versenyvizsga

Impossible # 2010.02.05. 18:17

A korm. rendeletben ez nincs benne?
Hogy ők mér nem szóltak, meg hogy nem szóltak, az teljesen mindegy, mindenhol hibázhatnak (egyetemen is rengeteg hülye titkárnő van, akinek az lenen a dolga, hogy tudja a szabályzatot, mégsem tudja, és olyanokat csinál, amit nem lehetne, ide tartoznak a BKV-ellenőrök, biztonsági őrök, és tulajdonképpen die tartozik az emberek túlnyomó többsége is :D ). Nekem egyébként fogalmam sincs a részletekről, csak gondoltam, írok ide valamit, hogy a többiek rácuppanjanak erre a topic-ra. Ahova én írok, az egyből érdekessé válik, mindegy, mi az. (Nem beképzeltség, tapasztalat.) :D

Ramona1979 # 2010.02.02. 20:03

Szeretnék véleményt a következőről: 2009. nov 17-én volt az államvizsgám, a diplomámban szereplő dátum is nov 17. 4 éve a közigazgatásban dolgozom (eddig I. besorolásban), és jelenleg 2. besorolással, mert a jelenlegi állásomban csak szakmai-pénzügyi diplomát fogadnak el. Ezt szereztem meg 2009. nov 17-én. Kértem az átsorolásomat, ill jeleztem (aláírással)már a munkaügyön 2009. júniusában, hogy előreláthatólag nov 17-én lesz meg a diplomám. (Én nem tudtam ezt a ktv változást-a 2. besorolásből 1 besoroláshoz előírt köztisztviselőnek kötelező versenyvizsgát) Diplomaszerzés utáni bemutatáskor a munkaügyön azt mondták, hogy ahhoz hogy megtegyék a versenyvizsga nélküli átsorolásomat, írásos hivatalos állásfoglalást kell vigyek....(vagy az államvizsgám napján erről igazolást kellett volna hoznom....és akkor átsoroltak volna....de akkor miért is nem mondták akkor ezt?? )Több hónapja nem történik válozás. A versenyvizsga Kormányrendelet szerint nekem kell versenyvizsgáznom? mentesülök?