Sziasztok!
Eladnám a polgári jogból, gazdasági jogból egyetemi kidolgozott tételeimet, melyek az A rész felkészülésében teljesen jól használhatóak. Én is ebből készültem. Az anyag kb. 3000 oldal, az ára 4000 Ft. (többe került a fénymásolása)
Sziasztok!
Eladnám a polgári jogból, gazdasági jogból egyetemi kidolgozott tételeimet, melyek az A rész felkészülésében teljesen jól használhatóak. Én is ebből készültem. Az anyag kb. 3000 oldal, az ára 4000 Ft. (többe került a fénymásolása)
Recycle: Kicsit több, mint két hét, most végeztem az anyagival, kezdem a Pp.-t, végére Gt. Ez a terv. Az is a terv része, hogy a gyerekek nem lesznek betegek addig... :)) Kitartást neked is!
Ki hogyan áll? Én jelenleg teljes Gt. undorral. Még a versenyjog és a végelszámolás van hátra. Utána Pp. és Ptk. szűk két hét :(
Kitartás mindenkinek!
Azt hittem, hogy eltűnt a fórum, de úgy néz ki, hogy minden rendben.
próba cseresznye
julianna.b: nálunk semmit nem néztek át senkinek, de hallottam ennek az ellenkezőjét is. Szóval szerintem is az a biztos, ha "tiszta lappal mész". :) Hajrá!
Sziasztok!
2 hatéves és egy öthónapos mellett igyekszem haladni, tudnátok segíteni nekem Pp írásbeliket hol találok, illetve küldenétek a cs.bettina77@gmail.com címre? Előző kérdésetekre kitérve: tervgyártásban, újraszámolásban, na majd holnaptól fogadkozásban első osztályú vagyok én is. Jó tanulást azért mindenkinek!
Köszi szépen dtTamás a választ! Akkor nyomtathatok ki mindent még egy példányban :( Igazán kedves tőlük.
nálunk anno átlapozták az összes tv-t, semmi nem lehetett beleírva. minden tv-t be lehet vinni, de csak tv lehet benne.
dr. bertalan tamás ügyvéd
www.drbertalan.hu
Sziasztok!
A magunkkal vitt jogszabályokat mennyire nézik át írásbeli előtt? Jogszabályból tanulok, és van, hogy margóra írók szavakat, másképp nem tudok tanulni.
Csak a tételsorban lévő jogszabályok lehetnek nálunk, vagy bármi?
Előre is köszönöm a válaszotokat!
hmonika, dolcevita!
Csatlakozom az anyukák táborához, nekem is van egy 4 éves és egy 4 hónapos kisfiam, aki kb. 3 hete alszik napközben is, annyira hasfájós volt, hogy csak sírt egész nap szinte. Azt hittem így legalább tudok egy picit tanulni napközben, de a dokinő azt mondta ne vigyem a nagyot oviba 2 hónapig, mert mindig lebetegítette a picit a sok bacival amit hazahozott... hát erre nem számítottam, így marad az este 10 után hajnalig. Nem tudom Ti hogy bírjátok de én nagyon fel se fogom mit olvasok, talán még a tantárgyat sikerül beazonosítanom...
Kitartás nektek, nagyon át tudom érezni a helyzetet, de sikerülnie kell!!!
hmonika e-mail címedet megadod van egy kis ajándékom :)
Igen, 3-án írok gazdaságiból,amit már azóta megbántam, de hát ez van. Én még Ptk-val szenvedek a héten aztán Gt. főleg újra, mert bár egyszer átvettem, de azóta el is felejtettem... Jövő hét előre látom, hogy totál káosz lesz.
vargap,
köszi a biztatást:) mikor is mész? gazdasági írásbeli ugye?
Hajrá!!
hmonika,
nagyon ügyes vagy gyerek, meg főzés mellett, bízzunk a harapófogóban, ami remélhetőleg náluk lesz a vizsgán:) én is ebben bízok..
Jelentem vasárnapra a végére érek a polgárinak, így a Pp-t és a Ptk-t egyszer átvettem. Éjszakánként meg próbáltam a Gt-ből kiírni pár oldalba amit fontosnak tartok, szóval hétfőn kezdem a Gt-t, cél a 2-es. Most úgy érzem túl gyors a tempó és kutyulok mindent, de igyekszem.
Vasárnap kiesik, azaz megpróbálok majd hajnalban felkelni, mert a lánykám lesz 3 éves és jön a család, főzök, stb.. de első a gyerkőc.
Pp-ből ez a Kengyel féle könyv nekem nagyon bejött, érthető, lényegre törő, PK-k is vannak benne.
Az 5000 Ft abszolút nem drága érte, én 8000 Ft-ért vettem.
Kitartás mindenkinek!!! A szóbelivel úgy vagyok, hogy valamit csak kihúznak belőlem, de az írásbelitől félek...
Dolcevita én is itt vagyok, egyáltalán nem vagy egyedül :) Ráadásul nekem már mindjárt itt már 2 hét sincs :(
Kedves Fórumozók!
Sziasztok!
Volt, vagy most készülő szakvizsgázók segítségét kérném!
A lányom áprilisban fog szakvizsgázni. Megígértem neki, hogy segítek összeszedni a tanuláshoz szükséges anyagok egy részét.
Én az Alkotmánybíróság Határozatait keresem a tételekhez, letölthető formában. Sajnos sokat - főleg a régieket - nem találtam meg.
Kérdésem: hol keressem, egyáltalán le lehet-e tölteni ezeket az AB határozatokat? Csak néhány pl., amelyeket nem nem találtam meg: 9/1990. (IV. 25.), 64/1993. (XI. 22., 8/1990. (IV. 23.),
23/1990. (X. 31.) AB határozat.
Előre is köszönöm ha időt szántok rám és ha tudtok segíteni.
Üdvözlettel:
Médy
Többiek mi újság, hogy vagytok, hogy haladtok?
Helyzetjelentést adjatok már.:)
Kezdem úgy érezni, mintha csak egyedül kinlódnék:)
hmonika!
Veled vagyok, én is gyerekek mellett és munka mellett próbálok tanulni, több-kevesebb sikerrel! Nagyon nehéz!
Kitartás! Szerintem 2 hét alatt rengeteget lehet tanulni!
5000? A 2005-ös kiadás újonnan 4580 volt.
Eladó Kengyel Miklós: Magyar polgári eljárásjog c. könyve. (Osiris kiadó, 2012)
A könyv teljesen új állapotú, nincs kihúzva, nincs megtörve!
Ár: 5000 Ft
Személyes átvétel Budapesten a V. VI. és VII. kerületekben a nagyobb csomópontokban lehetséges a késő délutáni órákban. Ha szükséges postázom is.
Érdeklődni: napraforgo85@indamail.hu
Sziasztok! Én is új vagyok, bár jó ideje olvaslak benneteket. Március 3-án mennék vizsgázni. Megkérhetnélek benneteket, hogy küldjetek nekem pp írásbeli feladatokat? A címem: cs.bettina@gmail.com. Előre is nagyon hálás vagyok a kedvességetekért, köszönöm!
Sziasztok,
Nagyon köszi a gmailes anyagokat, sokat segítenek a készülésben. Február közepén megyek, Pp lesz az írásbeli. 19-én megy innen valaki esetleg?
sziasztok!
Eladnám az alábbi Novissima szakvizsga könyveket:
Polgári eljárásjog I-II
Végrehajtási jog
Újszerű állapotban vannak, nincsenek "kiszínezve".
E-mail: moleskine85@gmail.com
sziasztok!
Eladnám az alábbi Novissima szakvizsga könyveket:
Polgári eljárásjog I-II
Végrehajtási jog
Újszerű állapotban vannak, nincsenek "kiszínezve".
E-mail: moleskine85@gmail.com
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |