ha tippelsz droid vagy, oké..
Iwikó
ha tippelsz droid vagy, oké..
Iwikó
Kacsa akármennyi!
"szóval kicsit oktalannak érzem a hozzászólásaod"
(tőled idéztem...)
Mi már a múlté, te zseniális "sokatlátó" digitálisan interkontinentális, "lawyer-víziszárnyas...?
Ma is ugyanúgy randalíroznak és sajnos a "tízenegynéhányéves" magából (főleg)csoportosan kivetkőző részeget még többet látok a stadion irányába meccs előtt kötözködve, üvegeket törve tájékozódni mint régen. Több a költsége itthon a rendfenntartásnak, mint ami az eredményt jelentené, nem is beszélve a közellakók és az éppen arra közlekedők biztonságáról és nyugalmáról!
Néha azért emberükre találnak..(...)Ez is élmény!
Én meccsekre nem tippelek, az maradjon a tömegtelevíziós-droidok üzleti dolga...
Inkább a valódi sport...
Ezaz Kacsa!
ITA-PAR 0-1
1998 óta Paraguay szurkoló vagyok.
For God and Ulster
1.Hollandia – Dánia 2-1
2.Japán – Kamerun 0-2
3.Olaszország – Paraguay 1-0
A magyar fociból (klubokból) meg el kéne kergetni az idehozott szerb, román, stb másodosztályú játékosokat és az unalomig ismert magyar sztárocskákat akik félévente váltogatják a csapataikat, a csapatok meg toborozzanak a helyi középiskolákból, egyetemekről/fősulikról fiatal srácokat. Edzőnek egy helyi testnevelőtanár (Prukner volt így Kaposváron) így már a szív és a lelkesedés megvan. Vagyis jobb lesz, mint most...
én '94 óta a macskazabáló, hisztiző, a focit gyilkoló digók ellen szurkolok...szóval szerintem ma este lesz a VB első meglepetése:)
ITA-PAR 0:1:)
japán erős, de kamerun is az, sőt picit erősebbnek érzem:
döntetlen, vagy szűk kameruni győzelem.
a holland-dán szerintem döntetlen-szagú lesz...vagy a hollandok nyernek egy góllal.
Kacsa11
Kedves Sz.Márton,
VB van:)
ha tetszik, ha nem...
nem foglalkozott itt most senki a magyar falábúakkal, és a futball-huliganizmus sem téma már évek óta, mivel a 90-es évek nagy randalírozásai már a múlté...senkit nem érdekel már annyira a magyar foci, hogy kardlapozós lovasrendőrökre legyen szükség az inadekvát indulatok megfékezésére...
szóval kicsit oktalannak érzem a hozzászólásaod...
holland-dánra mit tippelsz? inkább erről beszélj!:)))
Kacsa11
magyar focit nem nézek, szót sem érdemel az egész.
azt a pénzt, amit beletesznek, szét kellene osztani a többi sportág között.
Márton jól ír, én csak a bringásvilágot figyelem, de olyan magyar sikerekről nincs egy hír sem, hogy az olimpián a magyar srác középmezőnyben olyan neveket hagyott maga mögött, akikről már bringákat neveznek el, vagy a Trans-Amerika verseny (RAAM), ahol majdhogynem 5000 km-t tekernek 2 hét alatt a hőségben. (itt első 10ben volt a magyar férfi)
ők nem kapnak nagy hírverést, bár nem is igénylik, ők ettől lesznek többek.
de rengeteg sportágat lehetne hasonlóan sorolni
ez van sajnos
de most vigadjunk, VB van, hajrá SÖR :)
majd akkor elkezd érdekelni a magyar foci, ha felmutatnak valamit, addig marad a többi csapat és a vb. :)
tegyék meg tétjeiket!:)
Szerintem:
Hollandia-Dánia 2:1
Japán-Kamerun 1:0
Olaszország-Paraguay 2:0
Iwikó
A "jog vs sport", az nem lenne azonos a "jog vs football" rovattal.
A magyar foci sem alapvetően arról szól ami a nevében van,(jó ürügy a vandalizmus mély kibontakoztatására a pályán és azon kívűl). Egyéb sportágakban, amelyeket itthon rendesen még mindig elnyomnak, komoly európai és világszínvonalú versenyzők, semmilyen komolyabb publikációt és elismerést nem kapnak. A már letett eredmények után sem!!!
A hazai focisztár-semmirekellők még mindig tele vannak elismeréssel, de a válogatott szinten csak a szégyent termelik futószalagon több évtizede a magyar (ál)-sport világának. A vezetőségükkel együtt.
Mivel több nagy pálya szomszédságában lakom, sajnos megállapíthattam, hogy a meccseken túl, közel és távol, a mindennap ordítozó edzőkkel együtt, napjainkban a legzajosabb, legzavaróbb és legeredménytelenebb hazai sportágak egyike a foci és ehhez képest, még mindig sztároljuk a IQ-betyár résztvevőit....
El lehetne kezdeniük végre itthon is VALÓBAN sportolni..(...), pozitív példa van a múltból, nem is akármekkora!
ismét beigazolódott:
'Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win.'(Gary Lineker)
Maradonáék? pfff...
Iwikó
Hunfrakk XD
Sunshine after the rain.
Németország - Ausztrália 4-0
a vébé eddigi legjobb meccse...
és eddig a németek a legjobbak...
(utánuk jönnen Maradonáék...szerintem)
na Kacsa, igazad lett:)
ilyen unalmas meccset, mint a fra-uruguay...
én a Brazília-Eszak Korea meccset várom
kiváncsi vagyok, mit tudnak a világtól elzártak
ha nagyon kikapnak, állítólag kivégzik őket
Kedves bajussz,
VB nyitómeccsre összesen két gólnál többet tippeltél?
hagyomány, hogy 1:0 vagy 1:1 a nyitómeccs!:)
Kacsa11
2:1
1:1
ma, 16 órakor indul a dél-afrikai futball világbajnokság
tippeljünk
*
Dél-Afrika - Mexikó
Franciaország - Uruguay
a mai menü
Hívd Nilset is!
Sunshine after the rain.
itt a tavasz, lehet túrázni, bringázni!
Itt egy túraoldal, gyakorlatilag minden valamire való szervezett túra megtalálható benne, sokhoz élménybeszámolók vannak.
http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/
nekem ápr 10-én ez van tervben, vagy a 20as gyalog, vagy a 40es bringával http://www.teljesitmenyturazoktarsasaga.hu/tura?…
Ry-an elül-dözte-tett.
Ez biztos valami versmérték...
Sunshine after the rain.
Ez a topik ma már csak emlék.
Sunshine after the rain.
Hunfrakk,
Én meg nagyobb (is):-DDD.
Bajussz,
Úgyis tudom, hogy Ausztria:-D.
Sunshine after the rain.
idősebb vagyok mint szlovákia :)
oda síelni szoktam menni, nincs több lehetőség, nem válaszolok, majd tavasszal:)
Akkor Szlovákia? Az is kérdés, hogy honnan indultál...
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |