Köszönöm a gyors választ.
elektronikus fizetési meghagyásos eljárás
Jogi személynek (a kft. az) és a jogi képviselővel rendelkezőnek igen, szóval igen, röviden :)
Azt szeretném megkérdezni, hogy Fizetési meghagyás eljárás során az Ellentmondást is elektronikusan kell-e beadni? (Kft-ről van szó)
Állítólag a kártyaszámmal lehet majd fizetni a K@H felületén, mint a kártyás netes vásárlásnál. Persze a gyakorlatban még nem láttam.
az elektronikus eljárásban a díjfizetés hogy néz ki pontosan? egy kártyaleolvasót is hozzá kell vágni az irodai géphez? mert ugye átutalás még nincs....
Elektronikusan csak a jogi személyeknek és a jogi képviselővel rendelkezőknek kell beadni az fmh-t, úgy hogy Julis mamának ugyanazt kell tennie mint eddig, csak a papíralapú fmh-t nem a helyi bíróságnál kell benyújtania, hanem a közjegyzőnél. (És állítólag sokkal gyorsabb lesz a dolog.)
Akkor van gond, ha a Julis mama ügyvédet fogad,mert neki már elektronikusan kellene beadnia.....
A napi mise után elballag egy közjegyzőhöz vagy levelet ír neki. (A közjegyző meg vár némi időt mire a rendszer hiba nélküli majd.)
És ha Juliska néni akar Fmh-t kiadni a nemfizető albérlöje ellen akkor ő is elektronikus aláirással és egyebek ?
Ez viccnek is rossz !
Mit tegyen Juliska néni ?
Ha az szerepel a törvényben, hogy 2010. június 1-én 0 órától elektronikusan kell beadni az fmh-t, akkor a jogalkotónak és a törvény szerinti felelősnek nem kellene biztosítani, hogy ezen törvényes jogát mindenki ezen időponttól tudja gyakorolni?
Mert azt viszont nagyon szigorúan betartják, hogy június 1-től a bíróság már nem fogad be fmh-t.
Ma már nincs teszt, élesben kellene mennie. De az meg bedöglött, javítják.
Olyan magyaros.
Mármint oldallal. Kezdek fáradni...
KBS!
Most tényleg komolyan gondoltad, hogy nem jutottam el eddig?
Nekem a fmh-teszt.mokk.hu/fmh oldal-lal van a problémám.
Sziasztok!
Segítséget kérnék az új elektronikus fmh eljáráshoz? Nekem még az oldalt se sikerült behoznom az Explorerben, mert nem találja.
V
alakinek sikerült már elindítani a rendszert? Megoszthatná a tapasztalatait esetleg a többi kollegával?
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02