Fizet a biztosító?


Agent Cooper # 2014.11.10. 12:57

Kedves toto12!

Teljesen életszerű, amit leírt, nem hiszem, hogy baj lesz a biztosítóval. Mindenesetre sokkal szerencsésebb lett volna egy egyértelmű kárfelelősséget elismerő nyilatkozat.

Üdvözlettel: Agent Cooper


védelem és sértetti képviselet
e-mail: bartas@bartinfo.hu
http://frzs.hu/hir.php?…

toto12 # 2014.11.10. 12:45

Köszönöm a választ!

Az van a megjegyzés rovatba írva, hogy elbambult és áttért a szembejövő sávba. Konkrétan az elismerem szó nincs bent, csak ennyit írt le.

Nekem ez így is elég egyértelmű, remélem nekik is az lesz.

Ha felhívnám, hogy írjunk róla egy külön papírt az segítene?

Sherlock # 2014.11.10. 07:33

Számíthatsz, a betétlapra ráírta, hogy elismeri a felelősségét? A szemléig ne nyúljatok a kocsihoz - de ezt a szerelő/szervíz is tudja.

toto12 # 2014.11.10. 06:58

Üdv.

Tegnap a későesti órákban felborultam az autómmal.

A baleset egy másik közlekedő hibájából történt, aki elaludt (állítása szerint csak elbambult)a volánnál, és ezért áttért a szembejövő sávba. A kormányt elrántva az ütközést sikerült elkerülnöm, de az autóm fejtetőn állt meg. A másik fél elismerte és vállalta a felelősségét. Személyi sérülés nem történt, ezért rendőrt nem hívtunk. (ezt már most nagyon bánom) Abban biztos vagyok, hogy a balesetet okozó úr mindenben együtt fog velem működni, de a biztosító szempontjából viszont félek. A kár az én szememmel nézve kb 300 ezer forint. (tudom hogy ez nem jelent semmit, csak tájékoztatásképpen írtam)

Az esetnek két szemtanúja van, a barátnőm aki mellettem utazott és egy harmadik ember, aki egyik autóban sem ült.

Számíthatok arra, hogy a biztosító megtéríti a káromat? Valamiért kétségbeestem és olyan érzés fogott el, hogy nagyon hosszas perek állnak előttem.

Előre is köszönöm a válaszokat, további szép napot mindenkinek! :)