Szerencsejatek


forestgirl # 2024.06.01. 19:06

Attol hogy visszanéztem neten a multbeli torleseket az nem azt jelenti hog kettonel tobbszor tippelek :D Van egy olyan hogy torolt fogadasok. Es oda fel tettek hogy mik es mikor voltak hibasak.
De nem kotekedest kertem hanem segitseget. Nem targyalason vagyunk ahol mindenbe hibat kell keresni..

Szomorú örökös # 2024.06.01. 18:31

forestgirl

Vissza néztem és 1 hónapban azonos időkben voltak a hibák ami emberi hibára utal.
v.s.
Évente 2x ha tipmixelek

Tehát mégsem csak évente 2x tippelsz.

Szomorú örökös # 2024.06.01. 18:29

forestgirl

a boltban pl elírnak egy árat és még se kérik vissza
Azért ez így ebben a formában nem teljesen igaz, de szerintem te is tudod.

ha papíron teszek meg a mixet akkor meg se találnak
Tanulság: legközelebb papír alapon tedd meg a fogadást. :-)

Az ügyfélszolgálatuk se tud konkrétan felvilágosítást adni erről.
Persze, mert tuti, hogy azt is csak virtuálisan akarod intézni.
Lusta vagy a hátsódat felemelni a székből, hogy egy fogadó irodában személyesen tedd meg a panaszt.

forestgirl # 2024.06.01. 15:12

Nem virtualis volt. Elo emberes. Igazából bicikli volt. És top 3 ra tettem. Az nyert akit megtettem. De szerintük az odds volt a hibas. Évente 2x ha tipmixelek. Ilyen fizetések mellett az ember hagy örüljön legalább 1x az életében valaminek. És mivel 4 nap múlva jött hogy törlik amit jóvá hagytak és kifizettek így az összeg nincs meg. De ez így tök jó mert a boltban pl elírnak egy árat és még se kérik vissza.. vagy ha papíron teszek meg a mixet akkor meg se találnak. Így meg online ugye tudnak minden adatot. De még maga a szabályzatuk se ír konkrétan a minuszos számláról. Az ügyfélszolgálatuk se tud konkrétan felvilágosítást adni erről..

Szomorú örökös # 2024.06.01. 12:13

Nem pereskedni akarok. A penzt megkaptam. A szamlamon van. Viszont az egyenlegem minusz..
Ahogy játszol megint, egyből plusz lesz. Ami kivehető a soraidból, erre hamarosan sor fog kerülni.

Ha behajtja bírósági úton mert gondolom FMHt nem küldhet...
Hogy a csudába ne küldhetne? Egyből bíróságra nem mehet, mert ez nem adó!

Tehat azt is be kell bizonyítania hogy mi okozta a hibát ami miatt szerinte téves odds lett megállapítva.
Bizonyítani is fogják, erre felkészülhetsz. De ha ennyi gondod van velük, akkor miért játszol egyáltalán?

Nekem volt egy megérzésem az adott csapatra és azt tettem meg.
Pakliban volt a bukás de ugyebár nyertes lett. Csak szerintuk hibas volt az odds.

A sportfogadás mindig rizikós, egyáltalán nem biztos, hogy a végén nyerni fog az illető.
Amit számítógép kezel, ott mindig is lesznek hibák és ezt hidd el, ki is fogják magyarázni.
És gyanús nekem, hogy ez egy virtuális, nem pedig valósan lejátszott mérkőzés volt.

Én anno a klasszikus papír alapú lottó játékra emlékszem még, ahol rajta szerepelt a szelvényen:
A játékszelvény késedelmes beérkezésének felelősségét kizárólag a fogadó viseli
Magyarul simán ráfoghatták arra, hogy te hiába adtad be az 5 találatos szelvényedet, az nem érkezett be a központba.

forestgirl # 2024.06.01. 11:35

Ha behajtja bírósági úton mert gondolom FMHt nem küldhet akkor neki kötelező bebizonyítania mindent nem? Tehat azt is be kell bizonyítania hogy mi okozta a hibát ami miatt szerinte téves odds lett megállapítva. Emberi ( peldául egy csaló alkalmazott) vagy gépi hiba (akár heckerkedés akár valamelyik informatikus hibázott a brállításoknál). Itt arra célzok hogy nyilvánosságra kell hoznia, hogy mennyire megbízhatatlan az oldal. Igaz? Vissza néztem és 1 hónapban azonos időkben voltak a hibák ami emberi hibára utal. De eddig nem foglalkoztam vele. Nekem volt egy megérzésem az adott csapatra és azt tettem meg. Pakliban volt a bukás de ugyebár nyertes lett. Csak szerintuk hibas volt az odds..

drbjozsef # 2024.06.01. 10:41

forestgirl,

Meglehetősen furcsa egy lezárt, megállapított és kifizetett nyeremény fogadását utólag törölni, de egyáltalán nem biztos, hogy ez nem jogszerű, sőt.
De ezt neked valóban a Szerencsejáték Zrt. tudja megmondani, megindokloni. Nézd meg a honlapján a panaszkezelés oldalt, írj panaszt, és ha nem tetszik a válasz, békéltető testülethez, felügyeleti hatósághoz, esetleg bírósághoz fordulhatsz.
Ennyiből nyilván nem fogja tudni neked megmondani senki, hogy mi történt pontosan.

Ha csak az a kérdésed, akkor a (jogszerű) negatív egyenleged lényegében egy tartozás, ezt a szerencsejáték bármikor követelheti tőled, vagy végrehajtást indíthat ellened (esetleg eladja behajtó cégnek). Lehet, hogy majd nem nagyon foglalkozik vele, és megúszod, elvileg 5 év alatt elévülhet a követelése (ha nem szakítja meg (rendszeresen) az elévülést) - de erre azért nem bazíroznék...

forestgirl # 2024.06.01. 10:39

Nem igazan erted a kerdest szerintem. :D
Nem pereskedni akarok. A penzt megkaptam. A szamlamon van. Viszont az egyenlegem minusz.. a kerdes az hogy behajthatjak e? Vagy az oriasi hibajuk miatt nem valaljak fel? Mert 1 honapon at ahogy neztem es ahogy te is lattad allandoan bakiztak. Ami vagy emberi vagy gepi hiba volt. De mindegyik kimenetel ketsegeket vet fel a tipmixproval kapcsolatba.

Szomorú örökös # 2024.06.01. 10:31

forestgirl

És arra sincsen semmilyen leírás hogy ha tartozásod van ami szerintem jogtalan.
Akkor menj be egy fiókba és írásban tegyél panaszt. Aztán ha nem tetszik a válasz, akkor keress egy ügyvédet és menj a kérdéssel bíróságra, amennyiben egyáltalán megéri az összeg. Mert azért az nem kétséges, hogy a per kimenetele nem lesz tuti nyerő számodra.
Hidd el, a Szerencsejáték Zrt-nek is nagyon jó jogászai vannak és védeni fogják a saját érdekeiket.

forestgirl # 2024.06.01. 09:53

Miért lett volna korai a kivétel? Ha pl lottozóban játszol és nyersz akkor másnap kiveszed a pénzt. Azt pedig nem tudják vissza szedni mert azt se tudják hogy ki nyert.. Főleg ha kpban kapja meg a pénzt.
Egyébként a negatív egyenlegre vonatkozólag nincsen semmi se az afszben. És arra sincsen semmilyen leírás hogy ha tartozásod van ami szerintem jogtalan.
Tegyük fel hogy egy ember hibázott náluk de direkt. Ami kiderült. Aki hibázott az fizessen a szerencsejatek zrtnek. Én nyertem. Ráadás meg az, hogy minit írtam a nyerés után 4 nappal törölték 1es oddssal.
A fő kérdésem egyébként az lenne, hogy valamilyen módon vissza szedhetik? Vagy amíg élek addig minuszban lesz az egyenlegem? Avagy amíg be nem fizetem az osszeget nekik..

Szomorú örökös # 2024.06.01. 06:53

forestgirl

volt egy nyertes fogadasom. Es a nyeremenyt ki utaltam magamnak. Viszont 4 napra rá 1es odds-al törölték. Hibára hivatkozva.
Elhamarkodott lépés volt a kiutalás. Itt nálunk is a szemem láttára balhézott egy emberke a fogadó irodában, mert pont így járt,
igaz ő nem kapkodta el a kiutalást magának. Szerintem hiába, nem járt sikerrel. Egyébként ezt a részt elolvastad már?

Bármilyen okból elrendelt törléskor az adott fogadási eseményre, kimenetelre vonatkozó megtett fogadásokat visszamenőlegesen töröltnek kell tekinteni, és ezekben az esetekben a befizetett téteket a fogadók részére vissza kell fizetni, illetve több fogadási eseményre kötésben vagy kombinációban történő fogadás esetén a nyeremény megállapításánál az I. 9.§ (5) pont szerint kell eljárni.

Te nem csak a tétet utaltad ki magadnak, hanem az „elért” nyereményt is, de mivel törölték a fogadást, ezért vagy most mínuszban.

Kerestem neten erre vonatkozoan valamilyen törvényt, hogy vissza vehetik e a penzt. De nem találtam.
Teljesen szabályosan megtett tipp volt.

És ugyanúgy teljesen szabályosan törölték is a fogadást.

forestgirl # 2024.05.31. 21:57

Sziasztok! Egy olyan kerdesem lenne, hogy volt egy nyertes fogadasom. Es a nyeremenyt ki utaltam magamnak. Viszont 4 napra rá 1es odds-al törölték. Hibára hivatkozva. Így most az egyenlegem minusz. Amíg nem fizetem vissza addig az egyenleg minuszban marad. Kerestem neten erre vonatkozoan valamilyen törvényt, hogy vissza vehetik e a penzt. De nem találtam.. Teljesen szabályosan megtett tipp volt. Igaz hogy erdekes volt hogy nagy odds van azon a csapaton de megtettem. Azert ez olyan mintha egy aruhaz veletlen ingyen ad valamit es vissza akarna kerni.
A kerdes az, hogy a Szerencsejatek Zrt. mit tehet? Vagy mit fog tenni? Vagy amig elek addig negatívba el lesz az egyenlegem?
Valaszt elore is koszonom! :)