MArci is testépítő, nem? És mi a helyzet Nils-szel? Végleg eltűnt? A decemberi JF-re jó lenne, ha többen jönnének. Avelina (Vivi) hol van pl? Semmit se hallottam róla már legalább fél éve. Mi is az e-mail-je? Írni akarok neki.
Vendéghallgató szeretnék lenni ...
- 1
- 2
Vagy inkább testépítő joghallgató.
Sunshine after the rain.
Ennek örülök. Én tegnap Ryannel (Softlyval) találkoztam, persze direkt. Zseniális arc, nagyon szimpatikus csákó. Ő a joghallgató testépítő.
Sunshine after the rain.
Én meg tegnap találkoztam őkacsaságával. :D Persze csak véletlenül. :D
Imp,
JF tali szvsz decemberben lesz.
Orangeman-nel azonban már októberban találkozunk.
Sunshine after the rain.
"tegnap olvastam az Ügyvédek Lapjában egy cikket, az volta főcím, hogy a „körülbelüli jogászkodás“ nem célravezető"
Feltalálták a melegvizet!!! Heuréka!!!:))))
(Az alcím meg lehetett volna, hogy "Ha egy ügyet vállalsz, legalább olvasd el a vonatkozó hatályos jogszabályokat!"
Volt nekem olyan munkaügyi perem úgy két-három éve, amelyikben ügyvéd koma az Mt. 1992-es eredeti, közlönyállapot szerinti szövegéből dolgozott, az meg nem merült fel benne, hogy esetleg az Mt-t módosíthatták is azóta....)
:D:D:D (neeeem!)
miből írod?
nemzetközi magánjogból? :D
eltűnt a hsz-em valahova, leírom mégegyszer
Impossilbe: az angoltudás a mai világban szerintem mindenkinek jól jön
a passzív félév alatt szeretném megírni a szakdolgozatomat, legalább lesz időm szépen megírni
gyakornok már most is ténylegesen az vagyok
és nem is biztos, hogy a maradék vizsgáim most egytől egyig sikerülni fognak
éshát a legfontosabb most nekem, hogy ezt a tantárgyat, ami nem sikerült, most normálisan megtanulni
tegnap olvastam az Ügyvédek Lapjában egy cikket, az volta főcím, hogy a "körülbelüli jogászkodás" nem célravezető
Leg,
októberben lesz jf?
vagy másra gondoltál?
Kácsától tök felesleges bocsánatot kérni, mert 1. leszarja, 2. mond ő sértőbbet is. :D
Kedves Kacsa 1111,
Tőlem leírhatjuk ezt is: Magyarországon minden felsőoktatási intézmény egyforma, mindegy, hogy G-vel, vagy E-vel, vagy milyen betűvel kezdődik is a neve. Végül is nem ez a döntő abban, hogy kiből mi lesz. Úgyhogy bocs Kacs, nem személyeskedésnek szántam, bár annak sikerült:-S.
Orangeman: nekem még sértőbbet mondott. Októberban megbeszéljük.
Sunshine after the rain.
vendéghallgató,
a passzív félévedet is aktívan ki tudod használni: menj külföldre, és/vagy tanulj nyelveket (különösen angol és lehetőleg német is), menj el gyakornoknak valahova. Tehát azt a hátrányt, ami a bukásoddal járt, fordítsd az előnyödre. Ez általában is igaz; minden rossz történést fel lehet használni valami jó cél elérésére, ez a hozzáállás vihet előrébb.
Kedves Orangeman,
ő legendásan utál kijárni újpestre...:)
Kacsa11
„Kedves Legislator,
most te is kezded a melyik szar a barnább című játékot?:)
vagy gondolod, hogy erdei árpi bácsi az eltén szigorúbbb?:)”
"Kedves Orangeman, ilyen hülye diákot mint maga eddig csak a Károlin láttam! Ez még ott sem elég!"
dr. H.K.
Ez így elhangzott. Persze a rendes nevemmel. Gondolom itt sokan ismerik dr. H.K.-t.
For God and Ulster
- ez így van.
Kedves Legislator,
most te is kezded a melyik szar a barnább című játékot?:)
vagy gondolod, hogy erdei árpi bácsi az eltén szigorúbbb?:)
Kacsa11
Végül is sem a Károlit, sem a Pázmányt nem ismerem behatóbban:-D.
Sunshine after the rain.
Burgonya-krumpli ;)
www.klaw.hu - Jogról, érthetöen.
https://www.facebook.com/kovacslaw/
Tegyük hozzá, hogy az a Károlin volt...
Sunshine after the rain.
Leg,
most még nem vészes, mert a két helyen lesz 10 kollokviumom; a következő félév valamivel nehezebb lesz, mert csak az ávf-en 9 lesz, de messze nem megoldhatatlan, azt az egyet sajnálom, hogy nem tudom megcsinálni "Kacsa 2 hetes vizsgaidőszakát", már csak poénból is megpróbáltam volna.
Impi,
hogyhogy nem nézett ki rosszul 22 évesen? 40-re érik be, vagy mi? XD
ráadásul az ávf kemény hejj, az angoltanárnőm oda (is) járt, mesélt magyarul angolóra keretében, meg arról is, ki akarja meg...ni... ezt is magyarul
az lett a vége, h elváltak útjaink
pedig nem nézett ki rosszul, 22 évesen :D
De ott is van vizsgaidőszak, gondolom:-D.
Sunshine after the rain.
Leg,
nem, mert az ÁVF szombaton van :D
Ser,
ÁVF, ez cool. Nem megterhelő a kettő együtt?
Sunshine after the rain.
Nem a hallgatóval kell szót értened, hanem a TO-val. Egyébként meg az ugrálás helyett tanuld meg rendesen. Ha nem tanulod meg, mindenhol megbuktatnak.
- 1
- 2
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02