól fűtött szabadversei az újpétéká kitalálóiról.
4.) "Legyen már újbétéká, újbée, újpépé meg mindenbőlúj, mer pang az üzlet!"
Az ilyen-olyan újpétékás kiadványokat/fejtágítókat gründoló cégek egyesített kórusának könyörgése.
A műsor csúcspontja: Orbán Viktor beszéde
"Újpétékával a rezsicsökkentés megőrzéséért!" címmel.
"Akkor megis csak precedens. Tehat szoktak/lehet ra hivatkozni; vagyis az alkalmazasuk nem kotelezo?"
A jogegységi határozat minden bíróságra kötelező. A kollégiumi vélemény az azt kibocsátó kollégium minden bírájára.A többi az csak iránymutatás. Hivatkozni mindegyikre érdemes, mert a konkrét ügyben eljáró bíró azt nem hagyhatja figyelmen kívül, ha nem tér ki rá, akkor megsérti az indokolási kötelezettségét.
Hányad éves vagy te angóliában?
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Magyarországon nincs precedensjog. De ha már ennyire nem tudsz angóliától szabadulni, olyan mint a persuasive precedent. Ha a Kúria hozza és megjelenik a bírósági határozatokban (BH vagy elvi bírósági határozat lesz), vagy ítélőtábla és megjelenik a bírósági döntések tárában (BDT), akkor szoktak rájuk hivatkozni. Lehetséges hogy nem jelennek meg csak anonimizáltan az anonimizált határozatok gyűjteményében, akkor is lehet rájuk hivatkozni, csak nem olyan csecse a hivatkozás kinézetre (pl. Kúria Pfv.VI.20.132/2012/6. a formátum, nem pedig BH2013. 132)
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Mosza megint töröltette magát! Ezt nem hiszem el!
Megveheted azt a basszust, ha emiatt mentél el.:)
Mik az elvárások a "bőgő" munkakörre?
Elég, ha valaki annyit mond múúúúúúúúú, esetleg búúúúúúúúúúú?:))
És reggeltől estig bőgni kell, vagy csak időnként?:)))
Nagyon szeretlek benneteket. Nagy siker, de csak kis részben az én érdemem.
Köszönöm szépen.
(Nota benne: az illető nem csak polgármesterjelölt, hanem az MSZP alelnöke is.)
Legyőztél egy polgármester-jelöltet, ez igen.
Remélem bele-belekukkant azért ma a fórumba is, akinek szánom ezt az öt szót: ezerrel szurkolok a sikerért neki.
Akinek szól úgyis érti.
Kacsa szokta szervezni, ő is nagyon eltűnt. Remélem, nem fulladt bele a whisky-be :D
Én is itt vagyok, szintén az "öregek" közül, ritkán ugyan, akkor is inkább olvasó üzemmódban. :) "osztálytalit" szervezel bajussz? :D
Csipke
Én megvagyok. Ha ez szàmít valamit :) a 4-5 évvel ezelőtti csapatból ràadàsul... Csak nagyon ritkán fordulok itt elő. Neked pl hiànyoztam? :D
Still fighting. :)
:)))
igen, ez egy jogi fórum, majdnem elfelejtettem
a 4-5 évvel ezelőtti csapat
Definiálnád, ki a "mindenki"? :)
sziasztok!
régen jártam erre, mindneki megvan?:)
üdv
bajussz
@bokros
Köszönöm a választ sokat segített!
(már írtam ezt egyszer de úgy látszik akkor nem jelent meg)
ha a sorszám végén van a bü. akkor az nyomozóhatósági ügyszám
a 11.B. stb.. bírósági szám, ahol az elöl levő szám a tanácsot/bírót jelzi, majd a B, hogy büntetőügy, majd az ügyszám és az évszám.
ha a B elött nincs szám akkor az ügyészségi anyag illetve ha Ny-el kezdődik, akkor az nyomozó ügyészségi
Dr. Bokros Gábor
ügyvéd
Dr. Bokros Ügyvédi Iroda
8961 Lenti Pf: 51
www.drbokros.hu
Tel/fax: (36 92) 551 270, 551-271
Mobil: (36 30) 3398 000
Rendőrségi ügyszám
amiből a 02010 a kapitányság kódja
a 102345 a sorszám
a 2010 az évszám
az id. meg azt jelenti, hogy ideiglenes szám valami feljelentés, vagy olyan helyszíni cselekményről szól az irat, ami még nem kapta be a konkrét ügyszámot.
Egyébként erre utal az igen magas sorszám is.
Dr. Bokros Gábor
ügyvéd
Dr. Bokros Ügyvédi Iroda
8961 Lenti Pf: 51
www.drbokros.hu
Tel/fax: (36 92) 551 270, 551-271
Mobil: (36 30) 3398 000
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02