már szinte olyan vagy mint én :D
BOR - in vino veritas
bajusz, te nem vagy normális, mondtam már? lol
másnaposságra keresek valami alkoholos italt csillapításképp, tegnap elég sok dolgot bevittem a szervezetembe
Biztos jó rosé lehet...
Kedves Nils,
Főként azért kell összefutnunk, hogy ne csak virtuálisan ismerjük egymást. És ha már ott leszünk, átadom a Téged megillető könyveket is...
Sunshine after the rain.
Legutóbb ilyet kóstoltam, ajánlom mindenkinek:
Én sem felejtettem el a könyveket, persze nem (csak) emiatt lenne érdemes összefutni, ha lesz majd rá lehetőség. :)
Nagyszerű, fejben feljegyeztem.
Sunshine after the rain.
Kedves Leg,
szeptember közepétől, de a végén (mikor még nyílnak a völgyben a kerti virágok, még zöldel a nyárfa az ablak előtt) már egészen biztosan a székesfővárosban leszek állandó jelleggel. :)
Igen, például a sinológus Ecsedy Ildikó is Hilda Ecsedy néven publikált, amikor idegen nyelveken írt.
Sunshine after the rain.
Csak arra gondoltam, ha van Kacs, Imp, újabban Nil (Nyíl), és Leg is, akkor elvben mindenkit hárombetűs néven kéne szólítani, Bajussz rögtön 'Baj' lenne XD.
Sunshine after the rain.
Tudom, mert az Ildikó (jelentése harcos, ez pár dolgot megmagyaráz:) a Hilda ill. Krimhilda germán nevekből származik. :)
Iwikó
Ilda, az majdnem olyan, mint a Hilda:-).
Sunshine after the rain.
Ild? :) Beletörik a nyelvem is, voltam én már régen Pic (igaz két c-vel:), Ilda, kisildi stb, de Ild még nem! :)
Iwikó
Kedves Ildikó, /vagy a hárombetűs szabály szerint: Ild:-)/
Az Újházy-tyúkhúsleves jóságából indultam ki, de ez az uborkaleves cucc nekem sok(k) volt:-D.
Sunshine after the rain.
LEg,
uborkalé..... uhhhh, "fincsi" lehet.
Én benne lennék Nil ( :o) ) a borfesztben, csak jöjjön el minél több ember!
Nem tűnik rossznak... :)
http://www.fesztivalkalauz.hu/…ls/faz/11727
Iwikó
Nos, ez az Újházy-fröccs nem az én világomxD.
Sunshine after the rain.
Kedves Nil:-D,
A borfeszt kiesett a fejemből (általában nem járok ilyen helyekre, mióta lakásra gyűjtök), de ha lesz valami, szívesen elmegyek. Mikortájt tartózkodsz újólag a székesfővárosban:-)?
P.S.: Most fogom kipróbálni az Újházy-fröccsöt, amely egy szóda nélküli fröccs, helyette uborkalé kell az italhoz. Hát, kíváncsi vagyok:-9.
Sunshine after the rain.
Készültök már a 2 hét múlva kezdődő borfesztiválra? :) Esetleg valami rögtönzött fórum-találkozó? :) Bár igazság szerint azt sem tudom, hogy el tudok-e menni, ha igen mikor... Szerdán Ghymes-koncert, az érdekelne, viszont a párom elvileg pénteken megy a kollégáival, én legszívesebben hétvégén látogatnék ki, de még az sem biztos, hogy Bp-en leszek. Hát szóval így készülök én a borfesztre. :)
Kedves Leg,
Nil... :) A rövidítések korát éljük, hát még ha ilyen remek összefüggést is találhatunk a kerekezéssel, akkor nincs is ellene kifogásom. :D
...felhozom, el ne merüljön...
Sunshine after the rain.
De az franciául Yves, igaz, az majdnem olyan, mint az ivre. (Elnézést, nem akartam ezzel poénkodni, tisztelője vagyok valamennyi katolikus szentnek.)
Sunshine after the rain.
iszákos népség :D
Nem véletlenül Szent Ivó a jogászok védőszentje. :D
Kedves Legislator,
most ráálltam egy kicsit a spanyol vonalra is...;)
Kacsa11
Kacs, Imp, Leg... Bajussz-ból max. "Baj" lehetne, Nilsből pedig Nil:-) (vagy ha gyorsan kerekezik, akkor Nyíl-ez kicsit oroszos ejtés is egyben).
Sunshine after the rain.
Kacs,
Neked csak a portugál borok jönnek be?
Sunshine after the rain.
kiadja a Jogászoknak Kft.
cégjegyzékszám: 02-09-067243
adószám: 12559044-2-02