A gyakornokkal nem kell munkaszerzőést kötni? Ha kell, akkor van kivétel a Mt-ben a kötelező munkabér juttatási kötelezettség alól? Egy építőipari vállalkozó hivatkozhat egy munkaügyi ellenőrzéskor arra, hogy a egédmunkások csak gyakornokok?
Jogi Asszisztens!
Olyan nincs, hogy reménytelen legyen!:)
Leend? jogi asszisztens keres kötelez? szakmai gyakorlatra állást Budapesten és környékén!
András, dehogy utállak. :D Miért utálnálak? :D
(Nade gyakornokból később lehet jelölt... szvsz :D )
Bocs Zoli (Impy a többiek kedvéért), de ki kell ábrándítsalak, a gyakornokok nálunk nem kapnak fizetést, mert az általuk elvégzett (többnyire nem túl sok) munkához képest több idő és energia megy el a tanításukra. Vagyis ők igazából nem hajtanak semmiféle hasznot, amiből mintegy "részesülhetnének", márpedig mi egy ilyen kapitalista iroda-csökevény vagyunk, azt esszük (és osztjuk), amit kitermelünk. A jelölt annyiban más, hogy ugyan eleinte nála is negatív a szaldó, de benne ott az ígéret, hogy mikor pár hónap múltán fokozatosan ter(mel)őre (és onnantól egyre termelőbbre) fordul, akkor is ott fog még dolgozni, meg utána is, míg a gyakornok egy hónap múltán végleg odébbáll. Ez volt a kapitalizmus ma esti politikai gazdaságtana. :-) Találkozunk 14-én, addig is ne utálj jobban a kelleténél! :-) Üdv:
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Impi,
devizában kérjed! :D
- ajánlom a dollárt vagy a jent
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
András,
lehet, hogy ezt nem fórumon kellene kérdeznem, és csak kíváncsiságból, nálatok a gyakornok a tapasztalaton kívül kap még valamit (mondjuk forintban kifejezve)? :D Csak mert akkor engem is érdekelne a dolog. :D
Üdvözlet,
én Keszthelyen járok jogi asszisztens képzésre, zsebemben egy rendezvényszervezős diplomával. 2011. január 1-től én is állást keresek. Ha Veszprém megyében (vagy Keszthely környékén) tud valaki végrehajtó mellett vagy ügyvéd mellett valamilyen adminisztratív állást, én is szívesen venném, ha eszükbe jutnék.
Köszönöm mindenkinek!
Szerintem nem reménytelen, nálunk most pont van egy gyakornok, máskülönben felvettem volna.
dr. Grád Andrásügyvéd - egyetemi tanár1137 Budapest, Szent István krt. 12. I. 5.06-30-280-1846www.kapcsolattartas.hu
Kedves Enikő,
javaslom inkább a "kalapolást", így nemigen lesz munkád.
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Kedves Fórumozok!
20 éves érdi lakosú, leendő Jogi Asszistens (2011-ben végzek) kötelező szakmai gyakorlatra Budapest és környékén állást keres!
Kérném szíves segítségüket!
Önéletrajzomat kérésre elküldöm!
Üdvözlettel
Leend? jogi asszisztens keres kötelez? szakmai gyakorlatra állást Budapesten és környékén!
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02