Sziasztok!
Ezúton kérném segítségeteket abban, hogy -egy orvosi diploma megszerzése után- milyen jogi másoddiplomaképzési lehetőségeket ismertek. Mivel még csak tájékozódom, minden képzési forma ill. képzési hely érdekel.
A segítséget előre is köszönöm!
Tisztelettel:
spicer
Jogi másoddiploma
Úgy emlékszem, hogy minden egyetemnek van posztgrad. intézete. Az ELTE-n Deák Ferenc Jogi TovábbképzőIntézetnek hívják, bent van a kar épületében, ott érdemes érdeklődni.
Ügyvéd - Társasági szakjogász
A Pte-Ájk DL-en volt orvos csoporttársam.
Az ELTE Jogi Továbbképző Intézetében van jogi szakokleveles orvos képzés, de ha jól emlékszem, hasonló képzéssel rendelkezik a a Pázmány Deák Ferenc Intézete is.
Sziasztok!
Szeretnék kérni a segítségeteket. Pénzügyi és nemzetközi kapcsolatok diploma után munka mellett szeretnék részt venni jogi képzésen. Ti mit javasolnátok?
Előre is köszönöm a válaszokat,
V.
Kedves Vita!
Elhatározás, pontos célkitűzés, ön-adrenalin feltöltés, pénz (egyre több), idő, türelem (sok), szorgalom (nagyon sok, majd a vizsgaidőszakban a sokk) és a zavaró tényezők teljes kiiktatása (de nem úgy, mint ahogy a sakál tette) töretlen jókedvvel a külvilág felé! Utána bármi jöhet, ami jó és indokolt! (ami egészen jó, az erkölcstelen vagy hízlal)
kedves Vita,
nagyon szorítsd össze a fogad ha belevágsz,
sok sikert,
W.
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Szia!
Lehet hogy páran nem értenek egyet, de javaslom a 2 éves képzés 3 évre való "széthúzását". Nekekm munka mellett a januári vizsgaidőszak rendkívül kemény volt.
én pl nem értek egyet, mert magától is szét bír húzódni... ;)
_Wasp_
póker és jogi problémák ingyenes
és felesleges megoldása
Ami két éves lehet ezen a területen, azt inkább lehúzni kéne!
Bocsánat, de milyen kétéves képzés? Jogi szakokleveles akármi? Mert arra inkább nem kell pénzt kiadni.
Sunshine after the rain.
Valószínűleg a 2 éves MA közigazgatási menedzser képzés lehet ilyen!Kapnak egy egyetemi végzettséget, némi igazgatási ismereteket, a képző intézmény pedig plusz pénzt kereshet a helyi igazgatási-típusú főiskolai képzések kiegészítéseként.
Ez már egészen más így.
Sunshine after the rain.
Csak az nem jog.
Sunshine after the rain.
Na ez az, de akik oda járnak azok közül többen úgy gondolják!
Illetve tényleg nem az, de távolról közelíti....
Nehéz kérdés, mert nekem csak az ÁF-hez volt szerencsém, nem a 3+2-höz. Anno volt olyan, hogy államigazgatási/közigazgatási képzési ág. Nem tudom, ez-e a neve most. Sok jogi tárgy van, de mások a hangsúlyok. Az MSc meg igazán csak most indult be...
Sunshine after the rain.
Leg,
a kaledóniában hány szeparé van? Hihetetlen, hogy alig létezik szeparés "kocsma", a kaledónia meg nem tesz fel róla képet. Kacsát nem kérdezem meg, mert megint kitalál valami hülyeséget a bosszantásomra. :D
Én ezt így nem nagyon tudom, van kb. vagy három a "nyílt térben", és van egy üvegajtóval elzárt rész, ahol nem lehet deckelni, meg szép kirakatokban whiskyk mosolyognak, ott három asztal van.
Sunshine after the rain.
Miért, mindet egymagad akarod elfoglalni?:-D
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02