Jó reggelt!
Mókusok, ne hagyd ma magad! Menj el, villantsd a legjobb formádat azt lesz ami lesz!!!!
Heni: az kell érteni, hogy ezt az 1 azaz 1 db kérdést kérdezte tőle, mivel ő volt az 5. vizsgázó és sorba jöttek a szuper eredméynek, nyilván lefagyott. Ezért ezt vesézték (amit nem tudott). Több kérdés nem volt.
DE: ezek tényleg ritkák, nem ilyen történetek szoktak lenni. Ez azért volt hogy lássuk van ilyen is, de nem ez a jellemző!!!!
Nekem ez volt az utolsó, eddig kivétel nélkül fantasztikus vizsgáztatókkal találkoztam (mindegyik emberként és bizottságként is) úgyhogy én is erre emlékezek, ti is ezt modellezzétek a szemetek előtt, ne az ilyen típusú vizsgát. Tényleg kimerítettem ezt a faktort, nektek már jobb lesz!!!!!
Nemsokára leírom majd még a plusz kérdéseket is amiket tudok.
Amit én tudok tanácsolni: BTK ből a törvény a bukáshoz elég. Tudni kell mögé a jogelméletet (nagyon) és az összes BK-t meg az úgymond 'kisegítő' anyagokat.
A törvényt meg szószerint. Ebből főleg az általános rész a hangsúlyos, a különös résznél bejött a szelektálás (vad tényállásokat mint pl természetkárosítás nem tanulunk meg, de azt azért tudjuk róla hogy keretdiszpozíció!)Az ún toplistásokat kell tudni, amik itt is többségében előfordulnak.
Szerintem Be.ből és Bv ből bőven elég a törvény, ahol nehéz meglátni az összefüggést, vagy ha vannak jó összehasonlító táblázatok/összefoglalások azokat érdemes nézni.
Idő: egyéne válogatja. Lehet nagyon kevés is és nagyon sok is: nem ettől függ a siker... tehát ne essen kétségbe senki, ha nem engedik el, vagy nem volt ideje tanulni stb. El kell menni, és a nagy számok törvénye alapján jó bizottságot kifogni. A legtöbb bizottság (olvassátok vissza a beszámolókat) arra kíváncsi mit tudsz, érted e az összefüggéseket.
Mai napi jótanácsaimat kimerítettem, de nem szabadultok tőlem, jövök még tanácsokat adni:)))) legfeljebb nem fogadjátok meg!!!
Fel a fejjel, minden célegyenesben lévő és minden formaigazító versenyzőnek: igenis van élet a szakvizsgán túl.....
Legyen szép eredményes napotok, Mókusok este várunk!!!!
Vica