versenyvizsga

ivane # 2009.10.31. 12:29

sziasztok

jól tudjátok kell a bíróságokon felvételizni, jelenleg ezt a biróképző akadémián teheted meg, erről bővebb információt a wwww.birosag.hu. vagy az im.hu oldalon talál, amennyiben az irásbeli és a szóbeli vizsgán megfelelsz, és adz adott bíróságon előztesen már érdeklődtél esetleg üres álláshelyekről van esélyed bekerülni valamelyik bíróságra fogalmazónak, szintén ajánlom a birósági portált mertt ott mindig meg vannak hirdetve fogalmazói állások is...

sok sikert a felvételihez, a vizsgáról is részletesen tudsz ezeken az oldalakon tájékozódni

Impossible # 2009.10.31. 12:25

Na igen. Baromság. Ennyi. :D

Egyjogász # 2009.10.31. 00:45

Én csak azt nem értem, hogy milyen alapon kötelezik ezen vizsga letételére azt, aki ezen tárgyakból pl. jogi egyetemen államvizsgázott és jogi szakvizsgázott?
A belinkelt jogszabályban feltüntetett mentességek között legalább is nem szerepel mentességként pl. a jogi vagy a közigazgatási szakvizsga, akkor ezek ennyit érnek?

Impossible # 2009.10.30. 17:42

Óriási! Újabb fölösleges baromsággal nehezítik meg az emberek életét, szuper! :D

hunfrakk # 2009.10.30. 13:00
Annamari01 # 2009.10.30. 12:40

Szervusztok!

Lehet, hogy butának fog tűnni a kérdés, de eddig sehol nem kaptam erre egyértelmű választ, ezért kérek szépen valaki, aki ért ehhez, hogy válaszoljon a kérdésemre:

Ha kb. 5 évvel ezelőtt dolgoztam vezetőként közigazgatásban és van közig.szakvizsgám. Gözgazdász végzettségem van(egyetem).Majd időközben más állásba kerültem(nem közigazgatás), de most ismét szeretnék a közigazgatásban elhelyezkedni, kell-e versenyvizsgát tennem?

Köszönöm a segítséget előre is mindenkinek.
üdv
Annamari01

penperdu # 2008.04.10. 12:49

Szervusztok! Én úgy tudom, még most alkalmazzák először ezt a fajta új felvételi rendszert, versenyvizsgát a bíróságokon. Ha valakinek más információi vannak, írjon!

Évus83 # 2008.03.25. 14:33

Sziasztok!
Én idén végzek, és pályázni szeretnék bíróságokra is. Úgy tudom, részt kell majd venni versenyvizsgán, de ez még egy nagyon új dolog. Ha van valaki, aki megcsinálta már, örülnék, ha megírná a tapasztalatait és tanácsot adna a felkészüléshez!
Köszönöm!