Kedves Patrik41! Nagyon köszönöm válaszod :) nos a barátom nem kapott még ezidáig értesítést, gyanítom már nem is fog :( Szerintem, ha nem sikerül, akkor nem válaszolnak. Több volt évfolyamtársam is jelentkezett tavaly, de nem volt sem második kör, sem értesítés :) üdv
Ügyész / ügyvéd
Kedves B.W.! Úgy rémlik a névsor közepén voltam, vagy egy kicsit lejjebb, inkább a második felében. Bár nem tudom, mire lehet ebből következtetni. Eddig még nem adtam be ü-i fog-i helyre pályázatot, és nem is tudom, hogy milyen logika szerint hívják be az embereket. Mindenesetre kívácsi vagyok, hogy meddig jutok el. Azt meg tudja nekem valaki írni, hogy ha nem sikerül, akkor válaszolnak? Mostanában a versenyszrérában mintha nem lenne divat egy "nem nyert" levelet elküldeni.
Sziasztok! Engem behívtak az ügyészségi fogalmazói 2. körére. tudja esetleg valaki, mi várható ott? Vérengzés, stb., vagy csak a motivációimról faggatóznak, mint az 1. körben? Kösz az infót!
Gratula Nektek :)
Gratula estello! :)
sziasztok! ma kaptam emailt, h menjek 15-én. gratula nektek!Sok sikert!!!!
Köszönöm! :) Ok, majd írj.
Gratula sylver24 :) Ma még nem jelzett, h kapott volna, este írok, ha igen =)
Sziasztok! Kaptam emailt, 14-én mehetek meghallgatásra! :))) estello: te kaptál? B. W. : az ismerősöd kapott?
Kedves Patrik41! Nos ez egyfelől nagyon jó hír, h tudjuk, már hívtak vkit, esetleg azt lehetne tudni, hogy névsor első felében vagy, netán a végén( vezetékneved alapján)? üdv
Sziasztok! Csak most találtam rá erre a fórumra, igaz eddig nem is kerestem. Én márc. 19-én voltam Miskolcon a Főü-en meghallgatáson. Már úgy gondoltam, nem is hívnak be a következő meghallgatásra, de máj. 4-én kaptam egy e-mailt, amiben máj. 10-ére várnak a LÜ-re. Szerintem most kezdték el küldözgetni az értesítéseket, gondolom, hogy nem mindenkit ugyanabban az időpontban hívnak be.
Sziasztok! Még mindig nincs semmi nálam se... már én is kikészülök... ilyen már a világon nincs.
Kedves Meraxes! Legtöbbször május végén szoktak kiírni pályázatot, figyeld majd a LÜ honlapját. Ezen kívül januárban szoktak még kiírni, úh. ha most nyáron nem lesz felvétel, vagy nem sikerül, akkor érdemes január végén figyelni a honlapot.
Sziasztok! Úgy hallottam, hogy májusban is lehet majd pályázni Pestre fogalmazói helyekre. Tud esetleg erről valaki vmit? Amennyiben félretájékoztattak és mégsem írnak ki pályázatot májusban, mikorra várható legközelebb felvétel? Köszi a segítséget!
Sziasztok! nem sajnos még nem tudunk semmit....ez már nagyon nagyon elhúzódik, idegőrlő :S
B. W., estello, ti tudtok már valamit a fogalmazói pályázattal kapcsolatban?
sylver24: Akkor lehet még reménykedni, legalábbis ezen a héten még mindenképp.Pestre jelentkeztem 3 helyre (Nyomozó FÜ, Budakörnyéki FÜ, kerületi ügyészségek) és Győrbe. Pestre szerintem nagyon nehéz bekerülni, mert ott rengeteg emberből választhatnak, de remélem a következő körben (ha lesz...) írnak ki a lakóhelyemhez (Veszprém) közelebbi pályázatot vmi eldugott ügyészségre. Állítólag oda könnyű bekerülni. Volt olyan, hogy annyian jelentkeztek vhova ahány hely volt. Így könnyű. Sztem mondjuk a FŰ-re legalább 200-an pályáztak és 2-t vesznek fel. Szóval, hát majd kiderül.Köszi az infót, ez mindenképp reménykeltő.
estello: A drszo telefonált múltkor. Nem valószínű h elkezdődött a 2. kör, mert senkiről nem tudunk akit értesítettek volna. Tavaly ilyenkor is ennyire elhúzódott, április 20. volt az elbírálás határideje, és április 11-én volt a 2. kör. Te hová pályáztál?
Szerintetek létezik, hogy még nem kezdődött el a második forduló? Vagy csak minket nem értesítenek? Egy pályázó...
Sziasztok!Egy ideje lelkesen olvasom soraitokat az ügyészségi második fordulóról, ugyanis én is arra a bizonyos telefonra várok. Egyszer már én is telefonáltam az LÜ-re, még Sylver előtt pár nappal, azóta nem akartam még egyszer. Szerintetek létezik, hogy még nem kezdték el a második fordulót és idén tényleg ennyire későn indul, vagy szimplán lemondhatunk már a dologról?
=))) azt elhiszem, a barátom is ezt akarja régóta :))) nagyon elhúzzák....biztosan nehéz a döntés :s
Én a pécsire és a pécsi nyomozóra. Nagyon szeretnék bekerülni, az egyetem óta ezt szeretném.
Kedves sylver24! Persze, Pécsre és Budapestre =) ..és Te? üdv
Kedves B.W. : Még nincs fejlemény. :( Hová pályázott az ismerősöd, ha szabad tudni?
Kedves drszo és sylver24!
Most találtam rá a "levelezgetéseitekre" itt a fórumon és mivel érintett lennék ismerősöm útján a kérdésben, érdekelne, hogy valami fejlemény van e az ügyben :)
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02