ügyvéd v. jogtanácsos

bajussz # 2010.06.05. 19:50

na!

nekem úgyis össze kéne szervezni egy 5éves évfolyamtalálkozót a krémjének, 30fő meglesz.

holnapra kitalálom hova kérd a buszt, jöhet bárki :)

bajussz # 2010.06.05. 19:52

most visszaolvasva látom hogy a nőről voltak idézetek

egy definíció nekem is eszembe jutott, de nem merem leírni, mert a lányok megszólnának,különösen xxxx

:)

Impossible # 2010.06.06. 00:00

guba,

honnét szedjek 30 fórumost? Alig írunk ide néhányan. A szokásos JF-találkozókra szinte mindenki el szokott menni, aki itt jelen van, mondjuk épp a legutóbbin alig voltunk, így viszont személyesebb. Én a nyaralót ajánlottam fel pár napra korábban egy összejövetel kedvéért. Még mindig aktuális, azzal a kiegészítéssel, hogy a rossz anyagi helyzetemre való tekintettel kénytelen lennék némi pézt kérni. De úgyse jön senki most se, lefogadom.

bajussz # 2010.06.06. 00:10

Akarattya,jól emlékszem?

Impossible # 2010.06.06. 00:14

Aha, igen. Eléggé nomád körülmények vannak amúgy, a ház keresztbe van repedve egy földrengés maitt, de már közel 40 éve áll. :D

Impossible # 2010.06.06. 00:19

Tegnap voltam lenn, be is törtek valamikor, nyitva találtam az ablakokat meg az erkélyajtót... azér megnéztem volna a képüket, amikor rádöbbentek, hogy ide csak hozni lehetne, vinni nincs mit. :D Tipikus vandál csürhe volt, ahelyett, hogy a marhája elfordította volna a kilincset, szétverte az ajtó mellett a vakolatot, meg felfeszegette az ajtót. Felőlem törjenek be, de legalább csinálnák kulturáltan. Legközelebb komolyan ki fogom írni a használati utasítást betörők részére. :D

Immaculata (törölt felhasználó) # 2010.06.06. 19:34

Ne reménykedj Bajussz!

Guba, neked mennyi az elegendő?:))

guba # 2010.06.06. 20:16

Egy nap mondjuk. De nem romos nyaralókban gondolkodnék a magam részéről. Ez csak egy felvetés volt, igazából abban sem lennék biztos, hogy ezeket a kapcsolatokat kellene-e realizálni. Talán jobb, ha megmaradnak itt, a virtuális térben.

Immaculata (törölt felhasználó) # 2010.06.06. 20:22

... hát maradjon!

Impossible # 2010.06.06. 22:57

guba,

miért?
Valóságban nagyon nem olyan ám, mint itt. Elmentem a JF-találkozóra, és láttam, hogy tök jól ki lehet jönni, nem volt semmi probléma, sőt én kifejezetten jól éreztem magam a többiek társaságában. Az itteni éles ellentéteket ott sehogysem érzékeltem (nem a whisky-től :D ). Szóval szerintem te is jól tudnád érezni magad, én mindenesetre hívlak a következőre. Ha Leg. hazaért külföldről, szerintem lehetne egy újabbat rendezni.

A nyaralóról meg annyit, hogy szerintem az ember azt kapja, amit keres: ha a nyaraló színvonaláért mész oda, akkor azt, ha a társaságért meg Balatonért, akkor azt. Én előre tájékoztatom az odaérkezőket, nehogy aztán hibás teljesítés legyen... :D

guba # 2010.06.07. 07:57

De most ebben mi a meglepetés? Amúgy, milyen ellentétekről beszélsz? Ez egy internetes játéktér, ahol mindenki mozgat egy figurát, amely sokat elmond a játékos személyéről, de nem gondolom, hogy ezek ilyen érzelmeket generálnának. Ezek szerint a gyakorlat is ezt igazolja vissza.
Nekem egyébként nem szoktak olyan problémáim lenni, hogy ahova elmegyek, ott ne tudnám jól érezni magam.

Kovács_Béla_Sándor # 2010.06.07. 09:29

Laktunk mi az Universtitasban is...

xdri # 2011.02.20. 09:15

A szakvizsga "egységes". Szerintem mindegy hogy mílyen területen dolgoztál a felkészülés során. A lényeg az hogy eredményesen tedd le. Az igazi gyakorlatot is ezek után fogod megszerezni és ez attól függ szakvizsgával a zsebedben mihez akarsz kezdeni, ill. hová vesznek fel.
Az ügyvédjelölti alkalmazás szerintem egyre szűkül a jogi előadói viszont bővül.
www.drhalasz.eoldal.hu