Szép estét kívánok!
Érdeklődnék mi a teendőm? Kaptam egy közjegyzői fizetési felszólítást egy 2001 es Avon vásárlásról. Hát tudtommal soha nem vettem semmit tőlük. A jogi kérdésem az hogy a közjegyző milyen címjegyzéket használ? Mert azt írták teljesen mindegy megkaptam e a levelet értsd visszaküldték . A probléma az hogy olyan címre küldték ahol már nem lakom. És mivel lejárt a 15 napos határidő ezért végrehajtás alá teszik az ügyet. Minden hivatalban, bankban és jogilag kötelező helyen bejelentettem a lakcímváltozást mikor elköltöztem. Ez már a 3 ik ilyen ügy 2 éven belül. A szülővárosom is értesített hogy a 1998 ban elkezdet csatornázás elkészült fizessek. Ott szerencsém volt mert mikor eladtam a házat rendelkezett az ügyvéd a csatorna lehetséges sorsáról. A másik ügyben azt se tudtam mit akarnak hiába fogadtam ügyvédet egyetlen megbeszélt időpontban sem engedték sem nekem sem az ügyvédnek az írat betekintést sem. Azóta még az ügyvéd leveleire sem válaszolnak. Nem szeretnék megint megbízni egy ügyvédet mert úgy érzem tök mindegy mire csak fizessek valakinek az vége az ügynek. És ezt nem arra értem hogy az ügyvéd nem érdemel pénzt hanem ha jogtalan, nem valós a követelés. Előre is köszönöm a válaszokat.