Sallai Nóra tragikus balesete


Szomorú örökös # 2024.10.11. 15:06

Sziasztok!
Nos, a tények feketén-fehéren:
Sallai Nóra kisfiával utazott egy lakott település alárendelt útvonalán, ahol meg kellett állnia elsőbbségadás céljából egy STOP táblánál. Mikor onnan megpróbált kihajtani, egy neki balról hatalmas sebességgel (kb. 130 km/h, de pontos adat nincs) érkezett egy BMW, ami belérohant és felborította. Mindezt fokozta, hogy nem csak gyorsan hajtott, hanem még ittasan is követte el mindezt. Jó eséllyel letöltendő szabadságvesztés lesz az ő büntetése.

Viszont azóta felmerült, hogy nem kizárólag a gyorshajtó lesz a vétkes a balesetben, hanem Sallai Nóra is, mivel nem körültekintően hajtott ki az alárendelt útról a kereszteződésben. Kinek mi a véleménye a súlyosan megsérült - kisfia meg is halt - baleseti résztvevő hölgy felelősségével kapcsolatban? Érdekelne!

Szomorú örökös # 2024.10.11. 15:25

Várom a véleményeteket!

gerbera317 # 2024.10.11. 16:42

Nem kell ezt ennyire túldramatizálni. A felróhatóságot vizsgálva valószínűleg vétlen. De ennek a megállapításához ismerni kell a helyszínt, és a száguldozó pontos sebességét. Az se baj ha mozgókép-felvétel készült az esetről. Ezek nélkül innen, a fórum mélyéről csak találgatni meg foteljogászkodni lehet.

drbjozsef # 2024.10.11. 17:50

Ha a körülményekből, és a gyorshajtó sebességéből azt állapítják meg a szakértők, hogy az áldozat kellő gondosság mellett sem ismerhette fel a gyorshajtó sebessége miatt azt, hogy itt neki elsőbbségadási kötelezettsége van, akkor vétlen lehet. Egyébként részben vétkes.

Ha szakértő véleményt akarsz:

drbjozsef # 2024.10.11. 17:51

Elizélte a linkemet.

http://qqq/watch?…

qqq helyére a jutyubpontkom kell. Talán így megmarad.