Eos Faktor?


Bossco # 2012.11.06. 08:35

teprah, nekem alá kellett írnom,mert muszáj volt. Sajnos az egyik bankszámlámra érkezik édesapám nyugdíja,és ha arra ráteszik a kezüket...nem csak én leszek szarban.Ha ez nem lenne nem érdekelnének.

viktorkormos # 2012.11.06. 21:43

Nekem is érkezett levél tölük,mellékelve a csekk hozzá,hogy átvették a tartozásom és fizessek+ küldözgetik egyfolytában az sms-eket. Csak egy problémám van az egésszel. Ugyanis akinek tartozom Bank az elfelejtett értesiteni,hogy eladta a tartozásom.Illetve pontositok: az EOS küldött a számlával és levelükkel egyetemben egy FÉNYMÁSOLT LEVELET a Bankomtól amin se az aláirások sem a pecsétek nem látszódnak. Igy én nem tudhatom,hogy az EOS követelése jogos-e vagy sem. Igy bárki bejelentkezhet,hogy Ő vette át a tartozásom.Majd ha átvettem a Bankomtól az ajánlott levelet melyben Engem értesit személyesen az adósság átadásáról akkor követelheti csak tőlem az Eos a tartozást.

Segitsenek19 # 2012.11.07. 11:09

Én is szeretnék segítséget kérni... ahogy elnézem elég sok embernek van hozzám hasonló története.. most már nem bírom tovább és itt próbélok segítséget kérni.

Röviden a történetem: Anno vettem fel egy személyi kölcsönt a HSBC Credit-től, pontosabban még az elődjétől a Beneficial Zrt-től. Akkor megkötöttem egy hitelfedezeti biztosítást egy elég borsos összegért - amit ajánlottak (gondolom elég szép jutalékot kapott érte az ügyintéző). Sajnos megszünt a munkahelyem és nem tudtam tovább fizetni a részleteket, de még az utolsó erőmből fizetgettem a HSBC-nek, akik elég szép késedelmi kamatokat számítpottak fel, de utána már azt sem tudtam fizetni,a biztosítóhoz fordultam, hogy segítsenek be egy rövid ideig - innen nem kaptam segítséget - de még válaszra sem méltattak. Később átadták az EOS-nak, próbáltam velük megegyezni - de azt mondták, hogy közjegyző előtt be kell fizessek - ZERÓ fizetésem volt, jóformán még kennyérre sem volt így nem tudtam befizetni, de a közjegyzőt is fizetnem kellett volna...MIBŐL??! eltelt kb 1 másfél év, nemrég ismét felvettem a kapcsolatot az EOS-al, hogy szeretném fizetni részletekkel (jelzem a HSBC anno közölte, hogy ha kifizetem a maradékot egyben akkor JÓVAL kevesebbet kell visszafizetnem. Az EOS-nál az ügyintézővel megbeszéltem, hogy részletekben kifizetem a maradékot (mivel abban a hitben voltam, hogy azt az összeget kell kifizetnem) Megkaptam postán a megállapodást amiben a kb 180.000Ft helyett kozel 550.000Ft szerepelt. A részletfizetést csak akkor igényelhettem ha aláírom ezt a szerződést, amiről semmiféle kimutatást nem kaptam, hogy miért és hogyan...stb amíg ezt alá nem írom addig nincs lehetőségem kifizetni...na de 550.000Ft-ot???!?!?!
Be is fizettem kb 200.000Ft-ot, hogy ami a fennálló tartozásom lenne az rendben legyen, azóta folyamatosan zaklatnak fenyegető sms-ekkel, telefonhívásokkal, és az egyik ügyintéző ezt ígéri utána a következő feljelenteni akar...stb nem tudja a bal kéz, hogy mit csinál a jobb...

Szépen kérem mindenki segítségét, hogy mi tévő legyek??? mert ezt így tovább már nem bírom...ha kell inkább nyilvánosan felakasztom magam,vagy felgyújtom hogy végre észrevegyék, hogy hogyan zsaroják a kis embereket.

A lveleimre nem válaszolnak csak fenyegetnek - zaklatnak és semmiféle kimutatást nem küldenek csak vagdalóznak a számokkal.

Nagyon köszönöm a segítségét mindenkinek!

runningman # 2012.11.08. 05:04

Segitsenek19

Leírták már ebben a topikban többször, hogy az eosnak nem érdemes fizetni. Egyrészt azért, mert nagyon ritkán jutnak el odáig, hogy vki ellen megkíséreljék a végrehajtási eljárást (azaz csak ugatnak de nem harapnak). Másrészt azért, mert ha elkezded őket részletekben fizetni, akkor nincs vége a történetnek, azt mondják a károsultak, hogy az eos új és újabb és még újabb összegeket, díjakat, késedelmi kamatot, adminisztrációs díjat, stb számol fel az eredeti követelésére.

A kedvező eset, hogy felhívnak kb kétszázszor, kapsz 50 sima levelet, a szomszédaid meg a munkahelyed plusz a rokonság tudni fogja, hogy a görények zaklatnak téged és elévül a francba az egész. Megúsztad. (A zaklatást sajnos el kell viselni, de egy telszám változást meg lehet ejteni ha zavarnak. Esetleg ígérgethetsz nekik, hogy ekkor meg amakkor majd fizetsz. Van aki azt mondja, hogy most épp Tunéziában nyaral, ne háborgassák már piszlicsáré adósságokkal...)

A kedvezőtlen, hogy végül rászánják magukat a végrehajtásra. Ekkor fogsz kapni a MOKK-tól (Magyar Országos Közjegyzői Kamara) egy levelet, fizetési meghagyást, benne az eos által megálmodott összeggel. Ennek 15 napon belül ellentmondasz - ha nem teszed, végrehajtható az egész és az önálló bírósági végrehajtó elviszi a házad, kocsid, bankbetéted, bármid amid van és nem rejtesz el előle idejében. Ha megvan az eredeti szerződés és az utána általad aláírt összes többi iromány, akkor ezekkel elmész egy ügyvédhez aki képvisel majd a Bíróságon. Ha nincs meg, majd beadja a Bíróságra az eos, ők meg elküldik neked, hogy mi alapján követel tőled az eos. Az ügyvéded kigondolja mibe lehet kapaszkodni, hol mondtak nagyot és megkísérli lecsökkenteni az összeget. Ez általában sikerül is, mert a követelések részben megalapozatlanok, ill a bírók zöme kb úgy rühelli az eost és társait mint mondjuk te vagy én, ezért hajlamosak minden kétes esetben neked igazat adni. Persze kifoghatsz gonosz bírót is. A bíróság végül megítél egy összeget, erre kérsz (és vszleg kapsz) egy általad is teljesíthetőnek gondolt és egyértelmű, tiszta, világos részletfizetési megállapodást amit be is tartasz.

Helyedben várnám a fizetési meghagyást és egy forintot nem fizetnék nekik. Kicsit rontja az esetleges perbeni pozíciód, hogy nem tudjuk miféle hülyeségeket íratott alá veled az eos. mondjuk visszavonhatatlanul elismerted az 550.000 ft tartozást, évi 28% kamattal, még fizettél is nekik, esetleg még vmi plusz szankciót is bevállaltál - mindegy, mert a Bíróság nem fogja 28%-l kamatoztatni a követelést és még így is jó eséllyel elhajtja őket.

Még rosszabb a helyzeted, ha a lakásod/kocsid/céged/vagyonod hitellel terhelt így eladni sem tudod őket - ez egy csapdahelyzet. Én annó kivágtam magam belőle, láncfűrésszel irtva körülöttem a követeléseket - nem biztos, hogy van lelkierőd/szerencséd/tudásod hozzá, de utána adósságmentes, anyagilag rózsaszín világba lépsz :)

Még egy plusz szempont: egyre többen járnak hasonló cipőben. Egyre többen a fűtés/kaja/gyógyszer és a törlesztőrészletek kifizetése között kénytelenek választani. Lehet egy elkeseredett adós aki felgyútja az eost. Lehet sok elkeseredett ember aki tüntetéssel, útlezárással, sztrájkkal, fizetésmegtagadással törvénymódosításra kényszeríti a kormányt. Lehet nagyon sok elkeseredett ember aki megszavazza a Jobbikot akik eltörlik az eost és a hasonló cégeket. Végül lehet, hogy mindannyiunk töke tele lesz és elkergetünk innen minden vérszívót - mivel most nincs ruszki hadsereg ezért nem is jönnek vissza.

Lényegében minden forinttal amit kifizetsz nekik, a saját vergődésed hosszabbítod meg.

runningman # 2012.11.08. 05:16

Bossco
"nekem alá kellett írnom,mert muszáj volt. Sajnos az egyik bankszámlámra érkezik édesapám nyugdíja,és ha arra ráteszik a kezüket...nem csak én leszek szarban.Ha ez nem lenne nem érdekelnének."

Ez nem érv. Édesapád kérje a nyugdíját postán.
Amúgy addig nem tudnak hozzádnyúlni amíg nem küldtek ellened egy fizetési meghagyást és nem hagytad jogerőre emelkedni és nem került a bírósági végrehajtóhoz az ügy. (Vagy ellentmondtál, per lett belőle, megítéltek nekik valamennyit és úgy került végrehajtóhoz) De nem szoktak pénzt fektetni a fizetési meghagyásba.

/Egyébként is, bárki aki ellen bármilyen végrehajtás, bírósági letiltás, stb van az felejtse már el a bankszámlát. Minden kpban zajlik, a nyugdíj, gyes, gyed, csp, árvaellátás mittudomén meg postán jön - ezekből is le lehet vonni bizonyos dolgokat, de sokkal szerencsésebb mint a bankszámla. Több marad az adósnak./

Segitsenek19 # 2012.11.08. 12:43
erste # 2012.11.10. 18:56

Az eoos csak annyit követelhet amennyit megvett és ugyanannyi éves kamattal mint amennyiért a bank adta a hitelt meg persze a késedelmi kamatok de az se lehet uzsora ott is van valami plafon pereljétek őket kevesebb lesz az összeg

alvin24 # 2012.11.15. 11:10

azt szeretném megkérdezni, hogy az eos fakor magánszemélyektől is vásárol meg kintlevőségeket? ha nem, akkor tudtok ilyen cégről? sem ebben a fórumban, sem máshol nem találtam megfelelő választ.
(a tartozás már végrehajtható, van róla végzés)

adóbehajtó # 2012.11.18. 02:23

üdv mindenkinek
az eossal kapcsolatos ötleteléseimet,kérdéseimet osztanám meg mindenkivel. Az eos ksi kft. főtevékenysége,teáor száma követelésbehajtás, ami az de kifejezetten az adósság megvásárlása NÉLKÜL. Ha megvásárolná az már faktoring és PSZÁF engedélyes lenne, más teáor számon jól gondolom ?
Ha nem vásárolja meg a tartozást, vajon az engedményezéssel, miért indul ujra az elévülés ?
A PSZÁF megbüntette egy esetben 250eftra, mert az űgyfél panaszát nem rögzítették. Ha ez még igy van, mi van, ha száz ügyfél hivja fel őket panasszal, aztán a PSZAFhoz fordul ? szép summa lenne nem igaz...:)
amugy tuti megvárni a fmh, és ellentmondással élni, akkor derül ki a két fél közötti szerzödésböl van e ellenérték és az ügyleti és vagy késedelmi kamatot jogosult e az eos továbbgörgetni.
Ja., érdemes még az alap (pl.hitel) szerződést megnézni a 3. személy bevonásáról és a személyi adatokról.
A hohért akasztják, én is kaptam piros lapot, kiállítottak....:)

ferry62 # 2012.11.18. 19:26

Üdvözlök Mindenkit!
Az Én esetem is EOS most már. Rövid leszek és a végén lenne pár kérdésem. Nem tartoztam életemben most sem tartozom. A Fibernetnek felmondtam a netet. Már a felmondáskor kértem, hogy korrekt pontos elszámoló számlát küldjék, mivel hó közben történt a leszerelés találomra számoltam volna ki 11 napra járó díjukat. Na a számla meg is jött valami "horibilis" összegről Az addigi havi 7300 Ft helyett 13800 Ft-ról Kértem írják már meg, hogy miből adódik ez A mai napig nem részletezték.
csak még egyszer írták, hogy fizessek. Újból kértem meg még vagy 2x, hogy ugyan mondják már meg mire kérik. Átküldtem nekik a banki kivonatokat amelyben minden hó 2.-án indult az utalás, ennek ellenére volt még hogy késedelmi kamatot is kértek. Nem a 2 vagy 6 esetleg a 19Ft.-ért írtam nekik csak az elv miatt.válasz semmi.
A vége az lett hogy egy behajtó cégnek eladtak majd azokkal megbírkóztam feladták kb 1 éve csend A napokban jelentkezett az EOS és kezdődik előlről. Ismét áttoltam nekik mindent és várom mi lesz. Kérdéseim: jogszerű az, hogy a cégek személyes adataimat egymást közt adják veszik, hol ott leteszem a nagyesküt, hogy egy fillérrel sem tartozom. Beavatkoznak az életembe különböző hülye időpontokban telefonokkal SMS-ben írják, hogy saját érdekemben azonnal hívjam őket.Már 2 levelet kaptam, hogy fizessek mert jön végrehajtás és ott kerékbe leszek törve. Kinek mi a véleménye. Én már peren gondolkodom Mert annyira felbosszantanak, hogy felmegy a vérnyomásom ha már a nevüket meglátom. Szép estét mindenkinek,üdv.

adóbehajtó # 2012.11.19. 20:43

Üdv ferry
ha elolvasod régebbi hozzászólásokat, nem érdemes neked kezdeményezned. Végrehajtásra ( inkasszó, foglalás, munkabérletiltás )nincs joguk. Huzni fogják évekig és riogatni téged. Anno a Ptk. idevonatkozó részére hivatkozva, kértem őket írásban hogy vagy az engedményes, vagy az engedményező ugyan igazolja már vissza az értesítést, azota nem hivnak, leveleik nem érdekelnek. Általában bemondták a nevem a telf,ba és a születési időmet, erre vissza kérdeztem, te ki vagy és mikor születtél, avagy a patologia tessék válaszra nem tudtak lépni.Ha közjegyzőtöl kapsz levelet, az a komoly, arra kell 15 napon belül ellentmondással élni, akkor alakul perré a dolog és mint alperes csak akkor kell perkálnod ha elbukod. Mellesleg az összeg nagyságára tekintettel nem valószinü, h. perre viszik.
Az én kérdésem szemlétetve a köv: vagyok egy kocsmáros ( engedményező ) akinek a sörének ( hitel ) szavatossága (futamidő ) 1 hónap mulva lejár, fogom magam eladom egy másik kocsmárosnak(EOS) olcson.
Hogyan lehetséges az, hogy a sör szavatossága ujra indul,nem számít h. egy hónap mulva lejár, a vevő kocsmáros nyugodtan árulhatja a sör lejárt szavatossággal ? Tehát, ha magáncégek adják-veszik a tartozásokat az elévülés bűntetlenül huzható a halálig, vagy tovább.????

adóbehajtó # 2012.11.19. 21:29

Elfogadta az Országgyűlés a pénzügyi ombudsmani poszt létrehozásáról szóló törvényt. Matolcsy György nemzetgazdasági miniszternek a jogszabály hatálybalépését követő egy hónapon belül kell kineveznie - határozatlan időre - a pénzügyi jogok biztosát.

A tárcavezető törvényjavaslatát hétfőn fogadta el a parlament 253 igen szavazattal, 31 tartózkodás mellett.

A fogyasztóvédelmi törvény módosításával rögzítették, hogy a pénzügyi ombudsman feladatai végrehajtása során független, nem kérhet és fogadhat el utasítást a kormánytól, más államigazgatási szervtől, az Európai Unió intézményeitől, a tagállamok kormányaitól vagy bármilyen más szervezettől.

A jogszabály kimondja, hogy a fogyasztóknak - a pénzügyi szervezetek szolgáltatásait igénybe vevő magánszemélyeknek, egyéni vállalkozóknak, mikrovállalkozásoknak - joguk van a pénzügyi jogok biztosához fordulni. 2012 nov 19. mai hir

Joefee # 2012.11.20. 07:57

Meg vagyok döbbenve és egyben félek is. Eos-tól kaptam levelet, miszerint megvettek a számlámat az OTP-től 16000Ft tartozással. A számlámat 6 éve szűntettem meg az OTP-nél, ami csak akkor lehetséges, ha kiegyenlítem, azaz kifizetek minden fillért ami tartozás van rajta. Így is történt. Persze épp tavaly eme papírt ami ezt bizonyítaná ki is selejteztem, nem tartogatok 5 év után semmit. Egyetlen felszólítólevelet sem kaptam az OTP-től, hogy tartoznék, hogy mennyi az egyenlegem, mivel nem is volt már egyenlegem. Erre hat év után 16000Ft-ot akarnak rajtam behajtani. Kicsit megijedve fölvettem a kapcsolatot az OTP-vel, hogy vizsgálják ki mi történt. Nem tudom mi lesz a vége. EOS bácsi nem tudta megmondani még a számlaszámomat sem amin tartozást látnak, csak azt, hogy fizessek, vagy bizonyítsam, hogy megszűntettem anno majdnem 7 éve a számlámat... Tényleg nekem kell bizonyítanom? Nem nekik kéne valamit küldeni, hogy milyen számlán tartoztam mikor mennyivel? És ha adminisztrációs hiba történt az OTP-nél, és mégsem szűnt meg az a számla, miért nem kaptam egyetlen levelet sem 6 év alatt???? Ez nem bűncselemény? Most akkor fizessem ki puszira valakinek ezt a pénzt, hogy ne kamatozzon a nem létező tartozásom? Én félek.

teprah # 2012.11.21. 09:51

Nos, hogy az EOS részletfizetés esetén milyen mértékű gusztustalan kamatot számolhat fel, a következő válasz érkezett a PSZÁF-től:
"Az EOS a kintlévőségek részletekben történő megfizetése
során kamatot és költségeket is számíthat fel. Tájékoztatom továbbá, hogy a Felügyeletnek nincs hatásköre eljárni a fogyasztó és a
pénzügyi szervezet közötti szerződés létrejöttének, érvényességének, joghatásainak és
megszűnésének, továbbá a szerződésszegés és joghatásai megállapításának eseteiben,
polgári jogvita esetén ugyanis a bírósági út vagy alternatív vitarendezési fórum - békéltető
testület - vehető igénybe."
Tehát, ha jól értelmezem, akkor a PSZÁF szerint az EOS Fucktor, gyakorlatilag 1000% vagy akár 5000% kamatot is rátehet, mert ez őket nem érdekli. Nem igazán értem, az én jogaim hol vannak amikor bármekkora kamattal megvághatnak kényük-kedvük szerint?! Arra a kérdésre meg ki sem tért a PSZÁF, hogy az hogyan lehet, hogy a Fucktornál előre számolnak fel késedelmi kamatot úgy, hogy azt sem tudják késedelmes lesz e. Pusztán a nem létező semmire felszámolják. Vicc ez az egész, meg a magyar jogrendszer is.

negyszog # 2012.12.05. 13:10

Elhalálozást követő átíráskor szolgáltató kijön ellenőriz, köti a szerződést, majd (hetekkel később) kiküldi a számlát az elhunyt nevére. Ezt mi nem kaptuk meg, de a meg nem kapást nehéz jogilag bizonyítani. Majd 2 év után jelentkezik EOS hogy a lejárt követelés neki lett engedményezve, fizessünk... Mondom, hogy több sebtől vérzik a történet, mert átírás UTÁN már nem örökség, tehát tessék azt keresni, akire át lett írva. Merthogy az a számla nem kicsit el lett rontva.
Válasz: erre ő nem tud mit mondani, küldjem el a hagyatéki végzést, majd ők intézkednek. Még én adjak adatokat nekik?? Patthelyzet - EOS az öröklést mantrázza, szolgáltató kivezette a könyvelésből a lejárt tartozást, kíváncsian várjuk a fejleményeket. :)

Feri12 # 2012.12.08. 11:46

Sziasztok tisztelt ügyvédúr fórumozók a következő lenne a kérdésem 800000 ezer forint személyi kölcsönt vettem fel több mint egy évig bírtam rendesen fizetni utána sajnos munkanélküli lettem így már nem tudtam fizetni.A bank átadta a tartozásom az Otp factoringnak ők elkezdtek zaklatni fenyegetőztek végrehajtás alá kerül a tartozásom.Közben a telefonom elromlott és békén hagytak kb másfél évig.Most jött egy levél engedményezési Nyilatkozat a lényeg az OTP Faktoring átadta a tartozásom az EOS Faktornak,most ők küldtek egy fizetési meghagyást eljárás előtt,jóval nagyobb összegről.Családtagjaim hívogatták mire meg tudták a telefon számom most minden nap hívogatnak és végrehajtással fenyegetnek, ha nem fizetek.A fiamnál lakom állandóra bejelentve a ház az ő kizárólagos tulajdona neki semmi köze az én személyi kölcsönömhöz,kérdésem hozzá nyúlhatnak-e az ő házához mikor vette a házat már nagykorú volt.Másik kérdésem olvastam itt,hogy ne beszéljünk velük ezt hogyan lehet megoldani mert mindig más telefonról hívnak és nem tudom hogy ők azok ti hogyan csináljátok.Felveszem és ha ők azok ki nyomom???? Még egy kérdés semmit ne írjak alá ha véletlen ki jönnek??
Ha az OTP faktoring nem vitte bíróság elé végrehajtásra gondolom azért mert tudta nem bír végrehajtani mivel sem ingó sem ingatlan vagyonom nincs munkanélküli vagyok akkor az EOS Faktor mit tud kezdeni???Mit tegyek???

Feri12 # 2012.12.08. 12:02

Sziasztok

negyszog # 2012.12.10. 11:23

Feri12 kérdéseihez:
Elöljáróban: azon mindenképpen érdemes gondolkozni, hogy ami jogos tartozás, azt milyen módon tudnád törleszteni.
EOS egy elég agresszív cég (nemrég büntették meg őket...), én magam is csodálkozom, hogy olyan kis tételre is képesek komolyan ráugrani, mint az enyém (~ 10e Ft), ahol az a bosszantó, hogy félreszámlázás miatt mi már csak a behajtótól értesültünk a tartozásról.
A hívás kikerülés egyik jó módja, ha gyanús a hívás (szám nélküli, 30/344... kezdetű), hogy vki mással veteted fel a telefont, hogy "most nem tud vele beszélni"... de meg lehet próbálkozni számcserével is, csak arra vigyázz, hogy kinek adod meg az új számot.

turbo71 # 2012.12.10. 16:34

Feri! nyugodj meg a házhoz semmiképpen sem tudnak hozzányulni!! kézen közön forog ez a tartozás nemhiába passzolta át az otp.majd ha fmh jön azzal érdemes foglalkozni. de a leirtakbol itélve és a céget ismerve nem mostanában fog érkezni. söt nem is biztos . alá viszont semmit ne irj önekik!

solarenqu # 2012.12.10. 19:17

Sziasztok, olyan kerdesem lenne, hogy ha egy bank engedmenyez egy kovetelest ami egy felbontott hitel szerzodesbol adodik, akkor onnantolkezdve az ados ugye a faktor cegnek tartozik.. A kerdes az lenne hogy banki tartozas marad a koveteles (marad az ados a KHR-en) vagy mivel egy faktor ceg a koveteles "jogutodja" ezert a banknak torolnie kell az ugyfelet a khr-bol?

koszi a valaszt!

gerbera317 # 2012.12.11. 20:22

800000 ezer forint személyi kölcsönt vettem fel

Az 800 millió! Melyik bank ez? Holnap szaladok hozzájuk kölcsönkérni...

végrehajtó1 # 2012.12.12. 13:56

solarenqu
Az engedményezést részedre utólag igazolhatóan kell megküldeniük.

Ahogy írtad:
marad az ados a KHR-en

kaliber01 # 2012.12.12. 23:26

végrehajtó1

"Az engedményezést részedre utólag igazolhatóan kell megküldeniük"

Ha ez nem történt meg, valamint a volt szolgáltatómtól sem kaptam felszólitást (még tájékoztatást sem) a "tartozás"kiegyenlítésére van esélye az Eosnak ellenem?

negyszog # 2012.12.13. 15:07

kaliber01 - én is ebben a cipőben járok :( már volt 2 levélváltásom a szolgáltatóval, és 1xűen nem képesek megérteni, hogy az elhunyt nevére kiküldött számlát nem kaptuk meg - a felszólítást se, amit változatlan névre és címre küldtek ki. Sajnos elképesztően korlátoltak, az ügyfélszoláglat működésére nem találok szavakat. Mi most oda jutottunk, hogy a megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségéhez fordulunk - ők a felettes szerv. Amúgy "csemegeként" az említett szolgáltaó a "szomszédban" csak a felügyelőség határozatát követően volt hajlandó belátni a nyilvánvaló tévedését...
http://www.teol.hu/…ramot-475278

teprah # 2012.12.17. 16:12

Nna, a 10 milliós kuss után Eos Fucktor újra aktiválta a hogyan baszogassunk telefonon embereit.