Remélem nem lassítom a rendszert, nem láttam az enyémhez hasonló kérdést.
Az a helyzet, hogy gyermekemet egyedül nevelem, eddig apukája nem foglalkozott vele semmilyen módon. a nagymama fenyegetőzött régóta, gyh-on feljelentett, mondván, hogy nem engedem neki a láthatást az apa viselkedése miatt. a nagyit rendszeresen kezelik a pszihiátrián, gyógyszert is szed szerintem nem beszámítható. a gyh-i ügyből nem lett semmi, mert amikor elkérték a zárójelentéseit, és a papírokat, amikben a betegségéről van szó, azzal az indokkal visszavonta, hogy a kapcsolatunk jobbra fordult. utána párszor telefonált, én mondtam neki, hogy a családsegítőnél találkozzunk, ám erre a mai napig nem került sor. jegyzőkönyvben is benne van, hogy a családsegítőnél élhet a kapcsoltattartási jogával. nemrég váratlanul eljött, hogy beszéljük meg a dolgokat, ám csak veszekedés lett a vége. féltem a gyermekemet, nem szeretném, ha felügyelet nélkül találkozna a nagyival. hogy tudom bebizonyítani, hogy a betegsége miatt nem egészen beszámítható? azt mondta ugyanis, hogy titkosak az orvosi papírjai, ezért nem köteles megmutatni azokat senkinek. ez tényleg igaz?
nagyon örülnék, ha valaki válaszolna, mert gyermekelhelyezési per is folyamatban van- én indítottam- és bosszúból az apa el akarja venni tőlem a gyermekemet. ezidáig ő is csupán háromszor látta, a gyermek 16 hónapos.
az apuka együtt él a nagyival, csak ők nagyobb lakásban, mint mi, és állítólag többet is keresnek. ezért ugye még nem vehetik el tőlem a picit?
a válaszokat előre is köszönöm