Gyorshajtás


gerbera317 # 2018.05.30. 20:23

Erre való a bizonyítási eljárás.

RamónaGRM # 2018.05.30. 20:20

Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Kölcsön adtuk az autót, 3 db. gyorshajtási csekk jött ameddig a kölcsön volt adva. Az ember nem tagadja kifizeti. De mivel a párom nevén van az autó, a bónuszt mennyire érinti meg?
Kölcsön adási szerződés volt írva erre az időre.

Köszönöm válaszotokat.

Chuck Norris # 2017.05.28. 19:28

Azt se tudod miről van szó csak jár a pofád és ítélkezel.

Szomorú örökös # 2017.05.28. 19:25

Chuck Norris

Semmirekellő...buzi.

Mondtam már, hogy nem szükséges aláírnod a posztjaidat! :-D

Szomorú örökös # 2017.05.28. 19:24

Chuck Norris

fasz

Nem szükséges aláírnod a hozzászólásodat, a fejlécben úgyis ott lesz, hogy te írtad be. :-D

fel lehet mondani is.

Meg is teszik, ha nem fizetsz. És hidd el, megteszik mindig írásban is. Benne van a nevében, hogy KÖTELEZŐ biztosítás. Megint az van, hogy te sértesz törvényt a nemfizetéssel, de persze nem te vagy a hibás, hanem a biztosító, hogy ennek ellenére nem fedezi a károdat? Hát inkább vedd elő a "károdat" és azzal játssz a továbbiakban! :-D

Szomorú örökös # 2017.05.28. 19:20

Chuck Norris

Szerinted a lakosság hány százaléka olvassa a magyar közlönyt?

Igaz, ezt nem nekem írtad, de ettől még van rá válaszom. A törvényi változások általában megjelennek a médiában. Vagy a képernyőn, vagy a papíron. Akit ennél jobban érdekel, az megnézi a hivatalos oldalon. Akit pedig nem érdekel, az meg majd a saját kárán megtanulja, ha beleszalad.

Csak azért, mert te lusta vagy utána nézni, attól még továbbra se fogják a szádba rágni, neked kell megkeresni a törvényt, hogy elolvasd. Hidd el, én is így csinálom és elárulom neked diszkréten, hogy jó hatással volt rám. ;-)

Szomorú örökös # 2017.05.28. 19:17

Chuck Norris

A biztosító és az ügyfél között szerződés jött létre és annak megszűnésével kapcsolatos változásokra kötelesek írásban felhívni a figyelmet a szolgáltató

Már bocsi, de amit írsz, az arról szól, hogy te nem fizeted a díjat, ezért megszűnik a biztosításod és így fedezetlenség áll be a gépjárműveddel kapcsolatban. Nos, szerintem ha nem fizeted a díjat, azzal automatikusan felmondod a szerződést egyoldalúan, ergo miért is tájékoztatnának, ha már nincs szerződésed? :-)

És az iskolákban miért nem jogot tanítanak ha ez lenne valóban az elvárás???

Pontosan azt tanítják, hogy ha valamit nem tudsz, akkor annak utána kell járni. Ha közlekedni akarsz mondjuk kerékpárral vagy gyalog, akkor is ismerned kell a KRESZ szabályait, pedig nem fognak előtte oktatást tartani neked. Ez ilyen szimplán egyszerű. Azért, mert te egy semmirekellő vagy, akit nem érdekelnek a jogszabályok, azok változásai, attól még te maradsz a semmirekellő, nem pedig a rendőr vagy bárki más válik azzá, mert számon meri kérni rajtad. ;-)

Szomorú örökös # 2017.05.28. 19:10

gerbera317

Én eddig 6-ot számoltam össze. Nagy valószínűséggel azért nem értük még el a 10-et, mert pár napig elérhetetlen volt hozzászólás írására a fórum. :-)

Chuck Norris # 2017.05.28. 19:00

Nos!
Reagálnék Szomorú az idézetemre amire reagáltál. Ezt a fedezetlenségi díjról írtam. És igazam van. Mert. A biztosító és az ügyfél között szerződés jött létre és annak megszűnésével kapcsolatos változásokra kötelesek írásban felhívni a figyelmet a szolgáltató, ez nem történt meg. Ez tisztességtelen szolgáltatói magatartás.

gerbera317 # 2017.05.28. 18:31

Hányadik (hányadék) oldalnál jártok? ;-)

Szomorú örökös # 2017.05.28. 17:57

Chuck Norris

Mi vagyok én jogi lexikon azzal kéne töltenem az időmet hogy azt lessem milyen faszsággal akarnak kibaszni az emberrel folyton?

Bizony ezt meg kell tenned, ha nem akarsz értelmetlenül sokat fizetni a hülyeségeidért. ;-)

Szomorú örökös # 2017.05.28. 16:05

Chuck Norris

a törvény nem zárja ki hogy ne lehessen hozzátartozóra hivatkozni...

Nem zárja ki, de akkor neki kell kifizetni.
Ezt is olvashattad már itt, de sebaj. ;-)

nonolet # 2017.05.26. 19:55

Jaj kis butus...

Már 7-8 ezer éve is úgy volt, hogy
a törvényt kihirdették és illet tudni.

Ha nem tudtad az nem mentesített és most sem mentesít.

Tudod,
ezt a tényt az értelmesebbek,
akik ugye eljutottak addig!!!!
már 5. osztályban megtanulták.

A törvény bárki számára elérhető

Tehát, ha nem tájékozódtál az csak a te hibád.

Chuck Norris # 2017.05.26. 18:17

Ja a törvény nem zárja ki hogy ne lehessen hozzátartozóra hivatkozni...

Szomorú örökös # 2017.05.25. 20:45

Chuck Norris

Milyen törvény?

https://net.jogtar.hu/…jegy_doc.cgi?…

De vigyázz, az hogy nem ismered a törvényt, nem mentesít. :-)

Ez már a józan ész határait súrolja....

Nálad főleg, mert ennyire hülye tényleg nem lehetsz, hogy több mint másfél hete hülyébbnél hülyébb indokokkal reszeled a fingot, ahogy tamás12345 is fogalmazott, pedig semmi értelme, mert a közig. bírságot ki fogod fizetni, megúszni nem lehet.

Chuck Norris # 2017.05.25. 20:37

Nem érted, hogy az a kép a sebesség túllépésről szól, nem pedig arról, hogy ki vezetett?

Ez már a józan ész határait súrolja....

Chuck Norris # 2017.05.25. 20:35

Ez az apróság ebben a bírság-típusban őket nem érdekli, így szól a törvény.

Melyik ez a törvény?

Szomorú örökös # 2017.05.25. 17:23

Chuck Norris

Mièrt a fotó akkor nem teljes bizonyîtó erejű okirat?

Az egy szimpla fotó, amelyen az általad vezetett kocsi van, és éppen 25 km/h-val átlépi a legnagyobb megengedett sebességet, akárhogy is ragozod ezt még. :-D

De èn a kèp alapján nem igazolhatom az igazam.

Milyen igazadról beszélsz? Nem érted, hogy az a kép a sebesség túllépésről szól, nem pedig arról, hogy ki vezetett? Ez az apróság ebben a bírság-típusban őket nem érdekli, így szól a törvény.

Azt úgy formáljátok hogy az a kèrdező èrdekeit ne szolgálja

Chucky, figyusz, ezek szerint ha te gyorsan hajtottál, akkor nekünk hazudnunk kéne itt, hogy te ezt tuti megúszod? Miért tennénk, amikor a gatyádat is be fogod a csekkre fizetni, amit a rendőrségtől kaptál? Nekem semmilyen érdekem nem fűződik hozzá, hogy te jól járj, és egyébként is semmi olyan kapaszkodó nem létezik, amivel megúsznád a kiszabott bírságot. Te követted el, neked kell érte helyt állnod. Tudod, ez az a típusú bírság, amit valakinek így is-úgy is be kell perkálni. 9 éve én voltam, de most jelen esetben ez a személy most te vagy, próbálj megbarátkozni vele. :-)

Aki itt keveri a szezont a fa...ommal, az pont te vagy! Egyszerűen mindenféle marhaságot összehordtál már itt, hogy te miként fogod kidumálni magad a rendőrségen, pedig esélyed nincs rá, mert őket rohadtul nem érdekli, ki vezetett, pont ez a lényege ennek a bírság-típusnak. Talán addig örülj neki, mert esetleg még büntető pontot is kaphatsz érte. Tudod, azok a pontok, amelyek ha egy bizonyos számig összegyűlnek, akkor nem hogy gyorsan, de sehogy se fogsz vezetni, max. háztartást. :-D

Chuck Norris # 2017.05.25. 13:40

Fèlrevezető? Hihihi. Teljesen nyîlvánvaló hogy itt nem jószándèkból adjátok az èszt. Azt úgy formáljátok hogy az a kèrdező èrdekeit ne szolgálja. Max ezèrt javasolod a törlèst hogy ez ne làtszódjon itt.

Szomorú örökös # 2017.05.25. 11:02

Chucky és még te próbálsz kulturált fórumozásról beszélni, amikor te magad vagy ennek a legnagyobb ellentéte?

Itt lassan már senki nem ír neked. Sőt jómagam a topik törlését is javasolni fogom, hogy a sok félrevezető okoskodásod is eltűnjön egyszer a mindenkorra innen veled együtt.

Chuck Norris # 2017.05.25. 10:18

Csak halk kutyaugatást hallok.

Szomorú örökös # 2017.05.25. 09:23

Chuck Norris

Mondom nem az enyèm a kocsi ès üzemben tartó sem vagyok. Nehèz felfogni?

Hát akkor a tulajdonos-üzembentartónak küldték a csekket, ő átadta neked, te meg szépen befizeted, mert nyilván anyuci nagyon jól tudja, hogy te vezettél és ő nem hajlandó helyetted sz....pni. "Nehéz felfogni?" :-D

nekem 20 èv alatt ez az ELSŐ

De ha így haladsz, nem az utolsó. Mindenesetre már nem mondhatod el, hogy soha nem kaptak még el gyorshajtással. Mellesleg aki 110 helyett 135-tel nyomja a pedált, az fog még gyakran ilyet kapni. :-)

Chuck Norris # 2017.05.25. 08:53

Uncsik vagytok mondom nekem 20 èv alatt ez az ELSŐ. Nen tudon mire vered a nyákad a 9 èveddel.

Chuck Norris # 2017.05.25. 08:52

Mièrt a fotó akkor nem teljes bizonyîtó erejű okirat? Akkor mit akarnak behajtani rajtam ha az nem bizonyîtèk? De èn a kèp alapján nem igazolhatom az igazam. Èrzed itt a kettős mèrcèt ugye? Ilyet a jog kizár alkotmányos jogom hogy a felek egy eljárás alatt egyenlőek.

Mondom nem az enyèm a kocsi ès üzemben tartó sem vagyok. Nehèz felfogni?

Szomorú örökös # 2017.05.25. 04:22

Chuck Norris

Nos, akkor íme az utolsó gyorshajtásom határozata. Itt special 50 km/h korlátozás alatt 80 km/h-val kaptak le szombaton reggel 8-kor egy még rendesen kihalt falu végén, nem sokkal a lakóterület vége tábla előtt, ahol minden épeszű ember már fellélegzik, hogy végre ismét haladhat normális sebességgel. Ennek ellenére mégsem magyarázkodtam, mert egyértelműen én követtem el és inkább befizettem.
Egyébként épp 9 éves, tudod, rám nevelő hatással volt. :-)

http://www.kepfeltoltes.eu/…N_vtelen.jpg

Engedelmeddel a nem kívánt részeket töröltem belőle, mert úgy gondoltam, azok részben nem tartoznak rád, részben meg másra sem. Szerintem te is pont valami ilyet kaptál. Olvasgasd még egyszer szerintem át, mert azok az orbitális kamu marhaságok, amiket itt összehordtál az utóbbi másfél hétben, az bizony nagyon félreviszi azokat, akik a valós jogi lehetőségeket keresik. Igaz, jelen esetben egyetlen lehetőség létezik, mivel te követted el a szabálysértést: fizetni, mint a katonatiszt. ;-)