Nara, ennek őszintén örülök.
Sunshine after the rain.
Nara, ennek őszintén örülök.
Sunshine after the rain.
A könyvet is olvastam. Sajnos a Széchenyi könyvtár azon része égett le ahol cikkek voltak a témához. Már kezd azért összeállni a szakdoga. Nagyon köszönöm a segítséget.
Sziasztok! Szerintem nem lenne rossz, ha megosztanánk egymással a tapasztalatokat is a szakdogavédés után. Nekem pozitív élmlénnyel zárult, jól sikerült. Ti túl vagytok már rajta? Milyen lett az értékelés?
Sziasztok!Szörnyen buta kérdéssel fordulok hozzátok: tud-e valaki arról, hogy magyar nyelven elérhető-e valamiféle összefoglaló európai országok parlamenti választásairól, azok ismertetéséről? Ha valaki tud segíteni, légszi az e-mail címemre válaszoljon! Köszi!
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék. Esetleg van e valamelyikőtöknek családjoggal kapcsolatos szakdolgozata? Jogi szakokleveles orvos képzésre járok. A nyáron szeretném megírni az államvizsga dolgozatomat családjogból, de még nincs ötletem. A segítséget előre is köszönöm!
e-mail: balazs1979@freemail.hu
Votti! Érdemesebb az Országgyűlési Könyvtárba járni, az az országos jogi gyűjtőkörű könyvtár. Az OSZK-ba csak akkor megyek, ha valami spéci 1800 előtti irodalom kell:))).
Sunshine after the rain.
Musso! Első blikkre nem ugrik be ilyen: a magyarról van: Magyar választási atlasz I.-III., úgy 2003 táján jelent meg Bp.-n. 3 haránt alakú hatalmas kötet. (Bocs, a mélezést kihagyom, most nincs időm , meg illik nyilvánosan válaszolni, ha úgy teszik fel a kérdést). Érdemes az Ogy. Kvt.-t kérdezni, a www.mokka.hu-n kutakodni (egyszerű keresés üzemmód javallt!)
Sunshine after the rain.
Üdv mindenkinek! Szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni. A címe: A Btk és az Sztv szankciórendszere. Ha esetleg valaki hasonló témában írt már vagy van valami jó ötlete a témával kapcsolatosan, szívesen venném.
Előre is köszönöm!
Sziasztok! Szintén szakdolgozathoz szeretnék segítséget kérni. Címe még nincsen, de arról szól, hogy Mo. EU-s csatlakozását követően itthon egy perben hivatkozhatok-e az alapszerződések cikkeire, hogy vmi az szerződés X cikkelyébe ütközik - vagyis hogyan helyezkednek el ezek a MK jogforrási rendszerében. Bármilyen ötletet szívesen fogadok. Előre is köszönöm. További szép napot mindenkinek.
Kedves Netti! Maga az a kérdés, hogy a közösségi jog elsődleges e vagy sem a hazai joggal szemben az már nemigen töltene meg egy szakdolgozatot, viszont egy hamarosan aktuálisá váló dolgot figyelmedbe tudok ajánlani. Ez pedig a közösségi joggal ellentétesen kiszabott regisztrációs adó visszatérítésének magyar törvényi szabályozása, illetve a visszatérítési eljárásban a közösség elsődleges jogának megsértése. Több ügy lesz ezzel kapcsolatban a közigazgatási bíróságokon. Mivel édekelt leszek hamarosan jogi képviselőként szívesen megosztom ezirányú tapasztalataimat. Ha érdekel keress meg a magán emilemen légyszíves.
Dr. Attika!
Nagyon köszönöm a segítséged, mindenképpen kereslek ezügyben akkor a magán e-maileden.
További szép napot! Még egyszer köszönöm!
Kedves Netti! Nagyon szívesen.
Én most kezdem meg a szakdolgozatomat, kiskorúak sérelmére elkövetett nemi erkölcs elleni bűncselekmények címmel, ehhez kérnék segítséget. főleg a történeti résszel van problémám, illetve a nemzetközi kitekintéssel. Ehhez kérnék segítséget.
Előre is köszönöm!
Üdv! Szakdolgozatot írok a gyermek jogaival kapcsolatban a válóperben. Így szeretnék egy kis közvéleménykutatást végezni arról, hogy elvált szülők gyerekeinek milyen élmény - természetesen egyáltalán nem érzelmi, intim kérdéseket feszegetek, kizárólag jogi, és eljárási szempontból - a válási eljárás, és persze az is érdekelne, hogy hogyan érvényesültek gyermekként a jogai. Ha olvassa ezt olyan, akinek 18 éves kora előtt váltak el a szülei, és vállalná, hogy segíti egy kb. 10 percet (vagy talán még annyit sem) igénybe vevő kérdőív kitöltésével a munkámat, annak végtelenül hálás lennék. Természetesen névtelenül menne az egész, és az adatok feldolgozása is, illetve a kész eredményt sem olvasnák el túl sokan. Írj egy mailt az ímélcímemre -> eldorka@citromail.hu, és átküldöm neked a kérdőívet. Rendkívül köszönöm annak, aki úgy dönt, hogy segítene nekem!
nem tud véletlenül valaki egy olyan internetes oldalt, ahol régebbi törvényeket nézhetnék, esetleg István király törvényeitől kezdve?
www.ezerev.hu ha még működik.
Működik. Csak írd számmal a számot. :)
Bocs, amatőr, elkéstem.
nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!
Én is a szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni sürgősen. Az én dolgozatomnak is szintén: A Btk és az Sztv szankciórendszere a címe. Ha esetleg valakinek van hasonló témában írt, vagy ilyen jellegű témában írt dolgozat vagy valami jó ötlete a témával kapcsolatosan, nagyon megköszönném a segítségét.
Anyagot küldhettek a thegodfather@citromail.hu címre.
Segítségtségeteket előre is nagyon köszönöm!
Mindenkinek minden jót és szép napot
Kedves Felhasználók!
Szakdolgozatomhoz szeretnék segítséget kérni!! 23 éves vagyok és még soha nem volt szerencsém szakdolgozatot írni! :) A téma: Egyszerűsített foglalkozatatás. Nem lesz egyszerű, hiszen csak az éven alkottak róla törvényt, de hiszek magamban, hogy sikerülni fog!! Ha valakinek van hozzá anyaga, kérem küldje el nekem a következő e-mail címre: svakkrisztina@citromail.hu
Mindenkinek köszönöm!
Kriszti
Kedves Krisztike!
A szakdolgozatnak lényege, hogy az saját kútfődből szülessen. Ehhez fel lehet használni forrásokat- azokat jelölni is kell- de ezeket a forrásokat neked kell megkeresni. Adok egy tanácsot. Indíts azzal, hogy egy elvált , gyermekét egyedül nevelő nő másodállásban hat-tíz csalánál takarít. Eddig ezért kapott óránként x forint fekete pénzt. Ezen jogszabályi változással kap ugyanannyit, de az alkalmazónak regisztrálni kell x forint/hű. Ezt nyilván érvényesíti az eddigi fekete pénzben, de a takarítónő ezért adómentes legális jövedelemre tesz szert és ezzel hitelképessége növekszik, és vagyonosodási vizsgálat esetében sem kell tartania forráshiánytól.
Szóval , így indulj neki.
"e az alkalmazónak regisztrálni kell x forint/hű."
egyezer forint egészen pontosan
Krisztike,
miért ilyen szarból akarsz szakdogát írni? :D
Írd szerintem büntiből, BH-kat ctrl+c ctrl+v... kész is nagyjából. Épp elég lesz államvizsgára tanulni, nem kell túldimenzionálni a szakdoga jelentőségét. :D
mondjuk attól is függ, hova jársz
Pázmányon azér jó a bünti, mert az egy light-os tanszék
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02
Mi és cookie-kat és egyéb nyomkövetési technológiákat használunk, hogy javítsuk az Ön élményét weboldalunkon. Személyre szabott hirdetések és tartalom, reklámozás és tartalommérés, közönségkutatás és szolgáltatásfejlesztés céljából tárolhatunk és/vagy hozzáférhetünk információkhoz egy eszközön, és feldolgozhatunk személyes adatokat, például az Ön IP-címét és böngészési adatait. Ezenkívül felhasználhatjuk a pontos földrajzi helymeghatározási adatokat és az eszközök beolvasásával történő azonosítást.
Felhívjuk figyelmét, hogy hozzájárulása minden aldomainünkre érvényes. Hozzájárulását bármikor módosíthatja vagy visszavonhatja, ha rákattint a képernyője alján található „Hozzájárulási beállítások" gombra. Tiszteletben tartjuk döntéseit, és elkötelezettek vagyunk amellett, hogy átlátható és biztonságos böngészési élményt nyújtsunk Önnek.
Süti | Időtartam | Leírás |
---|---|---|
COOKIE_SUPPORT | 1 year | Ezt a sütit a Liferay állítja be. Ez a süti annak ellenőrzésére szolgál, hogy a látogató böngészője támogatja-e a sütiket. |
JSESSIONID | JSP-ben írt webhelyek használják. Általános célú platform-munkamenet sütik, amelyek a felhasználók állapotának az oldalletöltések közötti fenntartására szolgálnak. | |
PHPSESSID | Ez a süti a PHP-alkalmazásokban található. A cookie a felhasználók egyedi munkamenet-azonosítójának tárolására és azonosítására szolgál a felhasználói munkamenet kezelése céljából a weboldalon. A munkamenet-süti a böngésző összes ablakának bezárásakor törlődik. | |
SERVERID | Ez a süti arra szolgál, hogy a felhasználót egy adott szerverhez rendelje, így jobb és gyorsabb szerveridőt biztosít. Emlékszik arra, hogy melyik szerver szállította az utolsó oldalt a böngészőnek. Segít a terheléselosztásban is. | |
viewed_cookie_policy | 1 year | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
---|---|---|
Gdyn | 1 year 1 month | Ezt a sütit a Gemius szolgáltató állítja be. Ezt a sütit a MOSS és a fejlett webstatisztikák technikai munkamérésének végrehajtásához használják. |
GUEST_LANGUAGE_ID | 1 year | Ez a süti a látogatók által preferált nyelvi azonosító tárolására szolgál. |
---|---|---|
_ga | 2 years | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A cookie-t a látogatói, munkamenet- és kampányadatok kiszámítására és a webhely használatának nyomon követésére használják a webhely analitikai jelentéséhez. A cookie-k névtelenül tárolják az információkat, és egy véletlenszerűen generált számot rendelnek hozzá az egyedi látogatók azonosításához. |
_gat_UA-112481-1 | 1 minute | Ez a Google Analytics által beállított mintatípusú cookie, ahol a névben lévő mintaelem tartalmazza a fiók vagy a weboldal egyedi azonosító számát, amelyre vonatkozik. Ez a _gat cookie egy változata, amelyet a Google által rögzített adatok mennyiségének korlátozására használnak a nagy forgalmú webhelyeken. |
_gid | 1 day | Ezt a sütit a Google Analytics telepíti. A süti arra szolgál, hogy információkat tároljon arról, hogy a látogatók hogyan használják a weboldalt, és segít a weboldal teljesítményéről szóló elemzési jelentés elkészítésében. Az összegyűjtött adatok között szerepel a látogatók száma, a forrás, ahonnan érkeztek, és a meglátogatott oldalak névtelen formában. |
UID | 2 years | No description available. |
---|---|---|
_goa3session | 2 days | Ezt a sütit a szolgáltató Adverticum állítja be. Ezt a sütit a hirdetések kiszolgálásának folyamatához és a hirdetők számára statisztikai adatok gyűjtéséhez használják. |
fr | 3 months | A sütit a Facebook állítja be, hogy releváns hirdetéseket jelenítsen meg a felhasználóknak, valamint mérje és javítsa a hirdetéseket. A cookie a felhasználó viselkedését is nyomon követi az interneten keresztül azokon az oldalakon, amelyek Facebook pixellel vagy Facebook social pluginnal rendelkeznek. |
Gtest | 1 year 1 month | Ezt a sütit a felhasználói viselkedés és a weboldalon végzett tevékenységek gyűjtésére használják a weboldal optimalizálása érdekében. Segít továbbá a Google Ads és a Google Analytics számára a látogatói információk marketing célú összeállításában. |
i | 1 year | Nincs információ. |
IDE | 1 year 24 days | A Google DoubleClick használja, és információkat tárol arról, hogy a felhasználó hogyan használja a weboldalt és minden más hirdetést a weboldal meglátogatása előtt. Ezt arra használják, hogy a felhasználóknak a felhasználói profilnak megfelelő, számukra releváns hirdetéseket jelenítsenek meg. |
mc | 1 year 1 month | Ez a cookie a Quantserve-hez kapcsolódik, hogy anonim módon nyomon követhesse, hogy a felhasználó hogyan lép kapcsolatba a weboldallal. |
test_cookie | 15 minutes | Ezt a sütit a doubleclick.net állítja be. A cookie célja annak megállapítása, hogy a felhasználó böngészője támogatja-e a cookie-kat. |
VISITOR_INFO1_LIVE | 5 months 27 days | Ezt a sütit a Youtube állítja be. A weboldalon beágyazott YouTube-videók információinak nyomon követésére szolgál. |
YSC | session | Ezt a sütit a Youtube állítja be, és a beágyazott videók megtekintésének nyomon követésére szolgál. |
---|---|---|
_goa3test | 2 years | No description available. |
_ia_uid | 5 months 27 days | No description |
_ia_version | 5 months 27 days | No description |
CONSENT | 16 years 6 months | No description |
INX_CHECKER2 | 16 years 6 months | No description available. |
legacy-psid | No description available. | |
nxdigitolvasosession | No description | |
psid | session | Nincs elérhető információ. |
yt-remote-connected-devices | never | No description available. |
yt-remote-device-id | never | No description available. |